Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Gosia bardzo fajny wozek, uniwersalny kolor to i dla chlopczyka sie nada
Ofe pewnie na porannym obchodzie sie dowiesz jak wyszlo ktg.
Pigulska no to musisz teraz bardzo na Was uwazac i sluchac sie lekarzy. Lezec, lezec i jeszcze raz lezec.
Ja jednak poleglam i zazylam apap bo glowa pekaPIGULSKA, gosia86 lubią tę wiadomość
-
Mim KotMisia gratuluję zdrowych pociech i świetnych wieści z wizyt
KotMisia no z Oleńki juz fajna kluseczka
Mój synek po dzisiejszych pomiarach też ma już 2100!! Ale lepiej niech zostanie jeszcze w brzuszku u mamusi i nabierze większej masynadulek, gosiunia lubią tę wiadomość
-
Do szpitala trafiłam juz z plamieniem więc już wtedy musiało coś się dziać
No nic nie ma co gdybać
Trzeba leżeć i tyle
Ofe trzymam kciuki za jednak pozytywny zapis ktg, może położna tak palnęła bez zastanowienia i niepotrzebnie cie zaniepokoiła
Pora spać
Spokojnej nocyWiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2015, 22:58
-
Gosia super wózeczek, gdyby nie Tako to też myślałam o szarym.
KotmIsia i MiM gratulacje, zazdroszczę,że Wasze dzieciaczki już takie duże.
Ja niestety bez dobrych wieści. Szyjka 14mm, otwarta od wewnątrz. Torby spakowane i jutro 8.00 stawiam się w szpitalu. Lekarz powiedział,że podamy sterydy na płucka i mam być przygotowana na pozostanie. Raczej nie donoszę do 37tyg. Takie zdanie gina. Stres jak diabli. Tyle rzeczy jeszcze w domu niegotowe, bo przecież mój ma czasDobrze,że całą wyprawkę już mam. Brak termometru, czopków, witamin dla bobasa, ale w tej sytuacji to już chyba wszystko jedno. Mąż poinstruowany co ma ewentualnie dowieźć.
Proszę bardzo o kciuki,żeby jednak udało się jeszcze wyjść i dochodzić choć do 36tyg, bo maluch ważył dziś 1900g.
Ofe dobrze,że pojechałaś, jutro dołączę do Ciebieszkoda,że nie w tym samym szpitalu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2015, 00:03
-
GabiK no to też się tam trzymaj. Nie wiem czy za tydzień do Was nie dołączę
wcześniej nie ma opcji, musi mi przyjść torba, bo mam za małą dla siebie
Trochę mnie przeraża, że aż tyle z nas ma problemy z szyjką i skórczami, chyba sporo maluchów będzie kwietniowych...
GabiK lubi tę wiadomość
-
Alez się posypalo w jeden dzien
ale Dziewczynki, najwazniejsze że jestescie pod opieka lekarzy.. Dzieci już sa na tyle rozwiniete, że sobie poradza nawet jeśli beda musialy się urodzic, choc wierze w to że beda sobie siedzialy znacznie dluzej
dostana odpowiednie leki, a po narodzinach beda mialy idealna opieke.. Już obserwowalysmy dziewczyny z innych miesiecy, wszystkie daly sobie rade, bedzie dobrze :* nie zalamujcie się.
gosiunia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej kochane, GabiK zaciskamy nogi jak najdluzej.
nie ma to tamto
Musimy myslec pozytywnie.
Ja juz po ktg,mlodziutka nowa polozna powiedziala ze ladne i skurczy nie widac chociaz ja czulam napinania. Ale ona mowi ze to moze byc od wypinania maluszka.
czasami slychac z drugiego oddzialu plaća niemowlaczkow.
I chyba dzis zostaje sama bo moja sasiadka wychodzi prawdopodobnie.
Kciukam za nas wszystkie, damy rade.
I dziekuje za wsparcie, jestescie kochane
P.s Gdzie to sniadanie? Glodne jestesmy...GabiK, gosiunia lubią tę wiadomość
-
Kochane przepraszam że trochę zmienię temat
Kocyk do wózka 75*100 czy może jednak lepiej mniejszy? 50*75?
