X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Maj 2015 :)
Odpowiedz

Maj 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • gosia86 Autorytet

Wysłany: 28 marca 2015, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KotMisia wszystkie Ci zazdrościmy że masz już swój cud <3
    A z tym personelem to prawda co piszesz to działa w dwie strony

Jeszcze trochę pospałam ale mąż na 10 do pracy jechał i trzeba było się zebrać z łóżka po 8

Dorota z tą rozmiarówką to tak wlasnie jest ze ten sam rozmiar na metce a wielkość ubranek nie równa

8p3os65gknud0twt.png
    iv09tgf6v8u0j0rv.png
  • Eklerka Autorytet

Wysłany: 28 marca 2015, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie marzy sie rozpakowanie 20 kwietnia :-D nie dosc, ze ciaza donoszona, to jeszcze Maly by sie urodzil w nasza miesiecznice ;-) <3
    Postanowilam sie oszczedzac i przestac przejmowac tym, ze gdzies jest syf w mieszkaniu... Teraz zmykam do sklepu, potem szybki obiad i MOZE cos sprzatne ;-)
    Od 2 dni mam ciagle zgage, bez przerwy... Przelyk mi zaraz splonie a nic nir pomaga :-(

KotMisia, widok takiego Malentasia z usmiechem na twarzy musi byc nieziemski :-D ale skoro sie usmiecha, to zle jej tu nie jest :-P teraz tylko musi szybko nadrobic zaleglosci i siup do domku :-)

5fjzaeq.png
    6d4a1fa03ada290f9163e68d0b61b673.png
  • czarna panda Autorytet

Wysłany: 28 marca 2015, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kotmisia rozbroiłaś mnie opowieścią o tej dziewczynie z sali...ale tak to jest jak dziewczyna ma małą wiedzę, ale aż tak?Ale to musi być widok...dzidziuś którego nie tak dawno miałyśmy w brzuszku, leży sobie obok nas, lub gdzieś nawet w inkubatorze i się do nas uśmiecha:) ooooooo zaraz sie wzruszę;)
    Ja wczoraj z mężem troszke zaszaleliśmy z serduszkowaniem jakoś tak mieliśmy straszną ochote i dłużej to robiliśmy no i mocniej;) I masakra co się potem działo... twardniał mi brzuch, coś mnie kuło w szyjce jakby igłą, coś mnie bolało przy wstawaniu. Miałam chyba delikatne skurcze ale oddychałam sobie powoli i przechodziło, takie jakbym okres miała dostać. Potem przestało...mała zaczeła sie ruszać i to bardzo. Wiec nie mogłam spać tak do 2 w nocy. Głupio zrobiliśmy że sie tak kochaliśmy ale wiecie ja nie mam żadnych delegliwości w ciąży...zakazów co do seksu ale z drugiej strony przecież to prawie 9 mies i trzeba uważac. Po wczorajszym wieczorze, dzisiaj pakuje juz torbe a w poniedziałek robie pranie rzeczy i nie czekam do świąt.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2015, 10:48

gosia86, WesołaMama lubią tę wiadomość

dxom6iye3mh7f98x.png
  • PIGULSKA Autorytet

Wysłany: 28 marca 2015, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KotMisia masakra z ta twoją współleżącą :/ niejedna walczy o laktację a ta chce mm karmić, jak ja stać to kij jej w oko :P
    Michał pewno dumny ze Ola podobna do taty, będzie oczkiem w głowie :D

Dorota co producent to inna rozmiarowke ma także trzeba to mierzyć na oko ;) dojdziesz do wprawy :) mi już całkiem nieźle idzie bo też trochę tego przez moje ręce przeszło ;)

Czarnapanda to zaszaleliście ;) kurde aż zazdroszczę :P jak nie ma przeciwwskazań to czemu nie, Lila miała dyskotekę hehe

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2015, 10:46

czarna panda lubi tę wiadomość

https://www.maluchy.pl/li-70850.png
    8p3ovfxm10p58typ.png
  • czarna panda Autorytet

Wysłany: 28 marca 2015, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeśli chodzi o moją koleżankę to jeszcze nie urodziła. Po lewatywie ustały skurcze,a tętno przestało zanikać nie wiadomo czym to było spowodowane. Jak była u lekarza w piątek to miała pecha i skręciła nogę na schodku w naszej przechodni. Teraz jej przez to proponują zmianę szpitala bo tam gdzie leży nie ma ortopedii. Ale ona mimo wszystko nie chce, powiedziała ze juz mniej boli. Jezdzi na wózku przez tą nogę ale już jakies kroki robi.

