Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Kri wrote:Przy nowej władzy to i pewnie in vitro zaraz zakazane będzie Hehe
No nawet w pewnym momencie chcieli karać te osoby które się poddaly in vitro. A program z tego co zapowiadają wygaśnięcia po 30\06 bo teraz już podpisali.
Nasz kochany Olus -
tulipanna wrote:Czy zdrowe? Tego nie wiemy...przeciez lekarze tez sie ucza a to dla nich swietny material...czy wszystkie te dzieci beda prawidlowo rozwiniete umyslowo...? Watpie.... Czy nie maja mikrodeficytow parcjalnych? Watpie... Jak sie beda uczyly..?
-
kada24 wrote:tulipanna czy twoim zdanie powiini zabic te dzieci bo szans nie maja ?/ matka walczy !!! ja bym sama wszedzie poszla nawet naglosnic to w mediach
tulipanna lubi tę wiadomość
-
kada24 wrote:tulipanna czy twoim zdanie powiini zabic te dzieci bo szans nie maja ?/ matka walczy !!! ja bym sama wszedzie poszla nawet naglosnic to w mediach
Skad pomysl ze powinni je zabic...???Jakies dziwne masz mysli...Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2015, 16:48
-
Cześć Dziewczyny,
Ale dziś u nas ruch na forum. My dziś z mężem akcja groby, wiec nic nie pisałam.
A jesteście pewne, że w ciąży pokrzywe można pić? Ja ostatnio kupiłam, bo słyszałam, że to dobre na poprawę żelaza, a tam na etykiecie informacja - nie zaleca się stosowania w ciążyNo i teraz nie wiem co robić
-
Dziewczyny nigdy nikogo nie wyganiaja z inkubatora czy łóżka ten inkubator napewno był. Wy myślicie zew szpitalach zawsze jest tak ze łóżek brakuje. Otóż nie zawsze są jakieś wolne miejsca dla znajomkow i VIP-ów. A często jest tak ze cala sala pusta a na IP mówią że nie ma miejsca. ta dziewczyna dobrze zrobiła bo w Polsce niestety tylko media potrafią coś załatwić. A wiem to bo niestety w szpitalach przebywam bardzo często i niejednokrotnie sama musiałam korzystać z pomocy znajomych znajomego bo ponoć miejsc nie było a nagle było.
Nasz kochany Olus -
Taaa bo u nas to tak jest ze bogaty albo krzykacz dostanie... A biednemu sie odmowi... Ja Wam powiem tak-pracuje z biednymi,karanymi ludzmi i widze jak sa traktowani w instytucjach wszelkiego rodzaju..od urZedow pracy po szpitale,ksiezy etc... Zal...
-
tulipanna wrote:Madziarka-no wlasnie-jeden inkubator byl dlatego najsilniejsze dziecko pojechalo..nie bylo 3 inkubatorow.. A te inkubatory to te tylko dzieki WOSP
Tak wiem. Koleżanka tam rodziła i mówiła że tam na każdym sprzęcie wczesniaczym jest ze to WOSP . To jest chore poprostu.Bo gdzie jest państwo jak neonatologie głównie z WOSP -u.
Nasz kochany Olus -
Hej Lutóweczki
Wpadłam na chwilke bo temat o teściowych i chciałam Wam powiedzieć abyście jak lwice walczyły o Wasze małżeństwa i rodziny. Nie pozwoliły aby teściowa właziła Wam z butami w życie, przekraczała granice przez Was ustalone.
My z mezem nie byliśmy zbyt konsekweni, 7 lat udawaliśmy ze pewnych rzeczy nie widzimy, nie słyszymy, tłumaczyliśmy sobie ze taka jest, stosowaliśmy uniki.
po tych 7 latach gdy w obecności naszych dzieci zaczęła podwazac nasz autorytet, lekceważyła nas i poniżała, oczekiwała od męza że ,nie zostawi powiedzieliśmy dość.
Niestety było już za pożno, zaczęły się szantaże i zastraszaie sądem i tak oto po prawie 3 latach walki o własną suwerenność, tłumaczenia, proszenia teściowej aby zaakceptaowała i przyjęła do wiadomości fakt ze jesteśmy rodzina i to my decydujemy jak ma wyglądać nasze zycie,
teściowa wolała wystąpić do śadau i domagać się opieki nad dziećmi.
