Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
MiM wrote:Wesoła Mama a powiedz mi z którego miesiąca jest córka. Bo moja jest z września i też pamiętam to upalne lato 2010. Kiedy pod koniec ciaży moje stopy tolerowały tylko klapki typu "KUBOTA"
Moja jest właśnie z 2010 i też z września a dokładnie z końca września
Upały były ogromne! -
Na początek chciałabym życzyć wszystkim dziewczyną z forum-
Wesołych i Spokojnych Świąt i żebyśmy wszystkie wróciły jeszcze w dwupaku:)
A mamom które mają już dzidziusie z sobą- zdrowia dla siebie i maleństwa. Dużo radości bycia razem:)
Kotmisia Olusia jest cudna, wydaje się taka duża;) A tak naprawdę to chyba nie które z nas już mają takie duże maleństwa w swoim brzuszku;)
Dorota ja też czekam na te wyniki GBS , a wizyte mam dopiero 14 kwietnia;/
Z obrączką też mam już problem, ale nie lubię bez niej chodzić, jakoś jeszcze wkładam ale ściągnąć z palca ciężko, robię to pod wodą lub w trakcie mycia naczyń.
Dzisiaj przelałam sobie kosmetyki do tych pojemniczków, fajna sprawa. I fajne są te z hebe bo mają jeszcze takie małe okrągłe gdzie dałam sobie krem pod oczy, krem na dzien i na noc.dorota1987, paulinqa lubią tę wiadomość
-
Ja oddalam probke gbs w czwartek a wynik bedzie najwczesnien w sobote czyli wychodzi,ze po 3 dniach.
ZZO podawane jest w takich dawkach,zeby skurcze byly odczuwalne, i zazwyczaj nie jednorazowo a w kilku dawkach w zaleznosci od postepow.
Badania potrzebne do przyjecia do szpitala zazwyczaj sa podawane na stronie szpitala,u mnie nie wymagaja krzepliwosci ale gdzie indziej np juz tak.
U nas dzis bez sniegu,ale i tak jakos ponuroi nastroj tez do d...
Nie mam na nic sily a tu tesc sobie wymyslil,ze on nie ma sily swiat przygotowywac,wiec chcialby przyjechac do nas. My spedzamy swieta w 3 domach,bo rodzice meza po rozwodzie. Idziemy na sniadanie do mojej mamy,potem na obiad do rodziny meza a tu mi jeszcze tesc sie na leb chce zwalic, a ma.corke niech idzie do niej! A moj maz krzyczy na mnie,ze odkurze,a tu sie pyta jak ja bym chciala czy on ma przyjsc czy nie. No jasne, bardzo chetnie pojde teraz w te tlumy na zakupy, potem stane przy garach na kilka godzin,a nastepnie bede obslugiwac tatusia, bo "on nie ma sily"! -
cześc mamuśki!!!
Wpadam tylko na chwilę, bo w ferworze walki przedświatecznej zapomnę Wam pokazać wózek naszej córeczkikolor wyszedł jak niebieski, ale w rzeczywistości jest turkusowy
cudny jest! A jak się wygodnie jeździ!
komodą się nie pochwalę, bo dziś będziemy dalej z nią walczyć....mój mąż się smieje, że kolejne meble zamawiamy złożone
GabiK, paulinqa, gosiunia, madziorek, czarna panda, Ofelaine, Karolcia88, aktyde85, Agusia246, dorota1987, gosia86, Puella, beti97, Nejcik, katalina, PIGULSKA lubią tę wiadomość
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
a dziękuję
baba namówiła nas na liliowy, ale nie podobał mi się
ten wymiata
jeszcze Wam pokaże mój dziwny brzuch
czuje jakby taką piłeczkę miała opuszczoną zamiast brzuszka...wchodza mi 3 palce
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2015, 13:14
dorota1987, gosia86, czarna panda, GabiK, paulinqa, katalina, PIGULSKA, gosiunia lubią tę wiadomość
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
Magic świetnie się prezentuje ten wózek, Karola mi zaczęła w brzuchu fikać jak na niego spojrzałam, więc koniecznie napisz jaki to model!
W Wielkopolsce dziś pięknie i słonecznie, w końcu! Dlatego wysyłam słonko do tych z Was, u których ponuro i zimowo
Ja już od wczoraj u rodziców, w końcu się wyspałam i od razu mam lepszy humorMała chyba też, bo wczoraj niemrawo się ruszała, a dziś od rana fika i pierwszy raz widziałam jak mi wypycha na brzuszku albo rączki, albo nóżki czy łokieć bo się takie małe wybrzuszenie robiło
, wcześniej to zawsze albo łepek albo dupkę wywalała
Ejjj ale pomarudzę trochę jednak, mama stwierdziła, że w ogóle nie wyglądam jakbym była w ciąży i czy na pewno wszystko ok (ona się martwi bo traciła wysokie ciąże, wiem, że dwa razy, a ja i brat rodziliśmy się bardzo mali mimo, że w terminie- ja miałam 2100 przy 58 cm!). W dodatku zważyłam się i wychodzi, że schudłamNo ale brzuchol jednak rośnie, mała się rusza, więc chyba wszystko ok. 3 tyg temu lekarz mówił, że jest spora (ponad 1400 w 29tc), kurde jeszcze ponad 3 tygodnie do wizyty, nie wytrzymam
GabiK, Magic lubią tę wiadomość
-
Beti, czy Ty jesteś pewna że masz więcej niż 14 lat??? Podziel się zaklęciem zatrzymującym czas
Magic - wózeczek prześliczny
U nas piękne słoneczko póki co, a ludu tyle na mieście, że ja do żadnego sklepu nie idę. No way.
Kupiliśmy wczoraj rolety do pokoiku Zosi, mam nadzieję, że mąż dzisiaj ogarnie
A noc miałam okropną. Nie życzę bólu d... najgorszemu wrogowigosia86, Magic lubią tę wiadomość
-
Magic śliczny wózek i brzusio też ale faktycznie niziutko już
Zjadłam właśnie lody czekoladowe z polewą czekoladową
Nic mi się nie chce a trzeba by ciasta popiec
Jak Beti pojedzie rodzić to zapytają jej gdzie ma opiekuna prawnego;) tylko pozazdrościć
Pisalyscie wczoraj o różnicy wieku miedzy dziećmi ja bym chciała te 2-3 lata
Mam brata starszego o 17 lat i jest miedzy nami przepaść
Siostry zaczęły traktować mnie poważnie dopiero jak wyszłam ze mąż
A najlepszy kontakt mam z bratem starszym o 6 latWiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2015, 13:50
Magic lubi tę wiadomość
-
Agusia246 wrote:Aktyde, ja bym się wybrała na jakieś dodatkowe usg, sprawdzić, czy z przepływami i wodami jest wszystko ok. A ważysz się na tej samej wadze cały czas?
Moja w 31tc ważyła koło 1500
Według lekarza, z wodami wszystko ok. A na extra badanie musiałabym iść prywatnie, a na to niestety nie mogę sobie pozwolić -
Beti ja też myślałam,że któraś z dziewczyn swoją nastoletnią córkę nam pokazuje
Aktyde ten wózek to firmy Tako, model Moonlight. Ten model ma kilka wersji np. Baby Dream, wtedy gondolka jest w kwiatuszki lub Omega Black, wtedy gondola jest czarna, Omega grey ma szarą. I kolory ram są różne.Magic lubi tę wiadomość