Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
aktyde85 wrote:Magic świetnie się prezentuje ten wózek, Karola mi zaczęła w brzuchu fikać jak na niego spojrzałam, więc koniecznie napisz jaki to model!
W Wielkopolsce dziś pięknie i słonecznie, w końcu! Dlatego wysyłam słonko do tych z Was, u których ponuro i zimowo
Ja już od wczoraj u rodziców, w końcu się wyspałam i od razu mam lepszy humorMała chyba też, bo wczoraj niemrawo się ruszała, a dziś od rana fika i pierwszy raz widziałam jak mi wypycha na brzuszku albo rączki, albo nóżki czy łokieć bo się takie małe wybrzuszenie robiło
, wcześniej to zawsze albo łepek albo dupkę wywalała
Ejjj ale pomarudzę trochę jednak, mama stwierdziła, że w ogóle nie wyglądam jakbym była w ciąży i czy na pewno wszystko ok (ona się martwi bo traciła wysokie ciąże, wiem, że dwa razy, a ja i brat rodziliśmy się bardzo mali mimo, że w terminie- ja miałam 2100 przy 58 cm!). W dodatku zważyłam się i wychodzi, że schudłamNo ale brzuchol jednak rośnie, mała się rusza, więc chyba wszystko ok. 3 tyg temu lekarz mówił, że jest spora (ponad 1400 w 29tc), kurde jeszcze ponad 3 tygodnie do wizyty, nie wytrzymam
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
Beti zdolniacho;) ja to ładnie imienia nie umiem napisać na brzuchu;D
zreszta tak jak dziewczyny piszą wyglądasz na 15 lat;)
Magic bardzo ładny wózek;)
ami mąż zroobił niespodzianke i przyjeżdzą na święta;) mają zaraz wyjeżdżac bedzie rano) a w poniedziałek w nocy wyjeżdżają.. aż mi się humor poprawił;*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2015, 17:20
Monika1357, Karolcia88, GabiK, czarna panda, katalina, gosia86, dorota1987, Anioł, madziorek, PIGULSKA lubią tę wiadomość
-
Paulinka to wspaniala niespodzianka!
Ja dzis przetestowalam swoja asertywnoscpowiedzialam tesciowi,ze bardzo mi przykro,ale nie planowalam organizowac swiat zwlaszcza od pobytu w szpitalu. Dodatkowo okazalo sie,ze on ma grype. Wiec mu powiedzialam,ze tym bardziej nie powinnismy sie spotykac. Co za koles! Pewnie dlatego,ze ma te grype nie jedzie do swojej corci,bo ta ma male dziecko,ale ja to wuj, co tam,ze w 9 mcu! Na fali tej asertywnosci pojechalismy do supermarketu i wepchnelam sie w kolejke w kasie dla ciezarnych. Ludzie udawali,ze nie zdawali sobie sprawy,mimo ze nad kasa wisi wielgachny baner z oznaczeniami. Bylam na tyle niemila,ze zwrocilam uwage,ze dla tych nie umiejacych czytac sa tez piktogramy a pismo obrazkowe powinno byc juz zrozumiale. Nikt nic nie powiedzial,ale miny mieli "zabic ja"
Stala przede mna jeszcze tylko jedna ciezarna i skomentowala osoby przed nia,ze nie zwracaja uwagi.
A najlepszy byl moj maz,bo jak odeszlismy od kasy to mi.mowi : i dobrze,jutro tez przyjdziemygosia86, Karolcia88, beti97, Agusia246, MiM, Eklerka, PIGULSKA, gosiunia lubią tę wiadomość
-
Super Gabik!
ja we wtorek poszlam z nastawieniem, ze wchodze bez kolejki do pobierania krwi. Siedzialo 8 osob w tym 7 ciezarnychi tyle z mojego wchodzenia bez kolejki
gosia86, paulinqa, GabiK lubią tę wiadomość
-
Nojaniewiem - ja wypróbowałam sposób z płynem do mycia okien. Popsikałam ze wszystkich stron obrączkę, trochę pokręciłam nią, musiałam użyć trochę siły, nie jest to bezbolesna technika, ale podziałała bardzo szybko, bo np. mydło wogóle nie działało. A mężowi spodobała się metoda ze sznurkiem i pewnie zapamięta. Podobno lekarze też ją stosują w takich przypadkach.
Wiecie jakie piękne słonko świeci u mnie od godziny? od razu lepiej:)nojaniewiem lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHejka
Ja a propo proodu i znieczulenia to nastawiam się na poród w wodzie czyli bez znieczulenia. Tym bardziej ze na Kamieńskiego graniczy to z cudem (anestezjologów brak
Zaraz wraca mój mążdorota1987, gosia86, paulinqa, Karolcia88, MiM, GabiK, PIGULSKA lubią tę wiadomość
-
Dorota,dzięki
obraczka pusciła na płynie do szyb i oliwie. został jeszcze pierścionek, ale jego mi mniej szkoda
także jakby trzeba było ciąć to mniejszy żal.
mnie już pare dni ciągnie w pachwinach , dzisiaj tak konkretniej. moze to zwiastun porodu? jutro pełnia -
nick nieaktualny
-
Cioteczki Ola jest ze mną!!!!
Dziękuję z całego serca za kciuki!!!!!!gosia86, Karolcia88, dorota1987, Agusia246, nojaniewiem, katalina, MiM, GabiK, Eklerka, PIGULSKA, beti97, miscelle, WesołaMama, Catyyy, gosiunia, slash, Monika1357 lubią tę wiadomość
-
KotMisia cudna wiadomość, cieszę się z Tobą. Teraz to już z górki. Ciekawe kiedy będziecie w domku.
Anioł, ja też chowam się przed pełnią, już ostatniej nocy widziałam jak mi księżyc wchodził do sypialni jakby mówił: przyjdę po Ciebie:P
Tymczasem rano leciałam 2x na dwójkę do WC, ledwo zdążyłam. Może to tylko siła sugestii:)Anioł, MiM lubią tę wiadomość