Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
paulinqa wrote:Anna Maria ja też czekam na wyniki gbs. zobaczymy 13 kwietnia co w trawie piszczy;D
ja od wczoraj nie jem a żrenormalnie co w zasiegu wzroku jest to jem;D
no to czekamy we trzy)) ciekawe co wyjdzie
badania na krzepliwość wyszły idealnie, odstawiam acard ale zastrzyków nie muszę robic!!
juuuuupi!
Z tej zacnej wiadomości i radości jaka mnie rozpiera idę coś zrobic na obiadniebawem wracam
Karolcia88 lubi tę wiadomość
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
Mnie też ostatnio mdli ale na szczęście bez zwrotów
To chyba przez ucisk na żołądek nie wiem albo sprawka hormonów hmm
Shaja ty juz masz ten ból za sobą i najważniejsze że Nela ma się dobrze i jest blisko ciebieśliczna ta Twoja córcia
Agusia to jeszcze tydzień czasu wam zostało jak coś...czujesz presję czasu?
GabiK gratuluję wieścidobry kawał
GabiK lubi tę wiadomość
-
Magic mi jest też niedobrze od kilku dni i większość potraw, które zjadam stoi mi na żołądku lub cofa mi się z kwasem... fuj
Co do objawów to czop siedzi, biegunki brak a raczej zaparcia mam, ból brzucha tylko rano jak leże, po wstaniu z łóżka przechodzi...
Chyba poród jeszcze daleko
Gratuluje pozytywnych wieści z wizytMagic lubi tę wiadomość
-
Magic ja też się nie muszę kluć i to byla najlepsza wiadomość ostatnio;) a jakie mialaś ddimery??
smutno mi bo bez męża pierwsze święta;/ chociaż tyle że ja tu z rodzina a on biedny tam sam z kolegami ;(Magic lubi tę wiadomość
-
To ja z własnej obserwacji uważam, że poród sn jest trudniejszy bo na cc wszystko robią za Ciebie. Ale dziewczyny po sn godzinę po porodzie narzekają na bol tylka i zmecznie. A po cc przez 12 h lezysz plackiem. O opiece nad dzieckiem możesz snic.
Także jestem za porodem naturalnym!!!!
A cc to tylko żeby ratować życie.
I powiem Wam że opłaca się w zyciu być życzliwym człowiekiem. Nie dość, że nie wypisali mnie ze szpitala to jeszcze dostałam izolatke!! Elektryczne łóżko z mega materacem i swoja łazienka
A co do różnicy wieku, to mam siostrę młodsza o rok i brata młodszego o 9. I z obojgiem zajebisty kontakt. Wszystko kwesta eychowania. Jeżeli nauczycie dzieci rozmowy i zbudujecie miedzy nimi więź to może być i 20 lat roznicy.
Przesylamy z Oleńka duuuuuzo miłości :*PIGULSKA, Catyyy, Ofelaine, czarna panda, GabiK, Monika1357, dorota1987, gosia86, Bluberry, MiM, Eklerka, Anielka, Magic lubią tę wiadomość
-
Cześć
I kolejna urodziła, gratulacje:)
A ja mam dwie wiadomości.
Pierwsza, że od dzisiaj oddycham normalnie i nie mam jelit ściśniętych więc mogę jeść normalnie.
Druga taka, że brzuch mi opadł i to dużo.
Czuję kłucia w szyjce, mam codziennie skurcze.
Pierwsze takie silne miałam 2 tygodnie temu, czyli wg tego co mówiła położna to powinnam urodzić po tych 2 tygodniach, czyli z piątku na sobotę. Mam nadzieję, że malutki jeszcze posiedzi 3 tygodnie to już byśmy się przeprowadzili do swojego domu.aktyde85 lubi tę wiadomość
Każda twoja myśl jest czymś realnym - jest siłą.
Danielek 03.05.2015r.
Sebastianek 27.08.2017r. -
Monika1357 wrote:Cześć
I kolejna urodziła, gratulacje:)
A ja mam dwie wiadomości.
Pierwsza, że od dzisiaj oddycham normalnie i nie mam jelit ściśniętych więc mogę jeść normalnie.
Druga taka, że brzuch mi opadł i to dużo.
Czuję kłucia w szyjce, mam codziennie skurcze.
Pierwsze takie silne miałam 2 tygodnie temu, czyli wg tego co mówiła położna to powinnam urodzić po tych 2 tygodniach, czyli z piątku na sobotę. Mam nadzieję, że malutki jeszcze posiedzi 3 tygodnie to już byśmy się przeprowadzili do swojego domu.
Nie no na święta to niech sie nie rodzizabawię sie w czarownicę i daje mu jeszcze 2 tygodnie
-
aktyde85 wrote:Nie no na święta to niech sie nie rodzi
zabawię sie w czarownicę i daje mu jeszcze 2 tygodnie
No te dwa tygodnie będą dużo lepsze, niż za dwa dni. Ale od wczoraj czuję już takie dziwne jego ruchy, inne niż wcześniej. I czułam pod dłonią główkę praktycznie w samej szyjce, to mnie przeraziło, bo nigdy wcześniej tak nie było.Każda twoja myśl jest czymś realnym - jest siłą.
Danielek 03.05.2015r.
Sebastianek 27.08.2017r. -
Monika a bierzesz nospe i magnez czy lekarz kazal odstawic?
U mnie dzieki temu przeciagnelismy ponad 2 tyg, teraz mam pobrac jeszcze 1,5 tyg do skonczonego 37 a potem odstawic i niech sie dzieje wola nieba. Magnez bardzo efektywnie powstrzymuje skurcze,mysle,ze moze Ci tez pomoc tak jak mnie dociagnac do 37.
Chociaz oczywiscie porodowych to nie powstrzyma chocby i garsciami czlowiek jadlWiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2015, 18:10
gosiunia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej Majówki
Ja Wam powiem że kiedyś to chciałam mieć późno i tylko jedno dziecko ale ze względu na męża który bardzo chciał to 4lata po ślubie jak zaczeliśmy się starać to chciałam mieć chociaż to jedno bo się bałam że wcale nie mogę mieć... także wszystko się zmienia teraz mówię że będzie tylko synuś i wystarczy ale WIEM TO że za 3lata sama bede mówić o 2dziecku i pewnie bede wyczekiwać córeczki ale czas pokaże
mam 26lat więc kapke czasu mi zostało :)co do pampersów kupiłam jedną paczkę i zamierzam zabrać 20szt w razie czego mąż dowiezie i tak będzie tam codziennie:) myśle że z dobraniem pampersów nie będzie takiego problemu jak z mlekiem jak czytam na tych forach o tym mlekach to mam mętlik w głowie które najlepsze a przecież nikt nie powiedział ze pokarm na pewno bede miała i będzie problem takie siakie....a ceny tez są rózne -
nick nieaktualny
-
paulinqa wrote:Magic ja też się nie muszę kluć i to byla najlepsza wiadomość ostatnio;) a jakie mialaś ddimery??
smutno mi bo bez męża pierwsze święta;/ chociaż tyle że ja tu z rodzina a on biedny tam sam z kolegami ;(
nie robiłamgin nie kazała
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018