🍀 LUTY 2021 🍀
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Kasia_z wrote:Cześć mamusie☺️ Wiem że temat był poruszany, ale nie mogę tego znaleźć🙁dotyczy poduszek do spania, czy któraś z Was miała i poleca konkretny model i firmę? ☺️
Do mnie dzisiaj dotarła poducha z Supermami w kształcie 7. Zobaczymy jak się sprawdzi -
Jeśli chodzi o poduchy ja mam z allegro Cebuszka PHYSIO Duo Flora & Fauna Pina.. Jestem z niej zadowolona (nawet maz raz spróbował i mi teraz próbuje podkradać 😉)13/09/2015 córeczka Maya (⚖️3330, 📏51cm)
30/01/2021 córeczka Julia ( ⚖️3300, 📏49cm) -
Dziewczyny, super, że na badaniach wszystko w porządku i że maluszki zdrowe!
Ewe wrote:Jeśli chodzi o poduchy ja mam z allegro Cebuszka PHYSIO Duo Flora & Fauna Pina.. Jestem z niej zadowolona (nawet maz raz spróbował i mi teraz próbuje podkradać 😉)werni lubi tę wiadomość
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2020, 06:23
AgataAgatka, madiiiii, Sweetcake, adaska, Clover, Ewe, Lavendowa, Angelika0507 lubią tę wiadomość
-
madiiiii wrote:A u mnie zdecydowanie najlepiej sprawdza się zwinięta między nogami kołdra
U mnie tak samo w poprzedniej ciąży też tak robiłammadiiiii lubi tę wiadomość
-
werni wrote:U mnie tak samo w poprzedniej ciąży też tak robiłam
U mnie kiedyś był broblem z kołdrą, bo spaliśmy z mężem pod jedną. Co prawda była dwumetrowa, ale i tak była o nią ciągła walka W końcu dokupiliśmy drugą, nieco mniejszą dla męża, a ja póki co przejęłam dwumetrową. Chyba żadna poducha nie układa się między nogami tak dobrzejak kołderka. Także dziewczyny prztestujcie sobie te poduchy zanim zdecydujecie się na zakup. Czasami proste rozwiązania są najlepsze. Mnie zdecydowanie bardziej przydał się rogal do karmienia dzieckaWiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2020, 08:12
werni lubi tę wiadomość
♥ Liwia ur. 05.09.2014, 3300g, 51cm
♥ Laura ur. 23.08.2016, 3720g, 55cm
♥ Tymuś ur. 6.02.2021, 4030g, 55cm
-
nick nieaktualnymadiiiii wrote:U mnie kiedyś był broblem z kołdrą, bo spaliśmy z mężem pod jedną. Co prawda była dwumetrowa, ale i tak była o nią ciągła walka W końcu dokupiliśmy drugą, nieco mniejszą dla męża, a ja póki co przejęłam dwumetrową. Chyba żadna poducha nie układa się między nogami tak dobrzejak kołderka. Także dziewczyny prztestujcie sobie te poduchy zanim zdecydujecie się na zakup. Czasami proste rozwiązania są najlepsze. Mnie zdecydowanie bardziej przydał się rogal do karmienia dziecka
-
My od wielu lat śpimy pod dwoma kołdrami bo mam manię zwijania kołdry mimo yego że mam specjalną metrową maskotkę kupioną do tego celu. Gdy zaszłam w ciążę kupiłam trzecią kołdrę między nogi a i tak było za mało..Teraz mam rogala i wreszcie się wysypiam
madiiiii lubi tę wiadomość
5 lat starań. 4IUI, 4IVF.
❤2.02.2021 -
liliputkowo90 wrote:My od wielu lat śpimy pod dwoma kołdrami bo mam manię zwijania kołdry mimo yego że mam specjalną metrową maskotkę kupioną do tego celu. Gdy zaszłam w ciążę kupiłam trzecią kołdrę między nogi a i tak było za mało..Teraz mam rogala i wreszcie się wysypiam
Hehe, też mam manię zwijania Odkąd mamy dwie kołderki każdy jest zadowolony. Zwłaszcza ja ze swoimi zwiniętymi 2 metrami
Miłego dnia dziewczyny, zmykam trochę popracować!♥ Liwia ur. 05.09.2014, 3300g, 51cm
♥ Laura ur. 23.08.2016, 3720g, 55cm
♥ Tymuś ur. 6.02.2021, 4030g, 55cm
-
Pytanie do Was. Czy czujecie czasami, że Wasz brzuch jest niesymetryczny? Np. że lewa/prawa strona bardziej wystaje i jest twardsza? Mi tak zdarzyło się 2-3 razy ostatnio i zastanawiam się co to może być 🤔 nie trwa to długo i nie towarzyszy temu żaden ból ani skurcze. Dziecko jest jeszcze za małe, żeby tak się wypięło.
