Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
ofe trzymamy kciuki by buło oki - 2100 to piekna waga - nadia urodziła się 1960g tak więc rośnijcie dalej i czekamy na info.
MiM widzę ze ty egzystujesz jak ja od 5 na nogach - a nawet jakbym chciala się przespać to nie mogę bo oczy jak 5 zł -
Ofe, trzymaj się tam, mam nadzieję, że na długo Cię nie zostawią.
A moja mała dzisiaj cały dzień strasznie spokojna. Ze dwa razy się lekko ożywiła, pokopała chwilkę i potem znowu nic. Siedzi tam nicpoń mały i stresuje mamę. Może ta pogoda tak na nią działa? -
Ofe daj znac jak ktg! Jestesmy z Toba :* odpoczywaj
Maribel, naprawdę wspolczuje przejsc, mam nadzieje że bedzie już tylko lepiej..
Dziewczynki pieknie się te Wasze dzieci rozwijajanic tylko się cieszyc i zaciskac nogi na ostatnie tygodnie
Maz zabral mnie na zakupy... Kupil mi buty, chcial jakies ciazowe ubrania ale w galmoku nic nie ma takiego nawet w hm, a dla malutkiej kupil "album naszej coreczki" smieszny taki. Nawet nie wiem co mu się stalo... Ale mnie jeszcze nie przeszlo.. Czekam aż skonczy prace i chcę z nim pogadac... Nie dam się przekupic..gosiunia lubi tę wiadomość
-
Ofe, dobrze ze jednak pojechalas. Odpoczywaj duzo.
Gosia bardzo sie ciesze ze w koncu wozek kupiony
Slash ja tam nie zauwazylam przycisku z boku tylko centralnie na srodku.
Agusia moja zawsze taka spokojna. Do tej pory tylko w jeden dzien byla ruchliwa na tyle zeby brzuch sie ruszal.
Powiedzcie mi czy Was tez tak kluje bolesnie cos tam w srodku? Nie wiem co to, moze szyjka -
Wlasnie leze podpieta pod ktg ale chyba cos nie tak bo polozna kazala mi sie obrocic na bok.
A mala jak na zlosc nie chce sie ruszac. Czuje jak brzuch sie napina, ciekawe czy wyjda jakies skurcze.
Zastrzyk w tylek dostalam juz rozkurczowy.
Jest jedna dziewczyna ze mna na sali.
Gosiu jestem w strzelinie. Dr i polozna bardzo mili poki co.
Juz po, zapytalam czy zapis dobry, to uslyszalam, takie sobie. Nie wiem co to znaczy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2015, 21:48
-
Karolcia, mnie kuje... Dol brzucha i jakby mi szyjka dretwiala, dziwny to bol bo cale krocze mnie boli i jakbym kosci miala obite (ostatni raz tak się po jezdzie konnej w twardym siodle po dlugiej przerwie czulam) denerwuje się że do wizyty jeszcze dwa tyg, no ale coz.. Staram się być dobrej mysli..
-
ja wizytuje 18go zobaczymy czy dalej się "rozjeżdżam" i czy wepchną mnie do szpitala na sterydy na 3 dni bo na ostatniej wizycie gin coś tak mówił. Mi brzuch też twardnieje po kilkanaście razy dobę biorę luteinę i magnez jak kazali. Skurczu wogóle nie czuje ale to nie oznacza że iż nie mam - bo z Nadią w ciąży na porodówce jak podpieli mnie pod ktg i polożna zapytała czy mam skurcze to ja twardo że nie ona patrzy na zapis i stwierdza że piękne skurcze a ja na nią oczy wywaliłam i mówie że tylko młoda dupcie wypina... Marek popatrzył na położną ona na niego i po chwili mnie poinstruowała że to nie dziecko dupcie wypycha tylko mama ma skurcze (a mówią że nie ma możliwości żeby kobieta nie wiedziała ze ma skurcze)
MiM, WesołaMama, gosiunia lubią tę wiadomość
-
Ofe moje ktg trwało godzinę, bo mały uciekał. Położna stwierdziła, ze na tym etapie skurcze mogłyby wyglądać lepiej. Ale lekarka nic nie mówiła, nadal mam brać asparagin, wiec mam nadzieje, ze u Ciebie wyjdzie wszystko ok.
Zmykam na książkę i spać. Dobranoc -
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/d59be6e3d21e.jpg wozidło naszej księżniczki
Ofeline spokojnej nocy Ci życzę w szpitalu i oby wszystko było ok :*
Pigulska a jak u Ciebie po wizycie?
I chyba jeszcze Gabi nie zdała relacjiKotMisia, PIGULSKA, katalina, Karolcia88, Bluberry, GabiK, AGA 30, madziorek, MiM, beti97, dorota1987, gosiunia lubią tę wiadomość
-
No moich skurczy nie da się pomylić z czymkolwiek innym i jak brzuch twardnieje to po całości, cały jest z kamienia i dopiero po chwili puszcza. I niektóre skubańce bolą całkiem konkretnie, aż się boję co to będzie potem. Mi jeszcze ani razu nie robili ktg, ale lekarz jak mnie badał ręcznie to sam poczuł. Wizytę mam za tydzień, może się zmieni na plus, choć wątpię, bo cały czas to napinanie się pojawia.
Ofe no to Cię doinformowali konkretnie -
Kochane dziękujemy za wsparcie
My juz po wizycie, jako że moja gin ma urlop poszłam do innego lekarza i do gabinetu wychodziłam przed 21 o zgrozo!
Ale do rzeczy lekarz okazał się być całkiem spokoi rzeczowy, zbadał mnie zrobił usg no i te plamienia to niestety nie przez jakieś pęknięcie naczynka
Okazało się ze szyjka niezbyt długa (niecałe 3cm) no i powoli mięknie i rozwiera się zewnętrznie
Jak donoszę do 23.04 to będzie dobrze, czyli zalecenie bezwzględnego leżenia, zwiększyć dawkę magnezu i luteiny, włączyć dodatkowo nospe i diphergan na uspokojenie macicy -
Pigulska współczuję oszczędzaj się teraz kochana
Marne pocieszenie ale przynajmniej wiadomo skąd te plamienia
Teraz musisz grzecznie słuchać zaleceń lekarza
Aaa w kauflandzie kupiłam pakę pampersów za 36,99 80 sztuk wyszło 0,47 za sztukę taniej niż za opakowanie 100 sztuk bo tam były po 0,51 chyba
Wzięłam 2 3-6 kgWiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2015, 22:35
PIGULSKA, madziorek, WesołaMama, gosiunia lubią tę wiadomość
-
gosia86 wrote:Pigulska współczuję oszczędzaj się teraz kochana
Marne pocieszenie ale przynajmniej wiadomo skąd te plamieniaWiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2015, 22:37