X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Lutówki 2016
Odpowiedz

Lutówki 2016

Oceń ten wątek:
  • tulipanna Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2015, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karrr....śliczny ten otuliś! Śliczny!

wnid9vvjl1hs5kx5.png
    419005497f.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 listopada 2015, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karrr ale świetne, nie wiedziałam że coś takiego jest :P niezły bajer. A co do sklepu, jakby mnie ktoś oszukał na 260 zł to nieźle bym się wku* bo to nie są małe pieniądze

Dzisiaj z okazji dwucyfrowej daty do porodu mój brzuch powitał mnie osławiona linea negra! Mam nadzieję, że zabardzo nie ściemnieje bo póki co taka delikatnie brązowa jest, należę do tych z typu "typowa blada twarz" na którą nawet solarium nie działało :P

• szara myszka Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2015, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny!

Trzymajcie dziś kciuki bo mam wizyte po południu :):) Ciekawe jak tam maluszek, dużo ostatnio kopie i mocno to chyba ma się dobrze :)

Niestety mam te już male rozstępy na piersiach - choć brzuch dość duzy to na razie na nim nie ma nic. Smaruje raz dziennie zwykłym nawilajacym palmersem, czasem zapomnę, jakos nie umiem się tak zmobilizować totalnie tym bardziej ze zapach taki mdly tego jest ;/

niewyobrażalne co musza czuc rodzice tych trojaczków ;( strasznie to smutne :(

szczęśliwa mama :)
    www.babelu.pl polecam - ubranka i akcesoria dla maluszków ;)

f2wlj48apsehglf6.png
  • Mila920 Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2015, 12:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja na rozstepy stosuje krem - http://tolpa.pl/sos-krem-wzmacniajacy-przeciw-rozstepom,p312
    Akurat promocja jest na niego w rosmannie za 36 czy 39zl, póki co zero rozstepow- tylko stare z czasów dojrzewania. Smaruje codziennie, pięknie pachnie i skóra jest mega gładka :-). Używałam też oliwki z hippa, odrazu po kompieli na mokrą skore to wtedy nie miałam tego wrażenia, że jestem cała tlusta -ta oliwka z hippa nie ma tego całego syfu w składzie i żadnych uczulen, swedzenia ani innych historii nie miałam :-)

ckaiskjotzqxyjdt.png
    dqprp07wug12eik7.png
  • tulipanna Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2015, 14:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    vayn wrote:
    karrr ale świetne, nie wiedziałam że coś takiego jest :P niezły bajer. A co do sklepu, jakby mnie ktoś oszukał na 260 zł to nieźle bym się wku* bo to nie są małe pieniądze

Dzisiaj z okazji dwucyfrowej daty do porodu mój brzuch powitał mnie osławiona linea negra! Mam nadzieję, że zabardzo nie ściemnieje bo póki co taka delikatnie brązowa jest, należę do tych z typu "typowa blada twarz" na którą nawet solarium nie działało :P
    Oooooo, to ciekawe czy i mnie dopadnie, bo ja też z tych "córek młynarza" :P nigdy nie opalona, zawsze się muszę odszczekiwać że będę dłużej młoda jak pytają w lecie czemu taka blada :P

wnid9vvjl1hs5kx5.png
    419005497f.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 listopada 2015, 15:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lexi opowiedz mi coś o swoim tulistworku bo właśnie mam zamiar zamówić :) widziałam że napisałaś że warto ale napisz mi jeszcze z jakiego materiału jest czy jest gruby i ciepły?

• Biedroneczka29 Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2015, 16:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mi dzis pszyszly pieluszki tetrowe,flanelowe,reczniczki po kapieli itp :) jutro zapewne przyjdzie szumis bo dzis go wyslali :)

Sofija <3
    Udalo sie w <3 <3 <3 <3 <3 <3 cyklu :)
    201602294556.png
  • Bruśka Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2015, 16:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przy jakim poziomie hemoglobiny dostalyscie żelazo??

dqprqtkfus8kbbbd.png
  • madzia.rka Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2015, 17:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie kupuje pieluszki tetrowe macie jakiegoś namiara na porzadne. słyszalyście o wielorazowych pieluszkach?

