🍀 LUTY 2021 🍀
-
WIADOMOŚĆ
-
Mnie dopadło krótkie spanie, jak przed ciążą 5 godzin i ani grama więcej:( tęsknię za tym leniuchowaniem po 8 godzin w łóżku:)
a tak już o 5 mam wstawiony obiad, pranie i właśnie piję Inkę dobrze że moi chłopcy mają twardy sen
5 lat starań. 4IUI, 4IVF.
❤2.02.2021 -
liliputkowo90 wrote:Mnie dopadło krótkie spanie, jak przed ciążą 5 godzin i ani grama więcej:( tęsknię za tym leniuchowaniem po 8 godzin w łóżku:)
a tak już o 5 mam wstawiony obiad, pranie i właśnie piję Inkę dobrze że moi chłopcy mają twardy sen
U mnie to samo a pozniej bol glowy przez pol dnia...
Co do brzucha to mam wrażeniE, że rośnie skokowo. Przez dwa tygodnie sie prawie nie zmienił a wczoraj mi wyskoczyłWiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2020, 05:51
-
Połówkowe miałam prywatnie robić ale dostałam skierowanie na usg na nfz to tu skorzystam. Tak jak u Ciebie Mavi ratuje mi to bardzo.
-
Hej.
Normalnie też bym wstała o 5 ale mąż mnie obudził o 2 w nocy bo miał problem z komputerem i koniecznie musiał to naprawić z środku nocy... Więc nawet nie wiem o ktorej potem zasnelam ale wstałam przed 7 i biorę się za sprzątanie.
Miłego dnia dziewczynyOlinda lubi tę wiadomość
-
Hej
Ania, to nie musi niczego przesądzac, jedz jednak i konsultuj gdzie trzeba. Daj nam znac, oczywiście.
Dziewczyny, tak szczerze, jak ja bym chciala miec zmartwienia ze brzuch nie urosnie... Patrzylam na wasze fotki z 18, 19 tc i wiekszosc z was ma takie brzuchy jak moj przed tą ciąża... Ja mam jak w 6, 7 miesiącu i drżę co będzie w 9...
Ja dla dziecka mam torbę ubranek ktore dostaliśmy. Na chlopaka, choc tak do konca plci nie znamy. Na zakup reszty jeszcze mam czas, choc, jak pisałam, wyprawka nam sama sie robiwózek już u kogos na nas czeka, łóżeczko tez.
Janek 14
Tymek 11, 5
Laura - > nasze słońce od 18.01.2021 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa jeszcze nic nie kupiłam. Przejrzałam jedynie ubranka i okazało się, że mam na 56-62-68 wszystko i nie muszę nic dokupować 😊 ubranka te co w h&m czy smyka są w super stanie. Te z Pepco poszły na śmietnik (twarde i zmechacone). Wózek mamy, łóżeczko, fotelik, przewijak też. Jest kilka rzeczy do kupienia np kosmetyków, czy dla mnie do porodu i po porodzie ale to na spokojnie kupię. Planuje kupić z takich nowości to kocyk do fotelika z dziurami na pasy 😊
Luiza ja mam valco snap baby 4
-
Mogę prosić o zmianę na pierwszej stronie?
Chłopcy Jaś i Staś
Remont porodu niby z 8.02 na 5.02 ale tego i tak bym jeszcze nie zmieniała do póki lekarz nie poda wstępnej daty CCLolita, Olinda, BlackRose 89 lubią tę wiadomość
👼🏻6tc 👼🏻9tc
28.05.2020⏸🍀
18.01.2021
💙Adaś 10:58, 50cm 2660g
💙Staś 11:00, 47cm 2330g
Spełniłam swoje największe marzenie. Zostałam mamą ♥️ -
Luzia jak nie chcesz nosić go to ten mój wózek z pompowanymi kołami bym ci poleciła. ja nim po prostu kontrolowanie zjezdzalam po schodach
oj Gagatka brzuchu rosną w swoim tempie, nie martw się, w styczniu już wszystkie będziemy się toczyć jak banki wstanki 😂
Ania81 daj znać co z Tobą. I dużo odpoczywaj na ile można przy dzieciach... -
tygrysek7773 wrote:Luzia jak nie chcesz nosić go to ten mój wózek z pompowanymi kołami bym ci poleciła. ja nim po prostu kontrolowanie zjezdzalam po schodach
oj Gagatka brzuchu rosną w swoim tempie, nie martw się, w styczniu już wszystkie będziemy się toczyć jak banki wstanki 😂
Ania81 daj znać co z Tobą. I dużo odpoczywaj na ile można przy dzieciach... -
POMOCY !!!🙏🙏🙏
Dziewczyny nie wiem co z tym zrobić. Wczoraj obudziłam się z bólem łydek. Nie złapał mnie skurcz, bo bym go poczuła, ale ból jak po skurczu właśnie. Lewa noga to masakra 😭 Cały dzień chodziłam jak kaleka. Mąż wymasował mięsień wieczorem i myślałam, że będzie lepiej. Nie jest. Boli jak cholera. Nie wiem czym to potraktować, co mogę stosować? Rozgrzewać? Może taki zwykły "kapsi plaster"? Nie wiem czy można używać go w ciąży. Błagam pomóżcie, bo męczę się strasznie 🙏
12.02.2021 Kajetan 4300g, 56,5cm
Drugi transfer 05.2020- mamy syneczka ❤♂️
Pierwszy transfer 04.2020- nieudany ❌
1 procedura In-vitro
3x IUI- nieudane ❌
Starania od 04.2019 💕 -
Luzia wrote:Ale będę musiała też wnieść 😁
-
Takie zjeżdżanie po schodach źle wpływa na zawieszenie wózka i może być podstawą do nie przyjęcia reklamacji. Ale szczerze mówiąc to ja na trzecie piętro sobie nie wyobrażam tak po schodku wjeżdżać i zjeżdżać. Xlander składa się jedna ręka, nawet mając dziecko w drugiej i składa się w takie jezdzidelko na 2 kolkach, wtedy można tak sobie wjeżdżać bo wtedy wózek jest inaczej wyważony.
Luiza zobacz sobie filmiki na yt jak to wyglada(głównie są po rosyjsku). Dla mnie rewelacja.
Valco też super wózek ale brak siedziska kubelkowego i brak możliwości przełożenia siedziska go zdyskwalifikował, choć nie wykluczam kupienia go kiedyś jako drugi wózek -
Angelika pij dużo. Wcześniej przez jakiś czas mało pilam i przez to tak mnie łydki bolały przez kilka dni ze ledwo chodziłam. Jak zwiększyłam przestały mnie boleć.
Angelika0507 lubi tę wiadomość
-
adaska wrote:Mogę prosić o zmianę na pierwszej stronie?
Chłopcy Jaś i Staś
Remont porodu niby z 8.02 na 5.02 ale tego i tak bym jeszcze nie zmieniała do póki lekarz nie poda wstępnej daty CCGrubAsia lubi tę wiadomość