Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
MiM też kciukam za przyjaciółkę. Problem niepłodności mnie tak przeraża i tak mocno cieszę się, że mam swój wywalczony skarb. Jeśli macie jakichś staraczy ze Śląska to Klinika Angelius w Katowicach otwarła badania kliniczne in vitro. Wygląda na to, że wszystko w ramach badań/programu bezpłatne. Nie znam wielu szczegółów, tylko przekazuję info.
Kotmisia cały czas myślę o Tobie i małej Oli i myślę, że jesteś bohaterką. Ja nie wiem czy bym pojechała na ip. Po prostu wielki podziw, że nie przegapiłaś momentu.
Ja to bym tak chciała po świętach się wysypać. Wszystko będzie gotowe, a ciąża donoszona 11 kwietnia, ale Jaś zdecyduje. Wiem, że bym się mocno denerwowała jakby ciąża była już nieco przenoszona. Bo ja jestem bardzo niecierpliwa. -
jeeeejuu jak mnie denerwuje dzisiejszy dzień.. nudzę się nie mam na nic weny, na spacer nie pójdę bo mnie bolą żebra, zresztą muszę siedzieć czy nie przyjdą przemiłe z zusu zasranego.. a zrobić też nie mam teraz co, bo do wszystkiego musiałabym się nagimnastykować, a wolę zrobić sobie przerwę z tydzień i rozpocząć znów jakieś porządki domowe po świętach, żeby nie sprowokować kolejnych skurczy. I bym chciała, żeby mąż był w domu juz
ale dziś ze mnie maruda
-
Gratulację dla pierwszej rozpakowanej!
Kurcze dziewczyny jak to jest, Wy się już rozpakowujecie, a ja mam niby jeszcze 2 miesiące do porodu...termin na koniec maja, czy ja jestem w dobrej grupie. Zaczynam się bać, wózka jeszcze nie mamy, łóżeczka właściwie też nie, bo trzeba je odświeżyć i kupić materacyk. Jedynie cała kupa ciuchów, które podostawałam od znajomych.
-
Katlina.....wejdź na jakąś stronkę z filmami/serialami on-line. Czas szybko zleci.
Ja sobie obiecałam, że na L4 nadrobię wszystkie zaległości lekturowe, nakupowałam książek....i gucio....zero chęci do czytania, budyń zamiast mózgu. -
Puella, mam dokładnie to samo! na filmy dziś nie mam ochoty.. nawet serio, nie wiedziałabym czego szukać.. jest taka piękna pogoda, a ja się pocę jak szczur i puchnę od tego i denerwuję się, że jest ciepło
Ja miałam tyyyyyle planów na l4, a teraz uznałam, że bardziej byłam efektywna pracując z wszelkimi bólami/dolegliwościami.. Miałam czas na sprzątanie w domu, książkę, film itd. A teraz miejsca sobie nie mogę znaleźć.. Poprałam, poprasowałam, mieszkanie ogarnięte.. Okien myć przecież teraz nie będę, bo jeszcze mnie coś złapie od tego.. no nic.. dziś widoczeni mam dzień żalu i lenistwa
Przepraszam za smęty..
a pieluchy mam pampers 1 i 2. Zamierzam przy pampersach pozostać, z racji tego że mam firmę mam dostęp do tańszych pieluszek.. zresztą i w sklepach są spoko promocje na nie, a ja do biedronki nie chadzam, bo zwyczajnie nie lubię.. może się kiedyś skuszę na lidlowe jak mała podrośnie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 marca 2015, 11:33
-
Melduje, ze u mnie poprawa. Bol ustapil, juz sie nie odbija i po zjedzeniu dwoch bulek zero rewolucji, wiec chyba sie przyjely
Maly po sniadaniu znowu radosnie i mocno kopie, wiec zostaje w domu
Ja kupilam dwie paczki jedynek z rossmanna, na pozniej mam dadyWiadomość wyedytowana przez autora: 27 marca 2015, 11:37
PIGULSKA, Rika, maribel, Catyyy, GabiK, gosia86 lubią tę wiadomość
-
Oby tak dalej Eklerka
może to było tylko chwilowe
Katalina a jak ja się nudzę echhhh ale trochę czytam, czasem film obejrzę no i siedzę na forum
Ja mam Pampers Premium Care 1i2
Aktyde masz jeszcze czas, KotMisia na koniec kwietnia chyba miała termin więc była bardziej "zaawansowana" -
A ja z zawodu germanistka, postanowiłam się wreszcie nauczyć porządnie angielskiego na L4! Niestety na początku był kompletny brak systematyczności
A jak wiadomo systematyczność jest niezwykle ważna w nauce języków. Dopiero teraz pojawiła się determinacja i samozaparcie
Ja mam pieluszki Pampers 1 i 2A walizkę do szpitala spakuję po Świętach, niech już będzie. Ale i tak nie przewiduję porodu przed terminem. Na ostatniej wizycie szyjka długa i zamknięta. Byleby nie przenosić, bo będę się niepotrzebnie denerwować.
Planujecie pić herbatkę z liści malin? Należy zacząć ją pić kilka tygodni przed planowanym porodem. Wzmacnia mięśnie macicy a jej picie powoduje, że skurcze są skuteczniejsze i poród sprawniejszy.gosiunia lubi tę wiadomość
-
Czasami z tymi markami jest, że jak na jakaś się nastawimy, to tylko ja uważamy na najleposzy wybór.
Ja mam tak z Pampersami, od początku kupowałam Pamersy i tylko one przypadły mi do gusty, inne syn przesikiwał, albo rzepy mi się urywały. W ten sposób narodziło się przekonanie, że tylko Pampers, chociaż wiem że np. Dady tez jak najbardziej są zachwalane. Mój dwulatek jeszcze na noc ma zakładane pieluchy i tylko Pampersy daja radę, Dady za każdym razem nam przemiękają. Przy synu, jak ktoś się zapowiadał z odwiedzinami, pytał się czego nam trzeba, to zawsze zamawiałam Pampersy, także przez pierwsze miesiące mieliśmy ich duży zapas.
Ja na początek kupiłam Premium Care...są super. Póżniej przejdziemy na zielone.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 marca 2015, 11:53
gosia86 lubi tę wiadomość
-
Tak jak większość z Was jestem w szoku po wiadomości Michała Kotmisi...Chyba do nas dochodzi że to już nie długo...
Kotmisia kochana gratuluję Wam bardzo! Ola jest już dużą dzidziąCzekamy na dalsze wieści od Ciebie:*
Jestem nadal w szoku....teraz to i ja jak coś będę czuła sie nie pewnie to jade na IP.Kotmisia jest tego przykładem, musimy uważać teraz!
A trzeba mieć pampersy swoje do szpitala? Bo nie pamietam -
nick nieaktualnyja mam na razie pampersy rosmanoskie później zobaczymy, ja nie będę piła tej herbatki, czytałam że niby pomaga ale z doświadczenia koleżanek im nie pomagało, wolę melisę
Czarna panda zależy od wymogów szpitala w moim trzeba mieć.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 marca 2015, 12:04
czarna panda lubi tę wiadomość