relganlia0g8wnrx.png
    Nasz kochany Olus <3
  • madzia.rka Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2015, 17:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja miałam 6 hemoglobine przed operacja i dostałam Hemofer 3*1

relganlia0g8wnrx.png
    Nasz kochany Olus <3
  • kkkaaarrr Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2015, 17:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    madzia.rka wrote:
    Ja miałam 6 hemoglobine przed operacja i dostałam Hemofer 3*1
    Wow! Ja mialam 9,8 najnizej i juz biadolili, ze nisko, ostatnio podskoczylo juz do 11,1 ale caly czas kazali brac zelazo

eVspp2.png
    SBwKp2.png
    - Olga [*] 8.11.2015 [26tc] - mama Cię kocha córeczko -
  • Bruśka Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2015, 17:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hmm to zobaczymy czy coś dadzą mi. Wyszło 11,2

dqprqtkfus8kbbbd.png
  • Moniaa Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2015, 17:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bruśka u mnie norma od 12, lekarz przy 11,9 przepisał mi tardyferon fol, a na następnej wizycie było już 12,1 i powiedział że na razie nie ma potrzeby.

• madzia.rka Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2015, 17:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Teraz mam 13 i nic nie biorę od operacji także myślę że to przez ten wyrostek tak było

relganlia0g8wnrx.png
    Nasz kochany Olus <3
  • Bruśka Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2015, 17:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No u mnie norma też od 12 ale oni te normy podają dla zdrowych osób nie ujmuja kobiet w ciąży więc zobaczymy czy coś dostanę czy nie bo zaczynałam od 14,7 więc może będzie dobrze.

dqprqtkfus8kbbbd.png
  • Kri Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2015, 18:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Linea negra mam już od ok 13 tc :-) ale ja z tych z ciemną karnacją.w lecie czarna jestem. I na twarzy zostają mi teraz ciemne plamki po pryszczach... Nie jest to broń Boże ostuda, ale mam nadzieję, że w końcu znikną...

oar8flw1nowd9vtv.png
    74dipiqv6mmnfuyl.png

• szara myszka Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2015, 18:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My juz po wizycie :) dzidzius znowu o tydzien wiekszy, wazy 800gram I ma pokazny interes :D szyjka b.wysoka, zamknieta :) co do stawiania to mam wiecej odpoczywac, klucie w pochwie to z infekcji, mial na palcach takie brzydkie jak wyjal, dostalam leki. Ale ogolnie wg niego wszystko bardzo dobrze :)

lula.91, tysiaa93, marissith, Lexi150, tulipanna lubią tę wiadomość

szczęśliwa mama :)
    www.babelu.pl polecam - ubranka i akcesoria dla maluszków ;)

f2wlj48apsehglf6.png
  • natalica06 Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2015, 19:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    madzia.rka wrote:
    Właśnie kupuje pieluszki tetrowe macie jakiegoś namiara na porzadne. słyszalyście o wielorazowych pieluszkach?
    Ja zamówiłam na allegro jutro przyjdą jak chcesz się wstrzymać to napisze czy są ok

201602111680.png
  • Doti87 Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2015, 19:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam ze smyka i są godne polecenia!!!!!

tulipanna lubi tę wiadomość

f2w3s65g6ss24352.png

f2wli09k74bg1ma0.png
  • natalica06 Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2015, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja kupiłam taniej niż w Smyku i te LUX, zobaczymy co z tego wyjdzie jutro :)

201602111680.png
‹‹ 943 944 945 946 947 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Planowanie ciąży, czyli o tym jakie badania przed ciążą warto wykonać

Planowanie ciąży to ważny moment w życiu każdej kobiety. Zastanawiasz się jakie badania przed ciążą warto wykonać? A może warto pomyśleć o dodatkowych szczepieniach? Co zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na zdrową, szczęśliwą ciążę? Przeczytaj, które szczepienia musisz zrobić jeszcze przed rozpoczęciem starań, a które spokojnie możesz zrobić nawet będąc już w ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz płodny a owulacja i dni płodne - jak prowadzić obserwacje?

Na rynku dostępnych jest wiele pomocy w wyznaczaniu dni płodnych. Większość z nich działa na podobnej zasadzie – rozpoznaje zmianę hormonów w ciele kobiety i na tej podstawie wskazuje dni płodne. Czy wiesz, że jedno z takich „narzędzi” masz już w sobie? Twój śluz płodny, który pojawia się w czasie dni płodnych, czyli przed wystąpieniem owulacji!

CZYTAJ WIĘCEJ