Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnykarrr ale świetne, nie wiedziałam że coś takiego jest
niezły bajer. A co do sklepu, jakby mnie ktoś oszukał na 260 zł to nieźle bym się wku* bo to nie są małe pieniądze
Dzisiaj z okazji dwucyfrowej daty do porodu mój brzuch powitał mnie osławiona linea negra! Mam nadzieję, że zabardzo nie ściemnieje bo póki co taka delikatnie brązowa jest, należę do tych z typu "typowa blada twarz" na którą nawet solarium nie działało -
Hej dziewczyny!
Trzymajcie dziś kciuki bo mam wizyte po południuCiekawe jak tam maluszek, dużo ostatnio kopie i mocno to chyba ma się dobrze
Niestety mam te już male rozstępy na piersiach - choć brzuch dość duzy to na razie na nim nie ma nic. Smaruje raz dziennie zwykłym nawilajacym palmersem, czasem zapomnę, jakos nie umiem się tak zmobilizować totalnie tym bardziej ze zapach taki mdly tego jest ;/
niewyobrażalne co musza czuc rodzice tych trojaczków ;( strasznie to smutne
-
Ja na rozstepy stosuje krem - http://tolpa.pl/sos-krem-wzmacniajacy-przeciw-rozstepom,p312
Akurat promocja jest na niego w rosmannie za 36 czy 39zl, póki co zero rozstepow- tylko stare z czasów dojrzewania. Smaruje codziennie, pięknie pachnie i skóra jest mega gładka. Używałam też oliwki z hippa, odrazu po kompieli na mokrą skore to wtedy nie miałam tego wrażenia, że jestem cała tlusta -ta oliwka z hippa nie ma tego całego syfu w składzie i żadnych uczulen, swedzenia ani innych historii nie miałam
-
vayn wrote:karrr ale świetne, nie wiedziałam że coś takiego jest
niezły bajer. A co do sklepu, jakby mnie ktoś oszukał na 260 zł to nieźle bym się wku* bo to nie są małe pieniądze
Dzisiaj z okazji dwucyfrowej daty do porodu mój brzuch powitał mnie osławiona linea negra! Mam nadzieję, że zabardzo nie ściemnieje bo póki co taka delikatnie brązowa jest, należę do tych z typu "typowa blada twarz" na którą nawet solarium nie działałonigdy nie opalona, zawsze się muszę odszczekiwać że będę dłużej młoda jak pytają w lecie czemu taka blada
-
nick nieaktualny
-
madzia.rka wrote:Ja miałam 6 hemoglobine przed operacja i dostałam Hemofer 3*1
-
My juz po wizycie
dzidzius znowu o tydzien wiekszy, wazy 800gram I ma pokazny interes
szyjka b.wysoka, zamknieta
co do stawiania to mam wiecej odpoczywac, klucie w pochwie to z infekcji, mial na palcach takie brzydkie jak wyjal, dostalam leki. Ale ogolnie wg niego wszystko bardzo dobrze
lula.91, tysiaa93, marissith, Lexi150, tulipanna lubią tę wiadomość