Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Shaja dzieki za wiadomosci z pierwszej reki
ale przynajmniej potwierdzsz to co mówią wszystkie kobiety (że jak się zobaczy swoje maleństwo to zapomina się o całym bólu)Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2015, 15:30
gosiunia, gosiunia lubią tę wiadomość
-
Karolcia ja mam starszych braci o 10 lat;D i wiem że w razie czego mogę na nich polegać.. może nie mieliśmy jakis super relacji wiadomo jak to jest między siostrą a braćmi;D ale kuzynki też mam o tyle starsze i z nimi mam taki kontakt super jak z nikim;)
a szybko dziecka nie chcemy drugiego chyba że nam się trafito będę się cieszyć
ale planowo minimum 5 lat odstęp;D
Beti to my ten sam roczniki też następne dziecko koło 30 więc może znowu się tu na bbf spotkamy;) heheh
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2015, 15:35
-
Bluberry wrote:eee co wy dziewczyny gadacie, życie zaczyna się po 30stce
a najlepiej po setce
ja teraz miałam 27 urodziny
wróciłam, byłam z mojego męża siostrą na pazurkach, ona sobie robiła, bo ja swoje już ściągnęłamale fajnie jest znowu popatrzec jak ktoś robi pazurki...ehhh tęsknie za robotą, za dziewczynami
Bluberry lubi tę wiadomość
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
To my jako pierwsi składamy życzenia
wesołych Świąt dziewczyny - powtarzam się ale samych szybkich,bezproblemowych porodów
w najodpowiedniejszym terminie
Magic, GabiK, slash, Eklerka, Karolcia88, PIGULSKA, Catyyy, czarna panda, dorota1987, Anielka, gosia86, Bluberry, jagoodka lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-72656.png
https://www.maluchy.pl/li-72658.png
https://www.maluchy.pl/ci-72954.png
ANIOŁEK 21.06.13 [*] -
AnnaMaria89 wrote:rzadko zagladam ale postaram sie byc czesciej
tylko mi gbs wyszlo do tej pory dodatnie? Czuje sie osamotniona z tym i niby mam nie panikowac ale czasem panikuje
gratuluje dzieciaczkow!
to na prawdę nic strasznego kochana! po prostu przed porodem musisz pokazac wynik a oni zorbia co trzeba żeby nic złego się nie stałogosiunia, AnnaMaria89 lubią tę wiadomość
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
Ofelaine wrote:Aniol kciuki zacisniete, a mi sie tak chce piwka od jakiegos czasu.
Ofe ja mam przetestowane i mogę z czystym sumieniem polecić albo bawarię albo warkę 0%, bo reszta niby masz ze bezalkoholowe, ale ja mam manie czytania etykiet i dobrze, bo chciałam karmi wziąć a tu zonk!! zawartośc alkoholu do 1,5%! tam samo lech free....Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
Jeszcze Wam tylko napisze że tydzień przed porodem miałam wszystkie objawy, wiec obserwujcie sie
miałam tydzień biegunki, odszedł mi czop, miałam częstsze skurcze przepowiadające od kręgosłupa i kłucie w szyjce.
Magic, GabiK, czarna panda, Anielka lubią tę wiadomość
Nasz pierwszy cud 1.04.2015 Kornelia :* -
No shaja to dałaś po bandzie
ale uważam, że to właśnie jest piękne... poród musi boleć
ja chcę bez znieczulenia, bo może jestem jakaś ułomna, ale lubie ból
i z tego co mówisz to objawy no no... biegunka ok, czop chyba nadal siedzi, no częste te skurcze i w krzyzu też, a to kłucie w środku to od tego? hmmm... ale tak na prawdę każda z nas jest inna
moja znajoma 2 tygodnie chodziła z 2 cm rozwarciem ;)a urodziła 4 dni przed terminem
nie ma co, na pewno jak przyjadzie godzina zero to będziemy wiedzieć
A powiedzcie mi czy Wam też jest tak niedobrze? Masakra...gosiunia lubi tę wiadomość
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
Opiszcie ten czop?
Plisss - bo mi wczoraj jak robiłam siku taka wieksza ilosc sluzu wyleciała.
I plecy zaczynaja mnie czesciej bolec, biegunki jeszcze nie mam.
Ale mam wrazenie - ze wargi sr mi sie jakos dziwnie zaciskaja.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2015, 16:05
-
shaja88 wrote:Jeszcze Wam tylko napisze że tydzień przed porodem miałam wszystkie objawy, wiec obserwujcie sie
miałam tydzień biegunki, odszedł mi czop, miałam częstsze skurcze przepowiadające od kręgosłupa i kłucie w szyjce.
Piękna córka, u nas też będzie Nelamatko moja już teraz waży 2200, no ale to przez cukrzycę..
-
Magic wrote:No shaja to dałaś po bandzie
ale uważam, że to właśnie jest piękne... poród musi boleć
ja chcę bez znieczulenia, bo może jestem jakaś ułomna, ale lubie ból
i z tego co mówisz to objawy no no... biegunka ok, czop chyba nadal siedzi, no częste te skurcze i w krzyzu też, a to kłucie w środku to od tego? hmmm... ale tak na prawdę każda z nas jest inna
moja znajoma 2 tygodnie chodziła z 2 cm rozwarciem ;)a urodziła 4 dni przed terminem
nie ma co, na pewno jak przyjadzie godzina zero to będziemy wiedzieć
A powiedzcie mi czy Wam też jest tak niedobrze? Masakra... -
Mi też czasem się wraca, a czasem mam mdłości. Ale nie rzygam jeszcze.
Po wizycie sama nie wiem
Szyjka się w tydzień skróciła do 1,3cm, rozwarcie się nie zwiększyło jeszcze. Poziom wód nie spadł, ale jest dalej koło 7. Kolejna wizyta za tydzień - jak spadnie to indukujemy poród, bo nie ma się co zastanawiać skąd tak mało tych wód (bo nie wyciekają), a dzidzia już prawie donoszona będzie.
Mąż do mnie:
Mogę w niedzielę do znajomych na piwko wieczorem?
A:Możesz, chyba, że będę rodzić.
P:A czemu masz rodzić?
A:A wiesz, 4 pełnia, ponoć dużo kobiet w pełnie rodzi.
P:To nie patrz na księżyc. O_Opaulinqa, slash, GabiK, PIGULSKA, WesołaMama, czarna panda, Bluberry, gosiunia, katalina, jagoodka lubią tę wiadomość
-
to chyba taki czas, że może z nerwów zaczyna nas ściskać w żołądku? nie wiem, ale jak Wy też to macie to jestem spokojna
AnnaMaria paciorkowce są układu pokarmowego, a że układ rozrodczy nasz jak i wydalniczy są bardzo blisko siebie to o tak może się dziać. Mi kiedyć w posiewie wyszła e-coli w pochwie ;/Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018