-
Majorka wrote:To my jesteśmy dziwni bo mamy jedną kołdrę chyba 160x200 albo 140x200 🤣 i śpimy pod nią razem przytuleni 🤷08.02 💙 Artur
-
Lalala, ja nie zaobserwowałam u siebie czegoś takiego. Ale będę się przyglądać, bo może po prostu nie zauważyłam 🤔
Przedwczoraj i wczoraj miałam takie dziwne uczucie - coś jak kołatanie serca, tylko że w brzuchu. Trwało to po kilkanaście sekund. Zastanawiam się, czy to mogły być ruchy dziecka, czy coś innego?
My z mężem śpimy pod jedną kołdrą, ale 200x220. Oboje jesteśmy dość sporych rozmiarów i mniejsza nam nie wystarczała. Teraz latem to w ogóle śpimy bez kołdry, bo mamy bardzo ciepło w domu 😣 Mój mąż nawet kiedy jest chłodniej, nie lubi mocno się przykrywać. Ja za to śpię przykryta po sam nos 🤣 -
Lalala wrote:Pytanie do Was. Czy czujecie czasami, że Wasz brzuch jest niesymetryczny? Np. że lewa/prawa strona bardziej wystaje i jest twardsza? Mi tak zdarzyło się 2-3 razy ostatnio i zastanawiam się co to może być 🤔 nie trwa to długo i nie towarzyszy temu żaden ból ani skurcze. Dziecko jest jeszcze za małe, żeby tak się wypięło.
-
Lalala wrote:Pytanie do Was. Czy czujecie czasami, że Wasz brzuch jest niesymetryczny? Np. że lewa/prawa strona bardziej wystaje i jest twardsza? Mi tak zdarzyło się 2-3 razy ostatnio i zastanawiam się co to może być 🤔 nie trwa to długo i nie towarzyszy temu żaden ból ani skurcze. Dziecko jest jeszcze za małe, żeby tak się wypięło.
Nie jestem jeszcze pewna ale chyba zaczynam czuć ruchy bombla 😍😍 dziś w nocy się obudziłam i czułam łaskotanie w brzuchu przez jakiś czas.. Z córcią poczułam w 17tyg ale wtedy było to bulgotanie a teraz jest łaskotanie😍Olinda lubi tę wiadomość
13/09/2015 córeczka Maya (⚖️3330, 📏51cm)
30/01/2021 córeczka Julia ( ⚖️3300, 📏49cm) -
Witajcie. U mnie dzisiaj hit.... będę miała 3 syna 😂 Ale numer 😂 dzidziuś ma się dobrze, ma 9,8 cm i jest większy niż wypada z OM. Termin mam na 01.02. Będzie miał na imię Jan 😊
AgataAgatka, Pikcia, oloowa2709, Ewe, _Hope, Clover, madiiiii, Majorka, adaska, Lavendowa, Bajka15, Kasia_z, ann1109, hannaha, Sweetcake, ultraviolet, Angelika0507, werni, Lolita lubią tę wiadomość
-
Kochane jestem po prenatalnych. Synek ma 7.5 cm. Jest zdrowy i wszystko na swoim miejscu. Jestem szczęśliwa.
adaska, Ewe, _Hope, Lavendowa, Bajka15, Kasia_z, Olinda, ann1109, hannaha, oloowa2709, Pikcia, Angelika0507, werni, Lolita lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOlinda wrote:Witajcie. U mnie dzisiaj hit.... będę miała 3 syna 😂 Ale numer 😂 dzidziuś ma się dobrze, ma 9,8 cm i jest większy niż wypada z OM. Termin mam na 01.02. Będzie miał na imię Jan 😊
Lavendowa, Bajka15, Kasia_z, Olinda, hannaha, Sweetcake, ultraviolet, oloowa2709, Pikcia, Angelika0507, werni, Lolita lubią tę wiadomość