Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
My święta w szpitalu. Wyjdziemy jak z Ola będzie ok. Wierzę, że to już niedługo...
A co do torby to spakujcie najpotrzebniejsze. Resztę ktoś Wam z chęcią podrzuci.
A cos co wydaje się dziwne. Lampka do kontaktu, taka malutka. Bo uwierzcie nie zgasicie światła a szpitalne lampy walą po oczach -
Jajka poświęcone!
Dziewczyny dzięki za info co zabrać do szpitala, nie ma to jak wiadomości z pierwszej rękiale to fakt zawsze mąż lub ktoś z rodziny może brakujące rzeczy dowieźć
W moim szpitalu nad każdym łóżkiem są małe lampki ledowe więc spoko
Spokojnych Świąt dla Mamusiek pozostających jeszcze w szpitalużyczę jak najszybszych powrotów do domku i pociechy z Maleństw
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2015, 14:23
dorota1987, WesołaMama, Anielka lubią tę wiadomość
-
Uff dostałam się do komputera. U mnie słoneczko utrzymało się od wczoraj i zaraz jakoś lepiej, prognozowali gorszą pogodę. Mąż był w południe z koszyczkiem poświęcić pokarmy, a oba dni świąt spędzimy u rodziny. Teraz piecze mi się babka, więc przynajmniej z pustymi rękami nie przyjdziemy. Męża wygoniłam robić obiad, bo poczułam jakąś niemoc.
Chciałam tylko dodać, żebyście przy tej świątecznej atmosferze nie zapomniały o odpoczynku:)Anioł, gosiunia, MiM, Anielka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
witamy a u nas dziś początek 9 miesiąca
niech leci szybciej ten czas chcę już mojego Wojtusia przytulić
jeszcze raz spokojnych Świąt majóweczkibeti97, GabiK, WesołaMama, gosia86, dorota1987, Anielka, PIGULSKA lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-72656.png
https://www.maluchy.pl/li-72658.png
https://www.maluchy.pl/ci-72954.png
ANIOŁEK 21.06.13 [*] -
Dziewczyny od nas też Wesołych Świąt!
Najadajmy się, odpoczywajmy i czekajmy jak najdłużej na rozpakowanie;)
A z pozytywnych wiadomości dziś moja teściowa składając życzenia powiedziała, że ma nadzieję, iż chociaż drugie imię dla małej wybierzemy ładne by miała jak się do niej zwracaćWesołaMama, gosia86, Rika, MiM, MiM, dorota1987, Anielka, PIGULSKA lubią tę wiadomość
-
Zalatwilam sobie dzisiaj wyświetlacz w telefonie bo mi wypadł telefon jak wysiadałam z samochodu na chodnik
a najgorzej jest gdy nie ma na kogo zwalić winy
i trzeba być złym na samego siebie grrrrr
Niby nic takiego nie robiłam dzisiaj a jestem zmęczona i jakaś obolała
Dzisiaj mąż stwierdził że ciąża mi służy pod względem kulinarnym bo pysznie gotujęale uśmiałam się że na następną tak szybko się nie piszę
Kosoglos a jakie imię wybraliście? Bo albo mi umknęło albo nie pisałaś -
nick nieaktualnyKosogłos83 wrote:Dziewczyny od nas też Wesołych Świąt!
Najadajmy się, odpoczywajmy i czekajmy jak najdłużej na rozpakowanie;)
A z pozytywnych wiadomości dziś moja teściowa składając życzenia powiedziała, że ma nadzieję, iż chociaż drugie imię dla małej wybierzemy ładne by miała jak się do niej zwracać -
Na obchodzie zostałam nazwana mama bezproblemową na 6+
Oli odstawili pompy z lekami. Dostaje jeszcze pompę z glukoza. I leki w pojedynczych dawkachKarolcia88, Rika, nojaniewiem, Agusia246, MiM, GabiK, AGA 30, dorota1987, Puella, WesołaMama, Anielka, gosia86, Monika1357, PIGULSKA lubią tę wiadomość
-
Super Paulinko że u Was coraz lepiej. Aż miło czytać takie wiadomości. Mnie dopadło zapalenie pęcherza i od razu odechciało mi się jakiegokolwiek świętowania. W ogóle mi smutno bo nie dość że na święta sama to jeszcze mój B. nie ma czasu żeby do mnie zadzwonić. Ja rozumiem ze ma znajomych na Święta, ale te 30 min mógłby dla mnie wygospodarować. Ja mu wygarnę jak mi było przykro. Przez to wszystko mam mini skurcze w podbrzuszu, jeszcze nawiedził mnie dzisiaj mój tata na którego sam widok mam dość. Idę spać bo jak się zacznę dalej denerwować to Wiki wyjdzie przed Świętami.
-
Wzięłam mleczko na zgage. Niby ciut lepiej. Niech spadaja z tym żelazem. Pójdę do domku to jedzeniem wrócę do normy. Muszę sievOla opiekować a nie stekac jak stara baba.
Pytanie z innej beczki. Czy bez ślubu tata może iść do usc po akt urodzenia? -
Dziewczynki, my tez dołączamy się z życzeniami. Dużo słońca, wiosennego nastroju (może się uda :p ), serdecznych spotkań w gronie rodziny i przyjaciół. Jedzmy póki możemy i cieszmy się chwilami spokoju i ciszy :p
Anielka, gosia86, dorota1987, PIGULSKA lubią tę wiadomość
-
KotMisia wrote:Wzięłam mleczko na zgage. Niby ciut lepiej. Niech spadaja z tym żelazem. Pójdę do domku to jedzeniem wrócę do normy. Muszę sievOla opiekować a nie stekac jak stara baba.
Pytanie z innej beczki. Czy bez ślubu tata może iść do usc po akt urodzenia?
Chyba trzeba iść razem.gosiunia lubi tę wiadomość