Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Tak Gosiu jest odpłatny ale nie wiem ile dokładnie, w pn odbieram wynik to najwyżej dam znać
Ja też mam problem ze spaniem, wstałam na siku i Nikoś też się obudził
Teraz oboje się kręcimy i wiercimy
I ptaszki juz ćwierkają za oknem -
My też już nie spimy..
Ale mi się dziś milion rzeczy snilo.. Bzdury totalne. Z tym, że moja Iza się urodzila i od razu umiala ciagnac cyca, potem się okazalo że ma komplet uzebienia razem z prawdziwymi jakby klami i że potrafila powtarzac slowa :p potem snilo mi się że dostalam psa, ktory urosl w 1dzien, a na koniec jakies morderstwa. Pieka mnie biodra..
A ten posiew na paciorkowce to jak i gdzie się wykonuje?Eklerka lubi tę wiadomość
-
Mniammm zjadłabym taką jajecznice
ale mi się stać w kuchni o tej godzinie nie chce
Katalina rzeczywiście sny miałaś ciekawe
Wymaz pobrała moja ginekolog ale z próbką musiałam sama jechać do laboratorium bo tam hodują
Ale nie wiem jak to będzie w tym luxmedzie -
Ja mam dzisiaj na nfz ale chyba jeszcze za wcześnie dzisiaj u mnie na robienie tego wymazu
Katalina to miałaś ciekawe sny
Pigulska a miałaś tylko z pochwy pobierany czy z odbytu też?
Czeka mnie dzisiaj golenie bobraa wczoraj było mi strasznie duszno w łazience
-
Hej kochane. Tez juz nie spimy od wpol do 6 ale standardowo maz sie do mnie przykleil i nie chcial isc do pracy
ale w koncu sie zebral.
Slash wozek mi sie podoba, caly bialy za bardzo by sie brudzil.
A moj maz wybral kolor malachit i teraz mam rozkminke musze to jeszcze przemyslec. W sumie najpierw bylam napalona na capuccino a teraz malachit tez wydaje mi sie bardziej optymistyczny dla dziecka w sensie koloru. I bardziej oryginalny a ja lubie sie wyrozniac z tlumu
Czulam chwile rano bol @ i juz strach ale przeszlo, Lilka delikatna dzis. Chyba sie jeszcze nie rozkrecila.
Gosiu podziwiam Cie ze wstajesz robic mezowi sniadanie, ja tego od slubu anu razu nie zrobilam. Ale maz sam mi nie kazal wstawac bo za wczesnie. Musialabym o 5 zwlec sie z wyrka.
Smaka mi narobilas na jajecznice chyba sobie tez zrobie. Mniam
O gbs nic nie wiem.
Blu ale Jas jest juz duzy, gratuluje dobrych wiesci
Ja na wypisie ze szpitala mam napisane, ze lozysko dojrzale w stopniu 1 a sa 3 Stopnie dojrzalosci lozyska. Nie wiem czy to jest ok na tym etapie. Zapytam gina.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2015, 06:20
slash lubi tę wiadomość
-
Ofeline nie ma za co podziwiać
obudziłam się o 3:30 zgaga nie dała zasnąć, a kiełbasa już prawie wychodziła z lodówki a ja bym jej nie zjadła to musiałam ją jakoś spożytkować
a mężowi nie chce się wcześniej wstać żeby zrobić jakieś konkretne śniadanie i zapycha sie zawsze jakąś kanapką
W niedziele lub w wolne dni to zazwyczaj on robi śniadanie dla nas, zresztą jak przyjdzie Pola to pewnie się ukrócą kanapeczki do pracy i sniadania
Malachit też jest ładny i faktycznie oryginalny przy obecnie panującym beżu i jego odcieniach -
nick nieaktualny
-
Hej Cioteczki. Zaczęłam pisac post na telefonie, ale cos wcisnelam i zniknal
Gosia nie ma jak w domuchociaż jeszcze dzisij jestem u mamy i maz dopiero pod wieczor mnie odbierze. Ale narobilas smaka na jajecznice, mmm. i jaka Ty prykladna zona jestes,ze robisz mezowi sniadanko
mnie by wolami nie sciagneli o 5 z lozka zeby zrobic mu jedzenie
Co do posiewu to w luxie bede w przyszlym tygodniu to dopytam. Ale luxmed ma podpisana umowe z diagnostyka wiec watpie,zebysmy musialy jeszcze dowozic gdzies probke. Z innych wymazow tez nie bylo potrzeby zawozienia tylko ktos przyjezdza po material do badania.
Katalina,ale masz barwne snyczytasz/ogladasz cos przed snem?
Slash co do wozka to tez bym sie nie zdecydowala na caly bialy,w ogole nie praktyczny. O ile jak dziecko bedzie jeszcze w gondoli to moze nie byloby tragedii to juz w spacerowce jak Dzidzius zacznie cos normalnego jesc to wozek zaraz bylby czarny. -
Witamy się - choć nie tak rano jak wy
Ja zaraz biegnę do mamy ją ufarbować a później będę ogarniać ubranka malutkiej- w końcu! No i na 16 wizyta u gina zobaczymy co tam słychać.
