Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
od 19 jeszcze baran będzie
Po prostu nie bardzo ufam terminowi wg wieku ciąży, a 19 skończę 37t wg OM
Więc tak racjonalnie
Ale według wieku ciąży wyjdzie że od 7.04 mam donoszoną
Zobaczymy, co usg w poniedziałek pokaże, może się coś zmieniło.
Szczerze mówiąc to ani byk ani baran mi się nie uśmiecha, ale już biorę co Bóg da
najważniejsze żeby była zdrowa, a charakterek jej w razie co utemperuję
gosiunia, gosia86 lubią tę wiadomość
-
KOTMISIA SZOK
Gratulację dla Młodych rodziców
Już nigdy wasze życie nie będzie normalne
Życzę Wam przespanych nocy
Mamusiu i Tatusiu :*
Kotmisia Twoja Malutka to wcale nie jest taka malutka
Moja w 40tc miała 2890 i 52cm. To zobacz jaki olbrzym by był w 40tc 
03.02.2014 -
Monika1357 wrote:Ja jeszcze tak ze 3 tygodnie. Ja mam małe dziecko, w 33 tygodniu ważył niecałe 1800g.
No to witaj w klubie
Moje też do kolosów nie należy, Karolci tak samo 
Dziewczyny z formum są niezłą grupą terapeutyczną i przetłumaczyły mojej chorej głowie że tak ma być i tyle
Poza tym Monika moja pierworodna ważyła 2890 a teraz jest najwyższa w przedszkolu
PS. Proszę o dobre myśli ( a wierzące dziewczyny o modlitwę) jutro o 11:40. Przyjaciółka ma transferWiadomość wyedytowana przez autora: 27 marca 2015, 11:01
GabiK, dorota1987, maribel, Karolcia88, gosiunia, gosia86 lubią tę wiadomość
03.02.2014 -
nick nieaktualnyI po spacerze przeszłam kawałek i wróciłam, bóle brzucha i lekkie skurcze, ale to bardziej przez antybiotyk. Gin uprzedzała że tak może się dziać.
Eklerko u mnie jak na razie niebieskie piękne niebo i słoneczko świeci jutro podobno załamanie pogody.
Ja też się nie pcham
Chociaż już mam dość ale mi nie przeszkadza jak syn zechce dopiero w 40tc wyjść, jego zdrowie ważniejsze
tyle się artykułów naczytałam że nie powinno się ingerować i przyspieszać porodów od 37tc metodami ogólnie znanymi.
-
My jeszcze mamy wesele 18 kwietnia, dobrego kolegi mojego męża. Dobrze by było iść na wesele, potańczyć trochę i za dwa dni urodzić. Ale każdy mi mówi, że nie pójdę, bo nie dotrwam.
Z resztą brzuch mi już opada, mama mi mówi, że z dnia na dzień coraz niżej mam brzuch. A małego jak nisko czuję. Lekarz powiedział, że on mi już na szyjce siedzi, z resztą czuję ten ból.Każda twoja myśl jest czymś realnym - jest siłą.
Danielek 03.05.2015r.
Sebastianek 27.08.2017r.