Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ofelaine No to moje miało 4,2mm, co ponoć też odpowiada 6t2d A według OM to był 6t3d. Ale też jestem świadoma, że to tak w przybliżeniu jest i te dziesiąte milimetra to tak z przymrużeniem oka raczej, ale właśnie dużo dziewczyn na podobnym etapie ma po 8, 9mm i odpowiada to podobnemu wiekowi ciąży, więc tam chyba jakieś konkretne widełki są, albo co maszyna to inne normy
Magic lubi tę wiadomość
-
Na takim wczesnym etapie ciąży to te mm też chyba nie są zbyt dokładne ważne, że z tygodnia na tydzień odpowiednio przyrastało, serduszka biły i wszystko będzie ok My powiedzieliśmy rodzicom i mnie w pracy wie z 5 osób ale tylko dlatego, żeby nie mieli pretensji, że nic nie robię albo dziwnie nie patrzeli jak odmowie pomocy przy dźwiganiu czegoś ciężkiego.. Reszcie rodziny i znajomym powiemy dopiero po skończeniu drugie trymestru chociaż 11 października idziemy na wesele, to będzie mój 11 tc i nie wiem czy się nie wyda... ;p
Magic lubi tę wiadomość
-
Moja matka to taki szpieg szoguna, że nic się przed nią nie ukryje, a nawet z nią nie mieszkam, widzimy się raz na tydzień najczęściej. Ale skubana jest jak komputer i jak rzucam parę informacji, tak o przypadkowo to sobie łączy i wszystko wie Już od dwóch tygodni co jakiś czas dzwoniła i pytała czy jest już babcią
Magic, czarna panda, gosia86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJuz sama nie wiem dziewczyny co to bedzie, ale nastawiam sie ze raczej serduszko juz nie zacznie bic o wielkosci zarodka tez nie wspomniala, powiedziala tylko ze zarodek jest taki jaki powinien byc na 9 tydzien, tylko ze nie widziala serduszka.. mam sie nastawic na poronienie. i jak dostane krwawien to od razu do szpitala strasznie sie boje Dziwne tylko w tym wszystkim jest to ze moja kolezanka miala ostatni okres tylko dwa dni po mnie ja 23.7 ona 25.7 i z tego wynika ze ona jest w 7 tyg plus 3 dni a ja niby juz w 9 co o tym sadzicie?`
-
nick nieaktualnystrasznie sie boje tyle naczytalam sie juz na innym forum,ze serduszko przewaznie w 7 tygodniu juz bije na dodatek dzisiaj urodzinki mojego synka,a ja nie potrafie nawet na chwile przestac myslec o malenstwo. cala noc wylam do poduszki
dzastina2005 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Aguś, Ty jesteś 8t2d, ona według OM jest 8t0, ale według usg często wychodzi troszkę inaczej. Możesz przejść się jeszcze do innego lekarza, bo może ta po prostu miała sprzęt do kitu albo nie umie robić usg. Ale jeśli to dobry lekarz i sprzęt był ok, to ja nie widzę tego zbyt optymistycznie... Przykro mi strasznie :* Powiem jeszcze coś, co kiedyś mi ktoś powiedział i też nie jest to absolutnie pocieszające. Jak nie ma zarodka, to może się zaraz pojawić. Ale jak jest zarodek, a nie bije mu serce, to niestety...
-
Aga241 wrote:strasznie sie boje tyle naczytalam sie juz na innym forum,ze serduszko przewaznie w 7 tygodniu juz bije na dodatek dzisiaj urodzinki mojego synka,a ja nie potrafie nawet na chwile przestac myslec o malenstwo. cala noc wylam do poduszki2015 córcia
Obecnie 3 lata starań
Wyniki nasienia w normie.
01.03.2021 sono hsg ( jajowody drożne, nie uwidoczniono żadnych cech zmiennych)
Progesteron:
7 dpo 5,91
9 dpo 8,49
13 dpo 12,7 duphaston 3x1, luteina 100 dopochwowa 2x1
Beta HCG
22.03.2021 - 53,6 🥰
24.03.2021 - 97,0
26.03.2021 - 270,0 🙀( już mam nie sprawdzać)
06.04.2021 - 17920 😍
13.04.2021 mamy ♥️
20.05.2021 🎂 prenatalne
15.07.2021 II prenatalne mamy 350g
18.08.2021 960g
30.09.2021 III badanie prenatalne 1860g
02.11.2021 2800g
08.11.2021 3400g
16.11.2021 przyjęcie na odział CC.
17.11.2021 Anielka ♥️
3100g, 55cm szczęścia 😍 -
Hej dziewczyny... jestem zapisana tez do innego forum.. i jedna dziewczyna tam jest taka osoba ktora (tak jak ja) boi sie o wszystko i panikuje i jest przewrazliwiona - taki zgrzyt sie tam zrobil ze az strach tam pisac... czlowiek chce sie nieraz wyzalic a tu mowia ze on nienormalny... a ja tez taka jestem i niektore dziewczyny wiec tym bardziej wrzalo:))
wiec z gory mowie wam - bo nie chce zgrzytow ze jestem taka osoba co tez panikuje i mam non stop obawy (moze nerwicy sie nie nabawie) chucham i dmucham - jestem przewrazliwiona osoba... ale normalna:))
jak bede az nadto panikowac - to nie ciosajcie kolkow na mnie:))) oki )) hehehe - bo tu jest tak fajnie ze i mi sie fajnie tu zali albo pisze jak mam jakies obawy:)nojaniewiem, KotMisia, gosia86, dorota1987 lubią tę wiadomość
-
Madziorek widzę że jesteś po fachu Ja już na L4 bo apteka całodobowa a i w recepturze mamy sporo do robienia. Z mojej pomidorowej na obiad wyszedł barszczyk z tupanymi ziemniaczkami a' la moja babcia
gosia86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny