Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
KotMisia a może przeforsowałaś się dzisiaj? Czy po odpoczynku nadal jest twardy? Może Ola tak się ułożyła
Jeśli normalnie czujesz ruchy i nie masz skurczy czy jakiś niepokojących uplawów to może odczekaj do jutra
Zresztą pisałaś ze miałaś nerwowy dzień może to przez to
Połóż się i odpocznij a na pewno przejdzieWiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2015, 20:19
-
Zaraz się przekręcę. Pęcherz mnie tak kłuje źe szok. Wątpię źe to od ruchów Małej. Brzuch się spina i boli. Wzięłam spasmolinę i magnez. Do tego mój B się nie odzywa a mnie zaraz coś trafi
KotMisia łączę się w bólu, oby się tylko nie rozbujało.
-
nick nieaktualnyDziewczyny sorki że wtryniam się z pytaniem, nadrobię zapiski za chwilę, ale mam do Was pytanie czy któraś stosowała krem dopochwowy Dalacin?
Jestem w czarnej dupie nigdzie tego nie mogę kupića mi lekarz to przepisał bo posiewy wyszły coś kiepsko nic nie kumam bo to po chińsku napisane, a na złość gin poszedł na 3 tyg urlopu.. osiwieję
-
Jestem, jestem. Podczytuje caly dzien ale niw mialam weny do pisania a i troche bylam zajeta.
Jestem zla pacjentka bo w ogole nie stosuje sie do zalecen lekarza i nie lezakuje. Ale czuje sie wysmienicie i brzuch od czasow szpitalnych nie boli
Dziewczyny piekne macie brzuszki.
Kotmisia jesli bol cie niepokoi to jedz na ip. -
nick nieaktualnyGabiK też byłam zdziwiona ale okazuje się że coś takiego jest też w kremie dopochwowo z aplikatorami i jest to antybiotyk, ale cholerstwo drogie bo 90zł za opak. i na złość nie ma w żadnej aptece objechałam prawie całe miasto w większości usłyszałam że są braki w hurtowni, ale udało mi się dodzwonić do jednej całodobowej i na jutro mi przywiozą tylko znów problem miałam bo nie wiedziałam ile tego bo wiecie jak lekarze piszą te recepty ;/ ale z tym sobie poradzę jak okaże się że będą potrzebne 2 opak. to mi domówią z tej recepty.
GabiK, gosiunia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
KotMisia ja bym poczekala juz do jutra, ale zrob jak czujesz.
My z Zosia w szpitalu od poniedzialku, takie nam sie ladne skurcze malowaly na ktg ze mysleli ze bede rodzic, ale nie ma tak dobrzeDostalysmy sterydy na plucka i kroplowki na zwiekszenie ilosci wod i chyba jutro nas wypuszcza. Mamy tez piekne rozwarcie na 1,5cm. Ale najlepsze ze lezala ze zmna dziewczyna z zakrzepica 39tc, postanowili wywolac porod bo i tak jej sie skurcze pisaly choc ich nie czula. Zalozyli kolo 15 cewnik foleya czy jakos tak, poszly wody, przyszly mocniejsze skurcze, jak to stwierdzila "na okres", o 20 ja zabrali juz z 7cm i o 21 juz bylo po wszystkim. Taki porod to ja rozumiem
a mowili jej ze moze ze dwa dni trwac to wywolywanie...
-
Agusia szpitala nie zazdroszcze,ale takiego szybkiego porodu jak u tej dziewczyny to bardzo. Przeraza mnie,ze mialoby to trwac godzinami,ale ponoc pierworodki tak maja. Swoja droga, wiecie,ze wobec mam powyzej bodaj 30stki stosuje sie termin "zespol starego jaja"? Kiedys takie rzeczy widnialy na.karcie na lozku szpitalnym,teraz chyba juz nie
-
Agusia wspolczuje szpitala i zycze wam abyscie jak najdluzej wytrzymaly w dwupaku.
Ja mam ostatnio wrazenie, ze brzuch mi peknie, skore mam taka napieta i bez przerwy czuje ucisk na zoladku. Mala tez inaczej sie rusza, juz nie tak swobodnie chyba ma malo miejsca. Mam nadzieje, ze z nia wszystko ok
I ostatnio jestem potwornie spiaca, w ciagu dnia scina mnie na drzemke a o 20 i tak ledwo patrze na oczy.Nie wiem czy to efekt przesilenia wiosennego czy ciazy. -
KotMisia dobrze że pojechałaś to skontrolować przynajmniej wiesz że wszystko ok
Tylko skąd ten twardy brzuch?
Ofeline ja śpię w dzień tak samo jak w I trymestrze no ale może to dlatego że odsypiam to nocne czuwanie
A gorąco mi jak latem chcialam nawet zostawić wieczorem rozszczelnione okno ale mąż patrzył na mnie jak na wariatkę
Co do skóry na brzuchu to narazie przestała swędzieć tylko czasem boli jak Pola mocno się wypina i też przestała już brykać jak wcześniej teraz to są raczej takie wpychania właśnie
A ja nadal nie śpięa pobudka o 7:30 bo trzeba bobra przed wizytą ogarnąć
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2015, 03:59