Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kotmisia zaciskam kciuki mocno
Nana super swieta macie,bardzo szybko was wypuscili.
A ja od nocy kulawo sie czuje,brzuch jakos tak ciagnie chwilami jak mala sie rusza, czasami jest to bolesne i takie skrety jelit jakbym miala... Sama sie zastanawiam od czego to....dobrze, ze we wtorek wizyta...
Milego swietowania -
Ja mam dzisiaj jakieś rewolucje w brzuchu.od rana ciśnie na pęcherz tak że nie mogę się wyprostować, brzuch mi twardnieje i rozluznia na przemian. I młoda szarżuje bez skrępowania... Bardzo intensywnie to dzisiaj odczuwam.
-
Kochane majówki nie wiem czy mnie jeszcze pamiętacie? Ale korzystając z okazji że rodzina w pobliżu i wkoncu mam chwilowy dostęp do neta(swój będę mieć dopiero w połowie kwietnia) chciałam złożyć wam najserdeczniejsze życzenia zdrówka spełnienia marzeń zdrowych dzieciaczkow i szczęśliwych rozwiązań a pierwszym mamusiom serdecznie gratuluję slicznych dzieciaczkow. Bardzo mi brakuje forum ale już niebawem będę spowrotem byle do 15
a i u nas wszystko ok mały rozrabia jak zając w kapuście i mamy już ustalony termin cesarki na 24.04.2015 chyba ze zapragnie urodzić się wcześniej bo coś czuję że będzie po 10.04
Pozdrawiam was gorąco buziaki dla wszystkichRika, Anielka, dorota1987, GabiK, nojaniewiem, Monika1357, PIGULSKA, beti97, gosiunia, Agusia246, katalina, slash lubią tę wiadomość
Dominik jest już z nami od 24.04.2015
https://www.maluchy.pl/li-70993.png -
Wpadłam tylko na chwilkę
marzymy z mężem by tylko sie położyć i wreszcie odpocząć
KotMisia zaciskamy byście w końcu we trójke mogli być w domku i się sobą na prawdę nacieszyćNana ależ to muszą być cudowne święta
bardzo się cieszę
Odpoczywajcie dziewczynki, bo niedługo zatęsknimy za dużą ilością wolnego czasuTrzymajcie się dzielnie
Buziaki :*Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
Cześć
Ja też jeszcze w dwupaku.
Dzisiaj w nocy dostałam od męża z całej siły z główki w głowę. Strach z nim spać. Ja nie wiem co on ma za sny, ale żeby na żonie się wyżywać to już przesada;), dodam, że kilka lat temu przez sen mnie zaczął dusić, a rano nic nie pamięta.
Dzisiaj to zjadłam za wszystkie czasy. Ale same pyszności.slash lubi tę wiadomość
Każda twoja myśl jest czymś realnym - jest siłą.
Danielek 03.05.2015r.
Sebastianek 27.08.2017r. -
Hejka dziewczyny
my też nadal w dwupaku
Juz mnie męczą te święta i siedzenie przy stole, obzarstwo...
KotMisia trzymam kciuki żeby was wypisali
Nana super ze już w domkuCzekamy na fotki
Kika jasne ze pamiętamyja juz nie raz się zastanawiałam co z Tobą się dzieje, cieszę się że wszystko ok
Monika no to ja też bym się bała na Twoim miejscużeby cię tylko w brzuch nie śmignął...
gosiunia lubi tę wiadomość