Melduje że kołyska staneła wczoraj w sypialniale wózek przyjedzie następnym transportem
Trzymam kciuki za wszystkie wizytującegosiunia lubi tę wiadomość
-
gosia86 wrote:Ja mam dzisiaj na nfz ale chyba jeszcze za wcześnie dzisiaj u mnie na robienie tego wymazu
Katalina to miałaś ciekawe sny
Pigulska a miałaś tylko z pochwy pobierany czy z odbytu też?
Czeka mnie dzisiaj golenie bobraa wczoraj było mi strasznie duszno w łazience
Mi przy goleniu bożenki pomaga lusterkogosiunia lubi tę wiadomość
-
Nadulek kciuki za wizytę!
Karolcia wszędzie dobrze ale w domu najlepiej
Ja za radą ginki mam nie za dużo ubranek na 56,spodziewam się ze Mały może być dłuższy. Ale myślę że że 3 komplety do szpitala to jest w sam raz
Ofelaine ten malachit jest rzeczywiście najciekawszyo wiele bardziej mi się podoba od tych kremów i beży
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2015, 08:08
Ofelaine lubi tę wiadomość
-
Karolcia, właśnie nic nie czytam i nie oglądam przed snem.. raczej nic, zwykle to jeszcze coś tam robię, rozmawiam z mężem i w kimono.. Wczoraj to akurat prasowałam 1,5h i się przytulałam z mężem w ostatnich 2h przed snem
Ale i tak chyba nie przebiję męża, bo temu to się śniło, że był w jakimś parku z dużym stawem i w tym stawie trzeba się było zanużyć i było przejście do kanału, który prowadził do świata bajek, a tam był kaczor donald, który był bardzo zły dla wszystkich i np. ich gonił...
No ale tak, mąż oglądał iniemamocni przed snem
Gosia, taką smakę zrobiłaś mi na jajecznicę, że mąż musiał iść robić! wczoraj była zwykła, dziś zażyczyłam sobie na kiełbascebyła taaaaaka pycha..
Slash ja bym białego nie brała, chociaż jak kupowałam swój wózek to sprzedawca powiedział, że ma klientkę co wszystko bierze jasne, a wózka to jeszcze nigdy nie prała, ewentualnie przetarła tę skórzaną część ściereczką, ale generalnie to niby super stan.
Blu, ciesz się że Jaśko tak fajnie rośnieMoja kluseczka też zapowiada się spora
Dlatego, nie wiem czy dobrze robię ale nie kupuję w ogóle ubranek 56... mam niektóre 62, które wydają mi się maciupkie i nie wiem czy w to ją wcisnę nawet, najwyżej będzie miała więcej luzu.. A do szpitala bierzecie same nówki, czy np. raczej używane? Bo mnie szkoda tych nowych ślicznych wdzianek i nowego rożka.. raczej się nastawiałam, że wezmę już używane ciuszki i rożek, które dostałam od koleżanki..
dorota1987, gosiunia lubią tę wiadomość
-
Aaaa i wczoraj rozmawiałam z rodzicami, pojechali do najemców po czynsz, a się okazało, że dziewczę urodziło córkę. Całą ciążę paliła papierosy (co zajechałam albo ją widziałam to z papierosem).. Urodziła przez cc, bo dziecko było poprzecznie ułożonew 39t.. Malutka bardzo drobna, tzn wzrostem bo jedyne 48cm a waga 3,4! Ale mało tego, mówiła rodzicom, że w pt urodziła w naszej mieścinie jeszcze jedna kobieta, chłopca 5kg wagi 64cm długi.... Masakra... Położne mówiły, że jeszcze czegoś takiego nie widziały...
-
Karolcia88 wrote:Ja myslalam o 6-8. Moja wczoraj nawet nie miala 1.3kg wiec nie spodziewam sie Klocusia..
Ja raczej wezmę używane do szpitala bo właśnie szkoda mi nowych, jakby coś miało się zgubić itd
Rety Katalina ale klocek, chyba naturalnie go nie urodziła...
I niestety waga urodzeniowa noworodków może być znacznie zaniżona jeśli mama paląca. Osobiście nie wyobrażam sobie ze można w ciąży jarać i tak dziecko trućWiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2015, 08:27
-
Blu wstaw zdjecie swojego slodziaka.
Wymaz na gbs jesli gin nie oddaje sam do labu,mozna zawiezc na drugi dzien. Z probka nic sie nie dzieje,bo jest chroniona specjalnym zelem. Ja mialam w torebce czasem caly dzien takie flaszeczki zanim dotarlam do lab.
Co do lozyszka,tez mam stopien I i moj gin mowi,ze to o niczym nie swiadczy. Myslalam,ze na roznych etapach ciazy stopnie lozyska sie zmieniaja,ale on powiedzial,ze to nie jest tak i kobiety moga przez cala ciaze miec stopien I i z takim rodzic.