I jak to jest z tymi bonami na allegro jak chce go wykorzystać to muszę przez telefon zamawiać czy mogę normalnie na komputerze i tam podać nr kuponu rabatowego? -
Pewnie tak, jeszcze za wczesnie na sniadanie a mnie ssie jak cholera.
Gosiu jak tylko bede miec mozliwosc to tam zerkne, musze wykorzystac fakt ze tu leze..
Ja kupilam kocyk minky do wozka 75*100. Ale czy dobrze zrobilam nie wiem, wiekszy na dluzej sie przyda.gosia86 lubi tę wiadomość
-
Kurczę Gabik zaciskaj te nogi a my kciuki zaciskamy, zeby maluch za szybko nie wyszedł.
Pigulska tak samo !!
A Ty OFE dobrze, ze pojechałaś masz opiekę na miejscu i wszystko bedzie ok. Mi tez podczas ktg sie brzuch napinal, wydawało mi sie ze dość mocno nawet a na ktg nie wyszło nic. W ogole w tej części co mierzy skurcze miałam większa aktywność jak siedząca obok babka w 38 tyg. Ale lekarz nie widzial nic złego to mu ufamoby u Ciebie i Lilianki było wszystko dobrze
my tez zaraz na sniadanko wstajemy
Wczoraj puściłam zamowienie w gemini. Same pierdoły po 4, 5, 6 zł praktycznie a ponad 200 zł wyszłoszok
A dzis moj mąż z wielkim bananem na ustach wstawał i mowi do mnie: bawiłem sie z synkiembo mały go kopał hihi
Miłego dnia i powodzenia na wizytach. Chyba gosiuni pora na wizytę nadeszłagosia86, Catyyy, beti97, GabiK, PIGULSKA, gosiunia lubią tę wiadomość
-
Gosia tez mam 75x100 mam nadzieje ze bedzie ok. Choć jak przymierzalam do wózka to duży mi sie wydawał. W ogole gratuluje zakupu no i ze w końcu sie męża udało namówić na zakup
A te kupony z Allegro to tylko przez tablet albo telefon.gosia86 lubi tę wiadomość
-
Ofe, dobre wiesci
to lez tam teraz spokojnie, sniadanie powinnac dostac ok. 8
Gosiu, ja mam taki 75x100 i uwazam że do wozka bedzie w sam raz. Mala szybko bedzie roslamasz sliczny wozio! Widzee że Pan Maz się ogarnal wczoraj
Opowiedzialam swojemu co tu się dzieje, to z przerazeniem spojrzal na lozeczko (zawalone ciuszkami - wszystko do prania) i na moje dzisiejsze plany i pyta czy nie powinnam lezecwczoraj wszystko sobie wyjasnilismy..
A w ogole to powiem Wam że zła jestem na mojego gina troche, niby wszystko dobrze, ale w tym etapie wizyta za 4t wydaje mi się być bardzo odleglym terminem. A czuje bol w szyjce i te napiecia... W grudniu uslyszalam że ja z matek przewrazliwonych.. ogosia86, gosiunia lubią tę wiadomość
-
Z tym wózkiem to było tak że wyslalam mężowi linka do aukcji
Odpisał ładny.jedziemy
Wiec sie wkurzylam bo myslalam ze złośliwie to napisał
Wrócił do domu koło 17 i pyta czy jedziemy po wózek?
Wiec na szybko musiałam szukac kontaktu ze sprzedającym a nie podał numeru w aukcji wiec kontakt mailowy
Ale przyznam że zaskoczona byłam
Zapłaciliśmy 700 zl za komplet z fotelikiem
Spacerówka nie uwzywana fotelik tylko kilka razy, uwzywali tylko gondoli ale wygląda ok
No i kolor jest uniwersalny
Gratis dostaliśmy taki pchacz/balkonik do nauki chodzenia
Jak się uda to pojedziemy po łóżeczko i resztę rzeczy
To chyba też kupię ten większykatalina, madziorek, nadulek, GabiK, PIGULSKA, gosiunia lubią tę wiadomość