Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ja też na chwilkę zniknęłam z forum a tu takie wiadomości!!
Nana GRATULUJĘ ZDROWEGO I ŚLICZNEGO SYNKA
Ale niespodziankasuper ze Natan juz jest z Tobą i jest szansa spędzenia świąt w domu
To mamy juz dwie mamusie w naszym zacnym gronie
Ale się dziejegosiunia lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, jak pokazaliśmy to zdjęcie moim rodzicom, to od razu były łzy wzruszenia, mówili, że mały to moja kopia z dzieciństwa, nosek i usteczka moje, a ja chodzę dumna jak paw
i do tego dziurka w brodzie, ale mam i ja i mój mąż, więc to było pewne, że Antek odziedziczy
Nie mogę się nadziwić, że tak dziecko się upodabnia do rodziców!!!
gosiunia, Bluberry, MiM, GabiK lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo ja w kwietniu jeszcze łóżeczko itp. Ale mam już wszystko w koszyku odłożone na allegro więc tylko wypłata będzie to zamówie.
A 10 kwietnia jeszcze na ślub brata bo się im zachciało po moim ślubie i świadkiem mam być.
Dobrze że mam jedną sukienkę w która wchodzę bo jest elastyczna.
no i torbę muszę kupić jeszcze.gosia86 lubi tę wiadomość
-
dorota1987 wrote:Miałam w planach duże prasowanie, ale zamiast tego wyszło małe, bo jakoś się poczułam jak liść na wietrze. Jaś trochę poszalał i wymyślił, ze będzie uciskał tam bardzo z dołu. Uczucie takie jakby miał za moment wyskoczyć. Chyba teraz będzie nam się udzielał Efekt KotMisi, czyli wrażenie porodu w każdym momencie. Zjadłam dwa jabłka i odpoczywam. Zaraz przyjdzie mąż to zrobimy kluski na parze z masełkiem i cukrem a może i z dżemem.
No ja pisałam Efekt Kotmisi, ale Syndrom też spoko..i widać się udziela:)MiM lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
OMG nawet na 2 dni nie można Was samych zostawić bo zaczynacie się rozpakowywać!!!
KotMisia z Oleńki duża dziewczynka napewno szybciutko zacznie sama ładnie oddychać
Nana _ sunuś śliczny - jak spojrzałam na fotkę to odrazu przypomniało mi się jaka Nadia była mała (1960g) ale zapewniam ze zanim się nie obejrzysz kawał mężczyzny z niego będzie
Życzymy dużo zdróweczka dzieciaczkom a rodzicom wiele szczęścia -
a byłam dzisiaj u endo i pomimo tsh 0,2 pozostaję na dawce euthyrox 100 do porodu a po porodzie mam przejść na dawkę z przed ciązy czyli 75
ale przed porodem pod koniec kwietnia mam powtórzyć badania i jeśli ft4 będzie za niskie to wtedy podejść pokazać wyniki
a standardowa kontrola na początku lipca (udało mi się zarejestrować na 22.07) no i z Polinką też mam się zgłosić do endokrynologa jak będzie miała dwa miesiace (niestety moja dr nie przyjmuje dzieci a ta dziecięca w luxmedzie nie koniecznie mi się podoba bo sama kiedyś do niej chodziłam i taka rozlazła ćma z niej) -
OMG, nie było mnie tylko 4 godziny, a tu się tyle podziało!
Nana, gratuluję ślicznego synka! Bardzo się cieszę, że macie się dobrze.
Dziewczyny, plis, nie rozpakowujcie się już, bo zostanę sama do maja.
Wróciłam właśnie od koleżanki z pracy, która urodziła w grudniu. Dostałam masę ubranek, z czego bardzo się cieszę, bo oczywiście moja wyprawka prawie cała skompletowana z wyjątkiem ... ubranek. A córeczka mojej koleżanki już spora, ma 68 cm, a tak i tak bałam się jej wziąć na ręce, żeby jej krzywdy nie zrobić (wydawała mi się taką kruszynką). Jak ja się tym moim Filipkiem zajmę hmmm.
-
Nana gratulacje, śliczny synek
Melduję się i jestem w szoku. Ostatnio się zamartwiałam, że młody jest za mały a dziś mi lekarz mówi, że duże dziecko <szok>waży 2330 (+-340g) i mówił, że do porodu ok 3700 powinno być. Jesteśmy aż 2 tyg do przodu wg dzisiejszego usg. Wszystko ok, przepływy prawidłowe młody ma się dobrze. Zasłonił się rączką, więc zdjęcie nie wyszło
standard nawet jak go lekarz pukał i stukał to nie przełożył tej łapeczki. I będzie miał włosy jak się urodzi
I oczywiście leży nadal miednicowo, to coś co mi sie wybrzusza po prawej to jego łebek. No i lekarz mi życzył szybkiej i bez komplikacji cesarkizobaczymy co powie moja prowadząca.
dorota1987, katalina, Anielka, Karolcia88, gosiunia, AGA 30, gosia86, PIGULSKA, Bluberry, beti97, paulinqa, WesołaMama, czarna panda, GabiK lubią tę wiadomość
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 marca 2015, 18:45
katalina lubi tę wiadomość
-
Ktoras pytala o ketony w moczu- mialas za dluga przerwe w jedzeniu/piciu.
Mi srednio w co drugim badaniu wychodza wiec jak masz tylko 5 to nie ma sie czym martwicgosiunia lubi tę wiadomość
-
Ja tez po wizycie, wszystko ok, mała ma 2,600 kg. Szyjka taka jak ostatnio, krotka, ale wiecej sie nie skraca, wiec jednak jeszcze nie rodze
. A i 14 kg na plusie
madziorek, gosia86, PIGULSKA, Karolcia88, maribel, AGA 30, gosiunia, nadulek, Bluberry, WesołaMama, katalina, czarna panda, Agusia246, GabiK, Catyyy, MiM lubią tę wiadomość