Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Beti byłam w luxie a tam mają słaby sprzęt. Lekarz też tak mierzył żeby mu wychodziły mniej więcej podobne wymiary (czasami po 4 razy np brzuszek) więc to akurat biorę z przymrużeniem oka. Powiedział, że mam trochę mało wód płodowych i do skontrolowania za 3 tygodnie.
Czy Wam też się dzisiaj chce tak spać jak mi?Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 marca 2015, 14:42
-
Tak ja dzisiaj z łóżka wyczłapać się nie mogłam i póki co cały czas jak mogę to się do niego pcham. Chyba przez tą pogodę. Aż sobie dzisiaj w auchan colę kupiłam. Co dziwne kasa samoobsługowa za 1 litr coli policzyła mi 1,8 zł. A cena przy coli na stoisku 3,74. Nie protestowałam
piję bardzo dużo wody, w nocy butelka mi schodzi. Do ubikacji zaczynam bić rekordy bo nawet co godzina już się budzę, noc jest w kratkę. Trochę mnie ta cola ożywiła.
-
Katalina specjalnie dałam opis gdzie co
Beti ja też dziś byłam w auchan i jest płyn do prania perwoll 4,5 za niecałe 23zł.
Chciałam kupić bodziaki 3 szt kopertowe za 32zł ale na kasie pokazało 38złwięc zrezygnowałam.
a ja wczoraj nie mogłam się powstrzymać jak byłam w h&m i kupiłam dla Młodej
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/36914f31a25b.jpgkatalina, beti97, gosia86, PIGULSKA, gosiunia, czarna panda lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
a i dzisiaj w końcu sprawdziłam paczkę z gemini- wszystko super zapakowane! wszystko w folii bąbelkowej. I pamiętali o gratisowym bephantenie
W sumie to jeszcze tylko łóżeczko+ wyposażenie musimy kupić + dla mnie taki bawełniany biustonosz do karmienia. -
Witajcie Dziewczyny! Natan już na świecie! Urodził się w środę waży 2kg i mierzy 48 cm jest prześliczny! Jesteśmy w szpitalu ale od dziś już razem na sali, Nati wciąga mleko z butli aż mu się uszy trzęsą, jest zdrowiutkich i dlatego tylko 3 dni leżał w inkubatorze, może uda nam się nawet wyjsć do domu na święta! Jak wrócimy wrzucę zdjęcia. Ściskamy!!
katalina, nojaniewiem, beti97, MiM, WesołaMama, agatka196, maribel, madziorek, Puella, Karolcia88, Wonderwall, paulinqa, Agusia246, AGA 30, Eklerka, Catyyy, dorota1987, gosia86, Nejcik, GabiK, PIGULSKA, gosiunia, nadulek, alma, Anielka, czarna panda, monilia84, jagoodka lubią tę wiadomość
-
Kotmisia gratuluje! I troche zazdroszczę
. Mam nadzieje, że juz tulisz Ole i jest wszystko ok
.
Witam was majoweczki, zamawiam na 17 20 kciuki na wizytę.
Ja byłam dzisiaj rano pozałatwiać sprawy na miescie i jak weszłam do apteki to dostałam takich mroczek przed oczami, że potem przez godzine mnie trzymało. Potem mnie rozbolała strasznie glowa. Dobrze ze bylam z koleżanką to pojechala ze mną odwieźć mnie do domu autobusem, bo jak juz wspominałam auto mamy w naprawie. Po kolejnej godzinie i apapie glowa przeszla. Mierzylam ciśnienie bylo ok wiec nie wiem czemu tak miałam. Dobrze że mam tą wizytę dzis. -
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/f814e16b3f8b.jpg
katalina, MiM, Bluberry, WesołaMama, maribel, Puella, Karolcia88, Ofelaine, nojaniewiem, Wonderwall, paulinqa, Agusia246, AGA 30, Catyyy, Eklerka, madziorek, beti97, dorota1987, Nejcik, gosia86, GabiK, Rika, PIGULSKA, gosiunia, nadulek, alma, Anielka, slash, czarna panda, latte, Monika1357 lubią tę wiadomość
-
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/01b795180759.jpg
Bluberry, WesołaMama, katalina, Puella, Karolcia88, Wonderwall, paulinqa, Agusia246, AGA 30, maribel, Catyyy, Eklerka, madziorek, dorota1987, Nejcik, gosia86, GabiK, Rika, MiM, PIGULSKA, gosiunia, nadulek, Anielka, slash, czarna panda, Monika1357 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Widzę że jak zaczęłyśmy się rozpakowywać to tak konkretnie. Super źe Natanek zdrowiusi i ma się dobrze
ale dzisiaj na Majówkach się dzieje. Idę sobie usmażyć te naleśniki co tak za mną chodzą.
gosiunia lubi tę wiadomość