dxom6iye3mh7f98x.png
  • MiM Autorytet

Wysłany: 28 marca 2015, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szanowny myje okno :)

Mówię mu że jak mi wszystko wyschnie to pakuje torbę do szpitala. A on mi na to "Jeszcze pół roku a ty już szalejesz" od razu Gosia mi sie przypomniała :)

czarna panda, Bluberry, PIGULSKA, Rika, gosia86, dorota1987, Karolcia88, Eklerka, Agusia246, GabiK, WesołaMama, beti97, gosiunia, madziorek lubią tę wiadomość

03.02.2014
  • czarna panda Autorytet

Wysłany: 28 marca 2015, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też mam do mycia okna....już 2 koleżanki które były u mnie mówiły:,, no przyznam Ci szczerze że okna to Ty masz strasznie brudne'' albo cos w tym stylu ale wiadomo wiedza czemu są brudne bo ja ich teraz nie umyje. A mój szanowny to wiecznie ma coś innego do roboty.
    Co do serduszkowania to jest lek na każdą depreche:P Może to głupio i egoistycznie zabrzmiało bo wiem że nie które nie mogą z dziewczyn tutaj na forum. Ja miałam ostatnio takie mega kompleksy związane z moją figurą, moimi ruchami itp a po wczorajszym wieczorze znowu zobaczyłam że się mężowi podobam mimo brzucha i znowu poczułam się kobietą;)

gosia86, nojaniewiem, gosiunia, maribel, madziorek lubią tę wiadomość

dxom6iye3mh7f98x.png
  • PIGULSKA Autorytet

Wysłany: 28 marca 2015, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mim Twój szanowny to ma poczucie humoru ;)

Mi szwagierka pomyła okna tydzień temu, dobra dziewczyna :)

Czarna nie przejmuj się tylko zacieszaj z mężem ile się da ;) przecież to nie Twoja wina ze ja mam zakaz...będę nadrabiać za jakiś czas ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2015, 11:08

gosia86, czarna panda, WesołaMama lubią tę wiadomość

8p3ovfxm10p58typ.png
  • gosia86 Autorytet

Wysłany: 28 marca 2015, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehe MiM to dużo czasu mu jeszcze zostało :D
    Ja się nastawiam psychicznie żeby naszykować ubranka na wyjście dla Poli i torbę ale nie czuję jeszcze ciśnienia :)w sensie mam jeszcze czas :D

Czarna tylko pozazdrościć udanego seksu :)
    Mam nadzieję że nadrobię zaległości po porodzie:)

czarna panda lubi tę wiadomość

8p3os65gknud0twt.png
    iv09tgf6v8u0j0rv.png
  • gosia86 Autorytet

Wysłany: 28 marca 2015, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luz laski u mnie w domu taki syf że szok
    Tydzień temu była piękna pogoda mąż miał wolne no ale przecież do świąt dużo czasu więc nie będzie mył okien bo jeszcze się zabrudzą
    Piekarnik miał umyć przed bożym narodzeniem
    I dużo innych rzeczy jak meble, łazienka blablabla
    Odpuszczam :)

8p3os65gknud0twt.png
    iv09tgf6v8u0j0rv.png
  • PIGULSKA Autorytet

Wysłany: 28 marca 2015, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja cały czas mam rozkminę jakie ciuszki pakować dla małego i ile?
    Kaftaników nie mam prawie wcale myślałam żeby wziąć body i pajace
    A wy co macie spakowane?

8p3ovfxm10p58typ.png
  • dorota1987 Autorytet

Wysłany: 28 marca 2015, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiem wiem, ze te rozmiarówki są różne, jeszcze po praniu też lubią się zmieniać. Na razie mam wypchaną szufladę rozmiarem 56, a teraz muszę rozszyfrować kolejne rozmiary i jakoś logicznie poukładać. Ale mąż kazał mi tyle nie chodzić.
    Jestem zła bo wczoraj koleżanka miała mi wysłać na serwer zdjęcia brzuszkowe i jeszcze ich nie ma. Tak to bym sobie zaczęła je obrabiać w Photoshopie i bym się mogła już czymś pochwalić.

