Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
madziorek wrote:Puella u mnie wczoraj łosoś pieczony z warzywami na parze... pycha
U mnie łosoś se szpinakiem dzisiaj
Do tego sałatka z sałaty lodowej, pomidorów koktajlowych, tofu i bazylii 
Katalina, to zapraszam na łososia do Twojego ukochanego Poznania
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 marca 2015, 13:18
PIGULSKA, madziorek, gosiunia lubią tę wiadomość
-
Kotmisia czekamy z niecierpliowoscia na fotke Olusi. I twoje wrazenia ze spotkania z corka.
Ja po 20 kwietnia moge rodzic ale najbardziej chcialabym miec dziecko majowe.
co ma byc to bedzie oby tylko bylo wszystko dobrze u kazdej z nas.
Ja od dzis bede sie bacznie obserwowac.
I zwalniam tempo,bylam rano tylko kupuc prezent na urodziny kumpeli i lenie sie do wieczora bo cos w szyjce mnie kluje od czasu do czasu.
Eklerka dobrze ze juz cie puscilo alw uwazaj na siebie.
gosiunia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPigulska szkoda że wcześniej nie powiedziałaś bym ciasta na naleśniki nie robiła
mój dziś sobie zażyczył z serem a sobie zrobię z dżemem.
a rybę to po grecku bym zjadła
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 marca 2015, 13:11
PIGULSKA, gosiunia lubią tę wiadomość
-
O rany o rany! KotMisia - ogromne gratulacje :* Mała faktycznie spora, ja się urodziłam w 36tc a ważyłam 2550
Na pewno będzie dobrze i sobie poradzi! Trzymam kciuki, też za to żebyś szybciutko doszła do siebie :*
Ta dziewczyna co pisałam że tak szybko urodziła - miała właśnie ładne w miarę regularne skurcze i zawzięcie twierdziła, że to mała się "wypina", więc czuj duch
U mnie nawet jak się skurcze pisały to tętno małej było ok. A też pojechałam przede wszystkim dlatego, że nie bardzo chciała się ruszać. Miała trzydniowego lenia.
Ja mogę rodzić następna - ale to tak za tydzień z hakiem. Szczerze to mnie naprawdę nastraszyli tym, że donoszonej ciąży mogę nie urodzić sn
Kurde no, nie wyobrażam sobie żebym musiała potem zostawić dziecko na dłuższy czas, bo muszą mi guzy z rany wycinać żebym mogła normalnie funkcjonować...
A skurcze mam czasem bolesne i to już od 4 tygodni spokojnie, więc z tymi dwoma tygodniami to taka kolejna teoria jak i z liściami malin
AAAAA, wiem co jeszcze miałam napisać! Uwaga uwaga - w przyszłym tygodniu ZUS wypłaci mi pieniążki od grudnia do marca
Anioł, Ofelaine, katalina, PIGULSKA, GabiK, maribel, madziorek, dorota1987, beti97, Karolcia88, gosiunia, Eklerka, MiM, gosia86, Anielka, czarna panda, jagoodka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySuper Aga

ja też uwielnbiam taki obiad ale z kasza gryczaną - w domu rodzinnym to taki sztandarowy obiad i koniecznie kefir Robico - od zawsze tylko ten
Ja byłam w lidlu i nakupowałam jakiś dziwnych rzeczy - wedzony węgorz (nigdy nie jadłam) jakie pasty i sosy z serii deluxe - zaszalałam
Dziś pierwszy raz od dawna spałam dobrze, poczytałam, i posprzatałam łazienkę. Zaraz ide leżeć i czytać
-
U nas położna mówiła, żeby sobie robić mieszankę liść malin, melisa i pokrzywa od 35 tyg pić regularnie, ale nie jedna szklankę tylko więcej.
Ja bym chciała urodzić 2 maja w swoje urodziny, ale to prawie 3 tyg przed czasem. Moja mama mnie i siostrę urodziła po czasie, brata kilka dni wcześniej.
gosiunia lubi tę wiadomość
-
Majteczki w kropeczki łohohoho...
Taką linię mamy w 36 tygodniu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lipca 2015, 14:27
Bluberry, Agusia246, Ofelaine, Rika, maribel, katalina, GabiK, beti97, Karolcia88, gosiunia, Eklerka, AGA 30, nojaniewiem, paulinqa, gosia86, nadulek, Anielka, czarna panda lubią tę wiadomość
-
Miałam w planach duże prasowanie, ale zamiast tego wyszło małe, bo jakoś się poczułam jak liść na wietrze. Jaś trochę poszalał i wymyślił, ze będzie uciskał tam bardzo z dołu. Uczucie takie jakby miał za moment wyskoczyć. Chyba teraz będzie nam się udzielał Efekt KotMisi, czyli wrażenie porodu w każdym momencie. Zjadłam dwa jabłka i odpoczywam. Zaraz przyjdzie mąż to zrobimy kluski na parze z masełkiem i cukrem a może i z dżemem.
-
PIGULSKA wrote:Majteczki w kropeczki łohohoho...
Taką linię mamy w 36 tygodniu
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/a2e64a493532.jpg
Pigulska, no brzusio śliczny i zgrabniutki
Nie rozumiem Twojej zazdrości o mój brzuszek
A swoich stóp już też nie widzę
dorota1987, PIGULSKA lubią tę wiadomość
-
moje śliczności

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/d9c2b6139bad.png
gosiunia, beti97, GabiK, madziorek, katalina, Agusia246, maribel, AGA 30, Bluberry, dorota1987, WesołaMama, MiM, paulinqa, gosia86, PIGULSKA, nadulek, Anielka, czarna panda lubią tę wiadomość