Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
madziorek wrote:Puella u mnie wczoraj łosoś pieczony z warzywami na parze... pycha
U mnie łosoś se szpinakiem dzisiajDo tego sałatka z sałaty lodowej, pomidorów koktajlowych, tofu i bazylii
Katalina, to zapraszam na łososia do Twojego ukochanego PoznaniaWiadomość wyedytowana przez autora: 27 marca 2015, 13:18
PIGULSKA, madziorek, gosiunia lubią tę wiadomość
-
Kotmisia czekamy z niecierpliowoscia na fotke Olusi. I twoje wrazenia ze spotkania z corka.
Ja po 20 kwietnia moge rodzic ale najbardziej chcialabym miec dziecko majowe.co ma byc to bedzie oby tylko bylo wszystko dobrze u kazdej z nas.
Ja od dzis bede sie bacznie obserwowac.
I zwalniam tempo,bylam rano tylko kupuc prezent na urodziny kumpeli i lenie sie do wieczora bo cos w szyjce mnie kluje od czasu do czasu.
Eklerka dobrze ze juz cie puscilo alw uwazaj na siebie.gosiunia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPigulska szkoda że wcześniej nie powiedziałaś bym ciasta na naleśniki nie robiła
mój dziś sobie zażyczył z serem a sobie zrobię z dżemem.
a rybę to po grecku bym zjadłaWiadomość wyedytowana przez autora: 27 marca 2015, 13:11
PIGULSKA, gosiunia lubią tę wiadomość
-
O rany o rany! KotMisia - ogromne gratulacje :* Mała faktycznie spora, ja się urodziłam w 36tc a ważyłam 2550
Na pewno będzie dobrze i sobie poradzi! Trzymam kciuki, też za to żebyś szybciutko doszła do siebie :*
Ta dziewczyna co pisałam że tak szybko urodziła - miała właśnie ładne w miarę regularne skurcze i zawzięcie twierdziła, że to mała się "wypina", więc czuj duch
U mnie nawet jak się skurcze pisały to tętno małej było ok. A też pojechałam przede wszystkim dlatego, że nie bardzo chciała się ruszać. Miała trzydniowego lenia.
Ja mogę rodzić następna - ale to tak za tydzień z hakiem. Szczerze to mnie naprawdę nastraszyli tym, że donoszonej ciąży mogę nie urodzić snKurde no, nie wyobrażam sobie żebym musiała potem zostawić dziecko na dłuższy czas, bo muszą mi guzy z rany wycinać żebym mogła normalnie funkcjonować...
A skurcze mam czasem bolesne i to już od 4 tygodni spokojnie, więc z tymi dwoma tygodniami to taka kolejna teoria jak i z liściami malin
AAAAA, wiem co jeszcze miałam napisać! Uwaga uwaga - w przyszłym tygodniu ZUS wypłaci mi pieniążki od grudnia do marcaAnioł, Ofelaine, katalina, PIGULSKA, GabiK, maribel, madziorek, dorota1987, beti97, Karolcia88, gosiunia, Eklerka, MiM, gosia86, Anielka, czarna panda, jagoodka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySuper Aga
ja też uwielnbiam taki obiad ale z kasza gryczaną - w domu rodzinnym to taki sztandarowy obiad i koniecznie kefir Robico - od zawsze tylko ten
Ja byłam w lidlu i nakupowałam jakiś dziwnych rzeczy - wedzony węgorz (nigdy nie jadłam) jakie pasty i sosy z serii deluxe - zaszalałam
Dziś pierwszy raz od dawna spałam dobrze, poczytałam, i posprzatałam łazienkę. Zaraz ide leżeć i czytać -
U nas położna mówiła, żeby sobie robić mieszankę liść malin, melisa i pokrzywa od 35 tyg pić regularnie, ale nie jedna szklankę tylko więcej.
Ja bym chciała urodzić 2 maja w swoje urodziny, ale to prawie 3 tyg przed czasem. Moja mama mnie i siostrę urodziła po czasie, brata kilka dni wcześniej.gosiunia lubi tę wiadomość
-
Majteczki w kropeczki łohohoho...
Taką linię mamy w 36 tygodniu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lipca 2015, 14:27
Bluberry, Agusia246, Ofelaine, Rika, maribel, katalina, GabiK, beti97, Karolcia88, gosiunia, Eklerka, AGA 30, nojaniewiem, paulinqa, gosia86, nadulek, Anielka, czarna panda lubią tę wiadomość
-
Miałam w planach duże prasowanie, ale zamiast tego wyszło małe, bo jakoś się poczułam jak liść na wietrze. Jaś trochę poszalał i wymyślił, ze będzie uciskał tam bardzo z dołu. Uczucie takie jakby miał za moment wyskoczyć. Chyba teraz będzie nam się udzielał Efekt KotMisi, czyli wrażenie porodu w każdym momencie. Zjadłam dwa jabłka i odpoczywam. Zaraz przyjdzie mąż to zrobimy kluski na parze z masełkiem i cukrem a może i z dżemem.
-
PIGULSKA wrote:Majteczki w kropeczki łohohoho...
Taką linię mamy w 36 tygodniu
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/a2e64a493532.jpg
Pigulska, no brzusio śliczny i zgrabniutkiNie rozumiem Twojej zazdrości o mój brzuszek
A swoich stóp już też nie widzę
dorota1987, PIGULSKA lubią tę wiadomość
-
moje śliczności
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/d9c2b6139bad.pnggosiunia, beti97, GabiK, madziorek, katalina, Agusia246, maribel, AGA 30, Bluberry, dorota1987, WesołaMama, MiM, paulinqa, gosia86, PIGULSKA, nadulek, Anielka, czarna panda lubią tę wiadomość