Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Hehehe baba w ciąży zjadła
dobre... Przynajmniej spokój mieć będziecie.. U mnie na szczęście dzieciaki nie szaleją i nikt nie był
A ja mam strasznie ochotę na placki ziemniaczane ale to już prawie 22 i to przesada byłaby jakbym zaczęła szaleć z plackami hihihihivayn lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Trzymam kciuki. Vayn u nas w tym roku byliśmy przygotowani a były tylko cztery dziewczynki. Za to w zeszłym roku zapomniałam i dopiero około 20 jak wpadły dzieciaki to sobie przypomniałam. Mój mąż poleciał do osiedlowego sklepu i kupił cukierki ale takie ze pewnie dlatego w tym roku nikogo nie było hehe kupił zwykle mietusy w wersji mini bo już nic nie było. I właśnie sobie wyobrazilam jak się namawiali żeby do nas nie przychodzić hehehehe
Nasz kochany Olus -
Joanna_88 wrote:Dziewczyny, ja też mam apetycik potworny, staram się jakoś z tym walczyć, ale łatwe to nie jest niestety
Rozstępy pierwsze się pojawiają... A smaruje się codziennie, czasem nawet dwa razy dziennie. Co jeszcze można robić, żeby sobie pomóc?
Pozostała akceptacja. -
Joanna_88 wrote:Dziewczyny, ja też mam apetycik potworny, staram się jakoś z tym walczyć, ale łatwe to nie jest niestety
Rozstępy pierwsze się pojawiają... A smaruje się codziennie, czasem nawet dwa razy dziennie. Co jeszcze można robić, żeby sobie pomóc?
A jak to nue pomoze to za Bruśkaakceptacja:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 listopada 2015, 21:47
-
Pytałam ostatnio mojej dr, bo ja na początku ciąży schudłam 4 kg a teraz z tych 4 przybyło mi 2,5 a mam rozstępy masakryczne i powiedziała ze pomaga witamina C i dużo białka żeby odbudowaly się włókna kolagenowe. Cos w tym miesie i bialku moze byc bo ja go jem traz bardzo malo. Jakoś sobie nie wyobrażam żeby trzec się po brzuchu teraz jakąś szczotka. Pisałyscie żeby nie głaskać brzucha to jak trzec szczotką?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 listopada 2015, 22:16