Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Meldujemy się i my. Córa została dziewczynką. Siedzi bardzo nisko głową w dól, także nadal mam dużo leżeć bo może mi szyjka się rozwierać. Buzi nie chciała pokazać, widac tylko, ze nie jest chudzinką.
Stopy ma po Michale z bardzo dlugimi paluszkami
No i waży 2130!!! Masakra. Także idę leżeć. Dziękujemy za kciuki!Ofelaine, MiM, Catyyy, gosia86, maribel, Karolcia88, paulinqa, madziorek, nadulek, Eklerka, beti97, AGA 30, gosiunia, czarna panda, nojaniewiem, katalina, PIGULSKA, Bluberry, GabiK, WesołaMama, dorota1987 lubią tę wiadomość
-
Jadę, spakowałam torbę do szpitala na wszelki wypadek. Przed chwilą znów mi się macica napięła. Maz naciska na jechanie więc może ma rację. Najwyżej mnie opieprzą, ze panikara jestem.
Trzymajcie kciuki.
Kotmisia super wieści, Ola już nie jest maluszkiemWiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2015, 18:59
-
Ciocie Ola chciała Wam pokazać stópkę
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/b4982b95c755.jpgAgusia246, Karolcia88, paulinqa, gosia86, nadulek, beti97, AGA 30, gosiunia, czarna panda, nojaniewiem, Catyyy, slash, Wonderwall, katalina, PIGULSKA, Bluberry, GabiK, WesołaMama, dorota1987, Emiliada lubią tę wiadomość
-
Karolcia88 wrote:Madziorek ja też nie byłam w stanie zjeść tego ciasta. Zjadłam tylko kawałek i tak mnie zgaga paliła, że później już na niego nie patrzyłam
Lekarka mi powiedziała, że to mięśnie. Że ogólnie mam bardzo napięte mięśnie przy kręgosłupie. i że gdyby się nasiliło to można do ortopedy podejść -
Ofelaine zaciskamy kciuki , oby było wszystko ok.
KotMisia ale masz już dużą córunię, niech rosną dzieciaczki zdrowe, byle tylko do 4 kg bo ja nie wyobrażam sobie porodu klocusia.
Ja idę już spać bo oczy same mi lecą, jutro pewnie z kurami wstanę. -
Zostaje w szpitalu na obserwacji, w ciagu tygodnia szyjka skrocila sie z 4,5 cm do 2,7. Zaraz bede miec ktg. Z mala wszystko ok, wazy juz 2100
kluska moja kochana.
dzieki za kciuki a ja gratuluje pozytywnych wiesci z wizyt.
GabiK, WesołaMama, gosiunia lubią tę wiadomość
-
Kotmisia - śliczna stópeczka.
Ciekawe ile ta moja mała będzie ważyc. 18tego wizytuję.
Probowałąm jeszcze dzis kilka razy tym termometrem. Chyba za szybko zaczełam mierzyc po rozpakowaniu. Teraz wskazuje np 36,2 albo 35, 4 jesli mierze od razu drugi raz.
Ten przycisk z boku to tylko jeden raz naciskacie bez przytrzymywania?
No i robię taki skaner jakby skroni tak było napisane wi nstrukcji. Tylko nie napisali czy przycisk przytrzymywac az do pikniecia i dopiero puscic czy tylko nacisnac i od razu puscic skanujac po skroni az piknie.