Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ja pierdziele Alma co za lekarz najlepiej odsuwać od siebie odpowiedzialność
Super że udało Ci sie wyskoczyć na chwile i zrobić zakupy
Ja bylam w pracy złożyć wniosek o wypłatę z polisy za pobyt w szpitalu a potem na zakupach ale tylko na hali kupców i trochę jeżdżenia po mieście i oczywiście ból brzucha i korcza
Teraz chyba trzeba juz do tego przywyknąć ze tak będziealma lubi tę wiadomość
-
Gosia ja mam tak wstrętnego lekarza, nawet z wyglądu przypomina gargamela:-/ wczoraj wprost powiedział, że dopóki zgłaszam jakiekolwiek dolegliwości to nie wyjdę, a jeśli będę cytuję " uśmiechnięta i nie będę nic mówić " to może..." wiec mimo, że miałam noc nieprzespana powiedziałam dziś na obchodzie,że czujesię dobrze. A on na to, że to dopiero pierwszy taki dzień. On jest po prostu wredny
Z jednej strony chciałabym juz wyjść, ale trochę się boje ze względu na małego...
-
Alma ale z Ciebie uciekinierka!
dobrze, ze nikt sie nie kapnal i ze prawie wszystko skompletowane.
Jak wyszlo badanie moczu? znowu mialas glukoze?
Paulinqa moja Mala tez mi dzisiaj daje popalic. chyba wbije glowe w zoladek i mam koszmarna zgage. w kazdej pozycjiWiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2015, 21:21
-
Wredyny gargamel. Już trzymają Cie chyba drugi tydzień?
Ale widomo że w szpitalu mimo wszystko człowiek zawsze jest odrobine spokojniejszy tym bardziej ze nie chodzi tu o nasz zdrowie a o dziecko a w takiej sytuacji to jestesmy skłonne przecierpieć wszystkogosiunia lubi tę wiadomość
-
Alma ale dalas czadu
podziwiam za odwage, ja bym sie bala
Ja bylam na mszy i u spowiedzi a teraz z mezem ogladamy "Przyjaciolki "
A te klucia w szyjce to odczuwam tak samo i takie jakby parcie na 2 ale w cale mi sie nie chce,sory za dosliwnosc.PIGULSKA, gosiunia lubią tę wiadomość
-
Alma współczuję lekarza
Może nie chce brać odpowiedzialności jak by coś się działo nie wiem
Zresztą sama pewnie się boisz wracać do domu a tam jesteście pod stałą opieką
Ofe ja właśnie czuję to samo do tego brzuch twardnieje
We wtorek wizyta wiec się dowiem czy coś już jest na rzeczy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2015, 21:33
-
No właśnie jestem rozdarta, bo chciałbym do domu, ale ze względu na małego i całodobową opiekę, gotowa jestem siedzieć tu tyle ile będzie trzeba.I tak, leżę juz prawie 2 tygodnie. Mnie się wydaje, że on boi się oddzielenia łożyska i chyba tylko dlatego mnie trzyma. Karolcia zrobiłam powtórkę moczu w innym labie i juz glukozy nie było, więc może to pomyłka była.
A ta hurtownia to niedaleko dziewczyny była i naprawdę musiałam się spreżac. Ale się cieszę, bo przynajmniej mam głowę spokojną, że w razie W wszystko juz prawie jest i czeka na mojego synkaWiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2015, 21:54
-
Wróciłam z jajeczka z pracy i umieram. Plecy bolą jak na @ a Wiki obija mi się o miednicę i ciśnie w dół. Pachwiny i podbrzusze też dają czadu
chyba wezmę spasmolinę, też mam brać do 37 tyg. A tu jeszcze chcą żebym ich w pracy odwiedzała jak ja za 13 dni już mogę na porodówce być. Już jest taki czas źe jak nie muszę nigdzie łazić to najlepiej jest w domu.
Shaja masz śliczną córeczkę
A tak w ogóle zastanawiam się czy nie odszedł mi czop. Miałam dzisiaj dużo białego glutka na wkładce. Nie wiem czy to takie gęste upławy, czy może jednorazowo odszedł czop. Jak jest biały to podobno 2-3 tyg i można rodzić.
Gosiu mi się dzisiaj też udało złożyć wniosek za pobyt w szpitalu i mają 10 dni roboczych na rozpatrzenie go.
Alma strasznie długo trzymają Cię w szpitalu, a ten doktorek to dziwny jakiś , fajnie że udało Wam się zakupy zrobić -
Beti ja to się zastanawiam jak ten czop wygląda.... Zdarzają mi się na wkładce niewielkie ilości takiej galaretki ale nie wiem czy to efekt brania luteiny dopochwowej czy upławy takie... W sumie jak miałam upławy wcześniej to zawsze były wodniste a teraz taka galaretka... bardzo mało jej jest ale jest
-
nick nieaktualnyKiedyś wyczytałam że czop jest o ciemniejszym zabarwieniu, ale nie wiem jak to wygląda i od odejścia czopa można kilka tygodni minąć zanim poród się rozkręcić tak też zauwazylam na poprzednich wątkach jak dziewczyny zaczynały rodzić.
gosiunia lubi tę wiadomość
-
Ofelaine wrote:Pigulska też jestem ciekawa co znaczy ten objaw..
Moze jakieś zwykle ćwiczenie szyjki czy coś...
Co ma być to będzie
Dobranocgosiunia lubi tę wiadomość