Ja mam do szpitala wziąć tylko ubranka na wychodne, ale stwierdziłam, że wezme coś czego mi nie szkoda jeszcze jakby mi nie dali na zmianę/jakbym nie mogła się doprosić.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2015, 11:14

dqprj44jymj31xvy.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 marca 2015, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie w domu to artystyczny nie ład :)

KotMisia cudowny widok uśmiechającego się dzieciątka <3

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 marca 2015, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja do szpitala tez spakowałam tylko ciuszki na wyjście
    body z długim rękawem, pajac, spodenki, welurowa kurteczka z kapturkiem, skarpetki, czapeczkę i coś pod szyjkę i awaryjnie kocyk. Ciuszki w rozmiarach 56-62 ale jak porównywałam to są identyczne

• gosia86 Autorytet

Wysłany: 28 marca 2015, 11:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie muszę dokupić jakąś chusteczkę pod szyjkę bo nie mam
    Planuję na wyjście zapakować body, pajac, czapeczka, kombinezn i ewentualnie kocyk
    Dla siebie nie szykuję bo nie wiem jaka będzie pogoda a wiem że w tej kwestii mąż sobie poradzi ;)

KotMisia Nana a jak z oczyszczaniem po porodzie?dużo tego z Was leci?

Odnośnie imienia mąż stanowczo odmawia Apoloni no trudno

Znajomym rok temu urodził się synek nazwali go Antoni a na dniach ma się urodzić córeczka i będzie Antonina

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2015, 11:50

8p3os65gknud0twt.png
    iv09tgf6v8u0j0rv.png
  • Karolcia88 Autorytet

Wysłany: 28 marca 2015, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dzis spakowalam pierwsze powazne produkty do torby. Mala paczke pampersow, opakowanie mokrych chusteczek i bephanten ;) zaszalalam- nie? ;)

gosia86, GabiK, WesołaMama lubią tę wiadomość

Juleczka 04.05.2015 <3
    relg9vvjqldrmcme.png
    mama Aniołka 30.05.2014
    Raduś Aniołek 08.07.2016
  • Karolcia88 Autorytet

Wysłany: 28 marca 2015, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosia, KotMisia pisala ze ja wylyzeczkowali i ani plamki na podpasce.

Ja na wyjscie mam w planach body, pajac, czapeczka i taki kombinezonik z pluszu (musialam zamowic inny bo tego z myszka minnie jiz nie bylo 62 :( ). Ewentualnie na to jeszcze kocyk

gosia86 lubi tę wiadomość

Juleczka 04.05.2015 <3
    relg9vvjqldrmcme.png
    mama Aniołka 30.05.2014
    Raduś Aniołek 08.07.2016
  • gosia86 Autorytet

Wysłany: 28 marca 2015, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaa faktycznie czytałam tylko widocznie gdzieś mi umknęło ;) skleroza starcza :D oj Karolcia zaszalałaś z tym pakowaniem :) ja za to dołożyłam szczoteczkę do zębów do kosmetyczki :D

Karolcia88 lubi tę wiadomość

8p3os65gknud0twt.png
    iv09tgf6v8u0j0rv.png
  • Karolcia88 Autorytet

Wysłany: 28 marca 2015, 12:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Najwazniejsze, ze juz cos jest ;)
    Ale najgorsze jest to ze jak pralam torbe to wyciagnelam to usztywnienie z dna i za cholere nie pamietam gdzie je wcisnelam :/

gosia86 lubi tę wiadomość

Juleczka 04.05.2015 <3
    relg9vvjqldrmcme.png
    mama Aniołka 30.05.2014
    Raduś Aniołek 08.07.2016
  • KotMisia Autorytet

Wysłany: 28 marca 2015, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nie plamie ale ta malolata to dużo. Do tego brudaska, łazienka we krwi. I taka ona męcząca jest...

Aaa. Mam dac znać jak bedzie pokarm bo będziemy karmić :) póki co zaparzylam Bocianka ;)

MiM, PIGULSKA, nojaniewiem, beti97, gosia86, WesołaMama, GabiK, Eklerka, czarna panda, madziorek, Monika1357 lubią tę wiadomość

bl9cmg7y8brm1kw5.png
‹‹ 1190 1191 1192 1193 1194 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Wysoki testosteron u kobiet - przyczyny, objawy, leczenie

Jakie mogą być przyczyny podwyższonego testosteronu w kobiecym organizmie? Jakie są najczęstsze objawy wysokiego testosteronu u kobiet? Jak wygląda diagnoza i leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz płodny a owulacja i dni płodne - jak prowadzić obserwacje?

Na rynku dostępnych jest wiele pomocy w wyznaczaniu dni płodnych. Większość z nich działa na podobnej zasadzie – rozpoznaje zmianę hormonów w ciele kobiety i na tej podstawie wskazuje dni płodne. Czy wiesz, że jedno z takich „narzędzi” masz już w sobie? Twój śluz płodny, który pojawia się w czasie dni płodnych, czyli przed wystąpieniem owulacji!

CZYTAJ WIĘCEJ