Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ofe mi tez lekarz zalecil nospe,ale mam te skurcze od 20 tyg i branie nospy wcale mi nie pomagalo, nadal sie pojawialy, zredukowane z ilosci 15/dzien do ok 10. Wiec sama poszlam po rozum do glowy. Lekarz o magnezie slowem sie nie odezwal. Zapytalam pania farmaceutke czy moge przedawkowac, powiedziala,ze nie,bo nadwyzka zostanie wydalona, oczywiscie najpierw przejdzie przez watrobe. Dzis na wizycie zapytam dra o ten magnez,bo tak na wlasna reke wzielam.
-
Ja Pani w aptece powiedziałam, że jestem w ciąży i mi sprzedała Slowmag jakiś czas temu więc pewnie wolno go brać.
Ale na wizycie zapytam gina co o tym sądzi a brać chyba będę, 1 tabletka dziennie nie powinna zaszkodzić zwłaszcza, że dużo z was bierze magnez z polecenia lekarza.
Mi już przeszło napięciejeszcze czasami taki mikro skurczyk przychodzi.
GabiK lubi tę wiadomość
-
Slash ja mam, alr nic nie kalibrowalam bo mi pokazalo 36.6 tak jak na rteciowym.
Sprawdz w instrukcji obslugi. Ja przyklam do czola i nic nie ruszalam- ale nie czytalam instrukcji tylko na "czuja" robilamWiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2015, 16:19
-
Aaa jeszcze godzinka do wizyty. Kurcze boję się. Przyznam się Wam, tylko nie krzyczcie
Boję się, że Ola będzie brzydka. Wasze maluszki takie śliczne buziaczki mają. A jak mi wyjdzie paskudek? I nie piszczie że wszysykie dzieci są ladnw bo sama mam koleżankę, której córeczka od urodzenia nie jest urodziwa. Ale już na porodowce Ewa pomyślała widząc Mała: O qurwa! Teściowagosia86, GabiK, paulinqa, dorota1987 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOfelaine wrote:Wzięłam 2 magnezy i nospę i chyba już zaczynam czuć ulgę po mału..
Chyba zacznę brać magnez codziennie zapobiegawczo zwłaszcza, że mam skurcze łydek w nocy i to bolesne.
Mimo ze dr mi nie kazał brać magnezu tylko nospę w razie czegoś ale chyba mogę go zażywać sama na własną odpowiedzialność, nie zaszkodzi, prawda?? -
nick nieaktualnyKotMisia wrote:Aaa jeszcze godzinka do wizyty. Kurcze boję się. Przyznam się Wam, tylko nie krzyczcie
Boję się, że Ola będzie brzydka. Wasze maluszki takie śliczne buziaczki mają. A jak mi wyjdzie paskudek? I nie piszczie że wszysykie dzieci są ladnw bo sama mam koleżankę, której córeczka od urodzenia nie jest urodziwa. Ale już na porodowce Ewa pomyślała widząc Mała: O qurwa! Teściowaa faktycznie nie wszystkie dzieci są takie śliczne i ładne
KotMisia lubi tę wiadomość
-
A u mnie dzisiaj brzydka pogoda
Ja na przewijak pokrowca kupować nie będę, będę kłaść pieluchę flanelową i na to małą.
Przyszłą kolejna przesyłka z allegro - koszula do karmienia. Miała być fioletowo - szara, jest fioletowo - biała, ale poza tym całkiem ok, więc się czepiać nie będę. Wczoraj też doszła szczotka do czyszczenia butelek.
Mój mąż też się do wszystkiego zabiera jakby chciał a nie mógł, ale już w końcu wczoraj wyprasował chociaż białe ubranka. Świetny widok swoją drogą - facet prasujący takie maciupcie koszuleczki w kwiatkiNo i był wczoraj sam na szkole rodzenia - temat o wyprawkach właśnie. Dostaliśmy kolejny smoczek z lovi i jakieś ulotki.
-
Przeglądałam sobie teraz pamiętniki na BBF z nudów i jedna dziewczyna pisała, że bolało ją krocze i brzuch zaczął się napinać ale nie mial skurczy nic ją nie bolało a na wizycie okazało się ze dziecko pcha sie na świat i dostała skierowanie do szpitala.
A mnie kurde to krocze juz boli od tygodnia i czuje ucisk przy chodzeniu, teraz to napinanie, nie chce panikować ani nie czuje potrzeby jechania na IP ale moze powinnam, może sobie szkodzę..??
Jeszcze czuje mój brzuch lekko a bardziej krocze, jakby rozpieranie teraz....
Ja pitole nie wiem co robić...
Trwa to od godz. 13..
Pigulska jesteś przebadana wzdłuż i wszerz, na pewno jest ok, może dalej coś się tam oczyszcza...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2015, 16:44
PIGULSKA lubi tę wiadomość
-
Pigulska to na pewno nic strasznego nie martw się
Ofeline ja sie juz tak przyzwyczaiłam do bólu krocza że nawet nie zwracam na to uwagi
Na przewijak mam zamiar położyć podklad seni i na to pieluszkę flanelową
Ale jeszcze nawet nie wiem jaki jest ten przewijak "no bo jest jeszcze czas"
PIGULSKA lubi tę wiadomość
-
Co do przewijaka to ja też nie będę kupować specjalnych prześcieradeł, będę kłaść pieluszkę tetrową/flanelową.
Pigulska dobrze, że masz dzisiaj wizytę, trzymam kciuki żeby wszystko było ok.
Za resztę wizytujących też trzymam kciuki.GabiK, PIGULSKA lubią tę wiadomość