Nie licząc się ani z nami ani z naszymi dziećmi, nasze dzieck=iaki to tylko narzedzie aby zrobić nam na złość.
Wolała wystąpić przeciwko naszej rodzinie niż zaakceptować fakt ze nie pozwolimy aby bawiła się naszymi dziecmi jak zabawkami, aby poprzez swoje manipulacje doprowadziła do rozbicia rodziny a tym samym uniemożliwiła naszym dzieciom dorastanie w pełnej rodzinie.
Walczcie dziewczyny poki nie jest za poźno, my niemalże straciliśmy szanse na szćzescie,
madzia.rka, vayn lubią tę wiadomość
Córeczka lipiec 2007, synek luty 2009,
córeczka luty 2013, córeczka luty 2016
Moja Wielka Rodzina 2+4+kot -
Dla mnie ratowane skrajnego wcześniaka za wszelką cenę to przejaw egoizmu, Rodzice walczą bo myśla o własnej stracie nie zważając na ból i cierpienie dziecka całkowicie niezdolnego do zycia po tej stronie brzucha. Gdzie jest ta granica cierpienia... to takie obdzieranie z człowieczeństwa.
W którymś momencie trzeba powiedzieć basta, dla dobra tego maleńkiego dziecka...
tu chyba chodzi o niemożliwośc pogodzenia się z faktem ze życie tych maluszków nie zależy od mediów ani lekarzy czy sprzętu pod jaki są podłączone... i obarczanie odpowiedzialnością powyższych dla mnie nie ma sensu , ale wiem ze w obliczu tragedii nie myśli się racjonalnie.
Kiedyś też myślałam ze powinno walczyć się za wszelka cenę, ale wystarczył jeden dokument obejrzany w tv i mój podląd się zmienił radykalnie.
Bo ta walka te cena cierpienia dziecka....Córeczka lipiec 2007, synek luty 2009,
córeczka luty 2013, córeczka luty 2016
Moja Wielka Rodzina 2+4+kot -
Joanna_88 wrote:Cześć Dziewczyny,
Ale dziś u nas ruch na forum. My dziś z mężem akcja groby, wiec nic nie pisałam.
A jesteście pewne, że w ciąży pokrzywe można pić? Ja ostatnio kupiłam, bo słyszałam, że to dobre na poprawę żelaza, a tam na etykiecie informacja - nie zaleca się stosowania w ciążyNo i teraz nie wiem co robić
mi położna nawet poleciła picie herbaty z pokrzywy lub z rumianku (ale herbaty nie naparu z suszonych - o tym nic nie mówiła ), dobre są na żołądek, jelita itp. Ale wiadomo nie hektolitrami...
17/2/2016 B
11/3/2018 I -
Egoizm to ratowanie własnego dziecka??? Nie no proszę cię... Jak można coś takiego pomyśleć w ogóle?
Brak słów po prostu....
A ocenianie matki która walczy o życie swoich dzieci jak tylko potrafi jest nie na miejscu i za przeproszeniem gówno was to obchodzi... Takie komentarze jak wy piszecie to aż nóż się otwiera w kieszeni bo już czytać tego nie idzie.. Ja pierdziele masakra to jest jakaś...
madzia.rka, Maqdallena lubią tę wiadomość
-
Nikomu ale to nikomu nie życzę takiej tragedii że łapiesz się wszystkiego co możliwe by ratować ci bliską osobę.. A ktoś kto nigdy tego nie przeżył to powinien się zamknąć i nie odzywać!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sorry ale już k#### czytać nie mogę tych banalow...madzia.rka, Maqdallena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
U nas nie byloby neonatologii,geriatrii,ratownictwa i pomp dla cukrzykow bez WOSP.. Ten kraj by sie medycznie zapadl.. Wiele osob bez ich pomocy by nie przezylo... Dlatego wkurza mnie jak ludzie mowia ze WOSP za zebrana kase organizuje Woodstok...
madzia.rka lubi tę wiadomość