Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Możliwe ze się wtedy nie zwraca uwagi, choć jak jest takie mocne spiecie to i na siedząco poczuje - ale takie mocniejsze to się mi zdarza tak ze 2 razy dziennie, a tak to takie ze jakbym nie spostrzegla to bym nie wiedziała
jak zaczne chodzic na szkole rodzenia, od przyszłego tygodnia to tez się dopytam poloznych, może tez cos będą na ten temat wiedzieć -
Lexi150 wrote:Myszka u mnie też tak ok 15-20 razy standardowo ale też nieregularnie. I właśnie też więcej jak leżę ale myślę, że jak się chodzi to pewnie tyle samo po prostu wtedy się tego tak nie czuje bo człowiek zajęty czymś innym.
no fakt ja glaskałam brzusia..
-
szara myszka wrote:Ja tez go czasem głaskam odruchowo albo po prostu przykładam reke
tak samo maz
slyszalam ze się nie powinno, ale to takie odruchy sa
-
Ooooo kurde nie wolno brzuszka glaskac?? nie wiedzialam o tym,ale ja naszczescie nie mam zdanych problemow ze stawianiem sie macicy itp jak tu piszeci i oby mnie to ominelo.Ja jak mialam klucie czasami w brzuchu to jak mowilam lekarzowi to wlasnie mowil, ze nie wolno masowac.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2015, 12:49
-
ej dziewczyny myślicie ze często się dzieci rodza powyżej 60cm??
my z mezem wysocy i chce zamowic w smyku taki tygryskowi pajacyk cieplutki (kiedyś go dodawałam) i normalnie od pol godziny zastanawiam się jaki rozmiar czy 56 czy 62 - chciałabym już najmniejszego dzidziusia w to ubierać, ale boje się ze 56 będzie za male ;/
z kolei w komentarzach napisala babka jakas ze 62 strasznie duże, ze prawie jak 74 wg niej! to może jest to jakas wieksza rozmiarowka i 56 nie będzie takie malutkie ;/ -
szara myszka wrote:ej dziewczyny myślicie ze często się dzieci rodza powyżej 60cm??
my z mezem wysocy i chce zamowic w smyku taki tygryskowi pajacyk cieplutki (kiedyś go dodawałam) i normalnie od pol godziny zastanawiam się jaki rozmiar czy 56 czy 62 - chciałabym już najmniejszego dzidziusia w to ubierać, ale boje się ze 56 będzie za male ;/
z kolei w komentarzach napisala babka jakas ze 62 strasznie duże, ze prawie jak 74 wg niej! to może jest to jakas wieksza rozmiarowka i 56 nie będzie takie malutkie ;/ -
wlasnie kurde chyba wezme 62 bo przynajmniej jest wieksza pewność ze w ogole to ubiore - nawet jeśli później to lepiej później niż w ogole gdyby się okazało ze 56 male <myśli>
-
nick nieaktualnyBruśka wrote:Aby oszczędzić żelazo w organizmie gdy posiłki popijasz herbata dodawaj cytryne zwiększa wchlanialnosc żelaza. Poza tym produkty zawieraja żelazo hemowe i niehemowe. Co z tego że szpinak ma go dużo ale trgo niehemowego i na nic zda się jego jedzenie. Na szczęście nie mam tego problemu na razie chociaż w niedzielę idę na badania i kto wie. Dobra pidnosze się idę na zakupy i coś na obiad wymyślę.
-
nick nieaktualny
-
marissith wrote:a najlepiej pić pokrzywę zamiast herbaty bo ma żelazo
Mniaaam
mnie gin kazal popic cos z zurawina bo cos mi w osadzie moczu wyszly bakterie (powtorzylam badanie razem z posiewem i nic nie wykrylo) pewnie sknocilam cos pierwszy raz przy sikaniu w kubek,no ale powiedzial ze nie zaszkodzi. I moj Chlopina doszedl do wniosku ze zurawiny w tabletkach brac nie bede i kupil mi w takiej malej butelce swiezy sok z zurawiny... Matko! To bardziej kwasne niz sok z cytryny! Smaczne ale kwasielec straszny:)
-
marissith wrote:o popatrz, trzecie opakowanie pije a tego nie wiedziałam
-
nick nieaktualny
-
szara myszka no wlasnie ta niewiadomo jake zieciatko bedzie dlugie tez mi nie daje robic spokojnie zakupow :)mam nadzieje,ze dluzsza jak 56cm nie bedzie :)ja np sie zastanawiam nad kombinezonem,czy w ogole kombinezon kupowac a jak tak to jaki rozmiar.Te romiary nie sa sobie rowne jak tak przykladam pajace w rozmiarze 56 i 62 to te na 62 sa praktycznie takie jak te na 56.Kupie jeszcze kilka na 56 a reszte bede kupowac jak urodze i bede wiedziala dokladnie na jaki rozmiar.
-
Właśnie przyszedł! Cudeńko!
No i teraz nie potrzeba mi ani śpiworka do wózka, ani kombinezonu ani śpiworka do łóżeczka bo to cudo jest uniwersalne. Ma wejścia na pasy, jest cieplutkie a podszewkę ma bawełnianą.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2015, 13:22
marissith, szara myszka, tysiaa93, Bruśka, madzia.rka, Biedroneczka29, vayn, tulipanna, lula.91, Kri lubią tę wiadomość
-
Macie rację, że wybór imienia to ciężka sprawa. U nas miała być Bianka a od pewnego czasu spodobała nam się Diana i cóż, znowu rozmyślanie
Ale jak ktoś mało lubiany pyta nas o imię to odpowiadamy, że będzie Esmeralda...
Moja mała też ułożona jest miednicowo. Mam nadzieję, że się przekręci bo boję się cesarki. Wiadomo, że jak mus to mus ale niech się jeszcze przekręci!
Lexi piękne toAż się chce przytulić