Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
No ładnie, ale niespodzianki
A jakiś czas temu się zastanawiałam która pierwsza będzie tulić maleństwo. Nana - gratulacje!!! Super, że wszystko ok, mały przecudowny
NO i teraz będziemy miały informacje z pierwszej ręki co do opieki nad maluszkami
Teraz to już faktycznie wisi nad nami widmo rychłych porodów
A dopiero co się dziwiłyśmy, że kwietniówki już ruszyły.
KotMisia - jak Olunia?? -
nick nieaktualny
-
Jejku a to niespodzianki
gratulacje Nana, niech synek rośnie zdrowo
Kotmisia Twoja córcia urodziła się w moje urodziny, wiec bądź pewna, że będzie z niej fajna dziewczyna hihi
Majóweczki poczekajcie jeszcze trochę z porodami, troszkę Wam zazdroszczę, że już możecie cieszyć się macierzyństwem
MiM, gosiunia, Nejcik lubią tę wiadomość
-
Nana macie super Słodziaka! Niech się zdrowo chowa. Aż bym swoją przytuliła , ale niech jeszcze trochę posiedzi. Nie będę jej na siłę wyganiać. A dopiero co pisałam że niedługo zaczną się tematy pieluchowo dzidziusiowe zamiast szpitalne i długo nie trzeba było czekać. To mamy już jedną dziewczynkę i jednego chłopca
-
nick nieaktualny
-
Blu ja pierwszą burzę pamiętam na początku marca..
Pogoda się co prawda zepsuła już dziś, ale ja akurat jestem w miarę zadowolona, bo przestało być tak gorąco
Jak już Iza wyjdzie to wtedy będę pewnie się cieszyć na ciepło, ale póki co taka temperatura jak teraz mi odpowiada
Wyszło mi w moczu, że mam ketony 5mg/dl, nigdy wcześniej nie miałam takiego wyniku, o co chodzi? To chyba taka norma w ciąży, co?Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 marca 2015, 16:33
-
Hej kochane, witamy się popołudniowo.
Dowiedziałam się właśnie, że mojej znajomej córeczka wylądowała w szpitalu, urodziła się 3 tyg temu i podczas wizyty położnej w domu przy ważeniu i mierzeniu dostała bezdechu i zaczęła sinieć, na szczęście karetka na czas i wszystko skończyło się dobrze, teraz tylko leżą w szpitalu, bo ma robione wszystkie badania.. Okazało się, że to przez to, że nie została odśluzowana po porodzie... Trzeba było bezdechu, żeby lekarz oczyścił przełyk i nosek... DRAMAT! Znajoma powiedziała, żeby tego dopilnować i lepiej dmuchać na zimne, dlatego postanowiłam każdą z Was poinformować o tym, że tak się może stać i że monitory oddechu to nie jest wymysł, bo spotkać to może każdemu, oni teraz monitor już kupili, no ale co mogłoby się stać..Lekarz powiedział, że gdyby była szara to oznaczałoby to niedotlenienie mózgu...
-
Nana gratulacje śliczny chłopczyk:* życzę Wam szybkiego powrotu do domku :*
Moja mama kupiła dzisiaj w lidlu sztruksy dla Poli przecenione na 4,99
A ja kupiłam w lumpeksie dwie sukienki dla siebie
Ledwo Was nadrobiłam tyle dzisiaj naskrobałyście
Karolcia śliczne usteczka i nosek
Ja się nie rozpakowuje do maja nie ma innej opcji -
nick nieaktualny
-
dziewczyny na ezakupy tesco pampers zielone z karta club kart rozmiar 2 148 sztuk za 72,99 wychodzi po 0,49 zł za sztukę oferta ważna do końca kwietnia
jeszcze mam kupon na zakupy z dostawą do 29.03 na 20 zł wiec wyszło by mi 0,38 zł za sztukę tych pampersów więc chyba się skuszęwyjdzie mi wtedy coś około 220 rozm. 2 chyba będzie ok
"syndrom kotmisi" podoba mi sięWiadomość wyedytowana przez autora: 27 marca 2015, 17:14
czarna panda lubi tę wiadomość