🍀 LUTY 2021 🍀
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny gratuluję wizyt
Słuchajcie zwracam się do Was z prośbą xd Powiedzcie jakie męskie imiona się Wam podobają? Od kiedy wiemy,że będziemy mieli drugiego synka,myślimy nad imieniem i jak krtóreś się podoba to jest w bliskiej rodzinie,albo nie ma fajnego zdrobnienia... Np. podoba mi się Maksymilian no ale Maks już nie bardzo... Powiedzcie jakie Wam się podobają,szukam inspiracjiSyn- wrzesień 2018
Czekamy na Alę - luty 2021
-
Cześć dziewczyny rowniez najprawdopodobniej będę lutowania mama. Jutro mam badania genetyczne także zobaczymy co i jak i na kiedy termin powiem szczerze,że jestem w szoku ze w 12 tc wiecie jaka plec. Raczej nie nastawialabym się ze tak finalnie będzie chyba że macie badania z krwi i na 100 % tak będzie mi przy pierwszym synu mówili w 12 tc ze najprawdopodobniej będzie córka a już 3 tyg później okazało się ze syn. Także w 15-16 tc z całą pewnością można potwierdzić płeć męska ale w 12 tc to trochę wątpliwe
-
nick nieaktualnyLavendowa wrote:Dziewczyny gratuluję wizyt
Słuchajcie zwracam się do Was z prośbą xd Powiedzcie jakie męskie imiona się Wam podobają? Od kiedy wiemy,że będziemy mieli drugiego synka,myślimy nad imieniem i jak krtóreś się podoba to jest w bliskiej rodzinie,albo nie ma fajnego zdrobnienia... Np. podoba mi się Maksymilian no ale Maks już nie bardzo... Powiedzcie jakie Wam się podobają,szukam inspiracjiWiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2020, 13:19
-
Lavendowa wrote:Dziewczyny gratuluję wizyt
Słuchajcie zwracam się do Was z prośbą xd Powiedzcie jakie męskie imiona się Wam podobają? Od kiedy wiemy,że będziemy mieli drugiego synka,myślimy nad imieniem i jak krtóreś się podoba to jest w bliskiej rodzinie,albo nie ma fajnego zdrobnienia... Np. podoba mi się Maksymilian no ale Maks już nie bardzo... Powiedzcie jakie Wam się podobają,szukam inspiracji
Z imieniem dla chłopca jest ciężej, ale nam podoba się:
Marcel
Kornel
Borys
Felek
Iwo
-
myszka 30 wrote:Cześć dziewczyny rowniez najprawdopodobniej będę lutowania mama. Jutro mam badania genetyczne także zobaczymy co i jak i na kiedy termin powiem szczerze,że jestem w szoku ze w 12 tc wiecie jaka plec. Raczej nie nastawialabym się ze tak finalnie będzie chyba że macie badania z krwi i na 100 % tak będzie mi przy pierwszym synu mówili w 12 tc ze najprawdopodobniej będzie córka a już 3 tyg później okazało się ze syn. Także w 15-16 tc z całą pewnością można potwierdzić płeć męska ale w 12 tc to trochę wątpliwe
Generalnie płeć na tym etapie powinno się sprawdzać z wyrostka i przy dobrym sprzęcie jest się w stanie ocenić.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2020, 13:23
08.02 💙 Artur -
Słuchajcie zwracam się do Was z prośbą xd Powiedzcie jakie męskie imiona się Wam podobają? Od kiedy wiemy,że będziemy mieli drugiego synka,myślimy nad imieniem i jak krtóreś się podoba to jest w bliskiej rodzinie,albo nie ma fajnego zdrobnienia... Np. podoba mi się Maksymilian no ale Maks już nie bardzo... Powiedzcie jakie Wam się podobają,szukam inspiracji -
Słuchajcie zwracam się do Was z prośbą xd Powiedzcie jakie męskie imiona się Wam podobają? Od kiedy wiemy,że będziemy mieli drugiego synka,myślimy nad imieniem i jak krtóreś się podoba to jest w bliskiej rodzinie,albo nie ma fajnego zdrobnienia... Np. podoba mi się Maksymilian no ale Maks już nie bardzo... Powiedzcie jakie Wam się podobają,szukam inspiracji
Antoni, Aleksander, Michał -
U nas jeśli będzie chłopiec - Dawid, dziewczynka - Lea
A mamy już Liwie i Laurę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2020, 13:56
♥ Liwia ur. 05.09.2014, 3300g, 51cm
♥ Laura ur. 23.08.2016, 3720g, 55cm
♥ Tymuś ur. 6.02.2021, 4030g, 55cm
-
nick nieaktualnyU mnie będzie Marta ❤. Wynik testu Sanco potwierdził przypuszczenia z usg prenatalnego😊
Z imion męskich podoba mi się: Janek (z Czterech pancernych;) Wojtek, Kuba, Kacper, Łukasz, Bartłomiej.
Dla dziewczynki (oprócz Marty) - Agata, Alicja, Liwia, Anastazja.
Bajka15, oloowa2709, Olinda lubią tę wiadomość
-
adaska wrote:U nas będzie Staś i Helenka
Podoba nam się też Jaś ale nie pasuje do nazwiska.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2020, 14:06
adaska lubi tę wiadomość
-
Nam się jeszcze podobała Zosia (ale tych Zosiek teraz tyle, że zrezygnowaliśmy)
Mi tez się podoba imię Hania i Rozalka
Dla chłopca bardzo ciężko. Mąż chciał dla synka jeszcze Henio (o jego ukochanym dziadku, który zmarł na raka)
Ewkaewka co do imienia Adrianna- jako właścicielka tego imienia powiem ci, że przez dłuższy czas wolałam jak do mnie mówili Ada. Dopiero od dwóch lat jakoś korzystam z pełnego imienia😁. Szczerze mówiąc nie znam osoby, która byłaby zadowolona ze swojego imienia 😂Olinda lubi tę wiadomość
👼🏻6tc 👼🏻9tc
28.05.2020⏸🍀
18.01.2021
💙Adaś 10:58, 50cm 2660g
💙Staś 11:00, 47cm 2330g
Spełniłam swoje największe marzenie. Zostałam mamą ♥️ -
Mnie niestety imie to kojarzy sie z psem i nic z tym juz nie zrobię.
Chlopiece - to moich synow
Jan
Tymoteusz
Poza tym: Gabriel (nasza opcja, jesli mamy chlopca), Kamil, Karol, moze Daniel
Dziewczynka: Laura (nasza opcja), Ewa, Ula, Basia (moje ale je lubię)
Janek 14
Tymek 11, 5
Laura - > nasze słońce od 18.01.2021