Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzisiaj zabrałam się za dłubanie przy zdjęciach i chociaż mi się nie podobały, to odrobina fotoszopa w moim wykonaniu zachęciła mnie, żeby podzielić się z Wami fotkami, bo już dawno miałam to zrobić. Nie mogłam się zdecydować co pokazać to macie zbiorówkę. Może coś będzie widać. Pierwsze to zdjęcia u nas w domu, a następne na spacerku z okazji dnia kobiet (nie zamieszczałam, bo tamten dzień się źle skończył i byłam zła na te zdjęcia). U mnie śnieg sypie jak szalony, mi jest ciepło, uszy palą, palce spuchły i boję się, że już nie zdejme obrączki.
GabiK, Catyyy, Magic, Bluberry, Rika, MiM, AGA 30, gosia86, czarna panda, paulinqa, gosiunia, Agusia246, PIGULSKA, WesołaMama, Monika1357, madziorek, beti97, Eklerka, slash, katalina lubią tę wiadomość
-
Dorota ale super
ja chciała taki kolaż zrobić, ale mam bardzo mało zdjęć z mężem
może uda nam sie jeszcze jakąś sesję zrobić, ale chciała taką już w zieleni... ale czy doczekamy patrząc co się dzieje za oknem... ciekawe kiedy wiosna na dobre przyjdzie
kochane mamy juz wózeczek!!!!!ale dopiero jutro wstawię zdjęcie, bo teraz z małżen idziemy składać komodę na rzeczy Lilianki
jutro się pochwalę :*
a jak by nie udało mi sie już do was zajrzeć, to życzę wszystkim wesołych świąti abyśmy jeszcze we wtorek spotkały się w takim składzie brzuszkowych
Buziaki kochane i dużo wypoczywajcie i korzystajcie z ostatnich chwil spokojudorota1987, GabiK, gosia86, czarna panda, paulinqa, gosiunia, Bluberry, PIGULSKA, WesołaMama, WesołaMama, Monika1357, madziorek, katalina lubią tę wiadomość
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
nick nieaktualny
-
Czy kłucie w szyjce to uczucie kucia tak jakby w pochwie?
Kurczę to moja druga tak wysoka ciąża, ale z córką nie przypominam sobie że czułam się jak waleń bez wody! DUSZNO MI! Lędźwie mnie bolą! Jeszcze tylko (wg belly) 39 dni do porodu i ani dnia krócej!gosia86 lubi tę wiadomość
03.02.2014 -
nick nieaktualny
-
A i zjebalam dzisiaj gościa w kolejce na stoisku cukierniczym
Fakt moja wina bo stanęłam ze złej strony kolejki nie świadomie i ekspedientka chciala mnie obsłużyć a ten buc że on był pierwszy (a ja chciałam tylko babkę do koszyczka i mialam kasę odliczoną) więc stanelam za nim i mówię że kobiety w ciąży mają pierwszeństwo to wtedy chciał mnie przepuścić ale w dupie go miałam
A jeszcze jego żona się oburzyła że ona tez jest w ciąży no ale nie było tego po niej widać
Kij im w dupepaulinqa, GabiK, Monika1357, Anioł lubią tę wiadomość
-
Dorotko fajne te zdj;) ja nie mam z mężem ani jednego w ciąży;( jesli dotrzymam do 18 kwietnia to musze z nim zrobić
Magic czekamy na foto komody i wózeczka
Gosiu lubie za ten "kij im w dupe"
a mój syn mnie maltretuje tzn mój żołądek! mam zgage !Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2015, 19:30
-
Ja tam mogę już rodzić
Wszystko gotowe, czeka na małą
Poza tym mam straszny problem. No dupsko to mi zaraz odpadnie chybaWcześniej miałam hemoroida i nie dawał prawie żadnych dolegliwości. Teraz mała uciska, wyszło tego więcej i się czuję jakbym z kaktusem w zadzie chodziła. Smaruję maścią, mam czopki, nawet w korze dębu przed chwilą siedziałam i boli jak bolało. Co ja mam z tym zrobić???? Pomocy
-
Agusia dziewczyny jakiś czas temu polecały jakąś maść na ta "dupiatą" dolegliwość ale nie pamiętam nazwy
Ja na szczęście nie mam takiego problemu, o dziwo bo dokuczają mi zaparcia
Dorota super pamiątkaaż zazdroszczę
Mim ja też odczuwam takie dziwne kłucia w szyjce takie jak miewalam w czasie miesiączki gdzieś tam w pochwie właśnie
Dzisiaj dodatkowo czułam też bolesne parcie na "dwójkę"...nie wiem o co kaman????dorota1987 lubi tę wiadomość
-
Jej, jakie piękne dziewczynki, KotMisia, Shaja, wasze córeczki są przesłodkie
dużo zdrówka!
Dziewczyny ja nadal w szpitaludziś miałam silne skurcze i ból jak na miesiączk, ale na ktg na szczęście wyszły tylko 2 stawiania macicy.
Co do kłucia, to ja je też odczuwam w szyjce, a od 2 dni coraz mocniej.
Wiecie co dziś zrobiłam? Dezercję ze szpitala.Nie mogłam znieść, że tyle jeszcze rzecz mam nie kupionych, a tu niewiadomo kiedy poród, więc mąż mi przywiózł płaszcz o buty i pojechaliśmy do pobliskiej hurtowni. Tam była szybka akcja i w ciągu pół godz. Kupiliśmy niemal wszystko co potrzebne dla Tobiegonie mam jeszcze tylko lozeczka, bo trzeba czekać tydzień i wózek tez będzie po
świętach.
AnnaMaria ja też mam paciorkowce i dostanę przed porodem, a właściwie w trakcie jego trwania antybiotyk amoksycyklinę. Nie leczy się tego wcześniej, bo w każdej chwili znowu mogą bakterie dostać się do pochwy. Poza tym jak mój gin powiedział, że większość ludzi je ma i to nie są bakterie zagrażające matce, tylko dziecku, ogólnie ryzyko zakażenia dziecka jest bardzo małe ( głównie u dzieci w wyniku tego rozwija się zapalenie płuc), ale żeby zminimalizować to ryzyko podają antybiotyk.
Dorota super fotkiWiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2015, 20:41
PIGULSKA, Karolcia88, gosia86, dorota1987, GabiK, slash lubią tę wiadomość
-
Pigulska na szczęście nikt nie wpadł na to, że zwiałam, zresztą to była pełna konspira z koleżanką z łóżka obok i mnie kryła
a czy wyjdę na święta to nie mam pojęcia, bo mam wrażenie, że lekarz czeka aż będę się sama o to upominać, bo sam się boi mnie wypuścić
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2015, 21:05
dorota1987, PIGULSKA lubią tę wiadomość