Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Maj 2015 :)
Odpowiedz

Maj 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • PIGULSKA Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 21:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehehe Karolcia to mi też się taki okaz trafił...echh faceci ;)

Karolcia88 lubi tę wiadomość

https://www.maluchy.pl/li-70850.png
    8p3ovfxm10p58typ.png
  • Puella Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 21:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katalina... nie martw się nie podpisaną umiwą z położna. To w jej interesie będzie przyjechać, w końcu niezłą kasę z tego mają. Ja taka umowę "na gębę" miałam w pierwszej ciąży i bez problemów nie było.

Zgredka.... to ja miałam dokładnie to samo. Całe ciśnienie szlo mi w głowę,myślałam że mi eksploduje. Naczynka tez mi poszły. Cieszę się, że Ci się udało! Jednak kobiety są mega silne :p

It's a Girl! - Michalinka :-)

3i49df9htr170int.png
  • PIGULSKA Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 22:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    DżoanaA wrote:
    Hej ;) podczytuje was codziennie, jestem na bieżąco ale jakoś ciągle coś mnie powstrzymuje żeby napisać :p Gratuluję wszystkim mamusiom, które już mają swoje szczęścia przy sobie ;)

Ja mam nadzieję urodzić na koniec miesiąca lub w Majówkę ;)
    To się nie powstrzymuj tylko pisz! Choćby o dupie marynie :P

gosiunia lubi tę wiadomość

8p3ovfxm10p58typ.png
  • Ofelaine Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 22:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzoana ciesze sie, ze wszystko ok u ciebie :)

Mi jest codziennie duszno a dzis szczegolnie bo przy tych mini napinaniach macicy robi mi sie goraco. Teraz tez sie topie... :/

Miscelle mnie lenistwo takze nie ominelo :)

atdc8iikup31msj2.png
  • PIGULSKA Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 22:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj Agusia jak cie czytam to normalnie zazdroszczę
    Ale każdą z nas to czeka prędzej czy później ;)
    A werandowałaś Zosie?

8p3ovfxm10p58typ.png
  • slash Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 22:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agusia - to miłe co piszesz. Jeszcze troszkę i my będziemy się cieszyc naszymi pociechami :) i wtedy bedziemy się Tobie wypytywac o wszystko - bo wiele rzeczy Ty juz będziesz miała za sobą.
    Od razu wyjechałąs z Zosią na spacer? Czy jakos najpierw przy oknie hartowałas?

A mój Mąż - uwielbia prasowac, a ja nie nawidzę. Za to on nie lubi układac i składac ciuchów a ja odwrotnie - bardzo to lubię - wiec w tym temacie jak najbardziej się uzupełniamy :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2015, 22:06

klz98u696p33kjce.png
  • slash Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 22:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj Dzoana ;)

klz98u696p33kjce.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 22:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agusia ale macie fajnie ja to juz wzdycham i myślami do przodu jestem bo tak mi sie juz marzy taki spacerek z synusiem.

gosiunia lubi tę wiadomość

• GabiK Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 22:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agusia balsam dla duszy takie wiadomosci,bo ja oczami wyobrazam sobie siebie jako niedospane,glodne zombi stojace nad lozeczkiem stale placzacego lub krzyczacego bobasa i nie wiedzacego co z nim zrobic :-/
    Wszyscy naokolo mi mowia,ze nie wiem co mnie czeka,ze jak sie urodzi to sie "dopiero zacznie" i zebym spala i odpoczywala teraz,bo potem nie bede wiedziala co to znaczy itd

slash, Eklerka, czarna panda lubią tę wiadomość

2r8ri09ksg9rle49.png
  • slash Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 22:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Własnie werandowałas? To ładniej brzmi, a nie hartowałas? Jak stal - ehh ja to tez czasem palne coś ;)

klz98u696p33kjce.png
  • Ofelaine Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 22:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agusia ja tez pozytywnie zazdraszczam :) chce juz moja Lilke <3

atdc8iikup31msj2.png
  • slash Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 22:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja ide się połozyc bo cos mnie brzuszek strasznie ciągnie. Dobranoc mamusie - do jutra.

klz98u696p33kjce.png
  • katalina Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 22:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gabik, mnie też wlasnie wkurza takie gadanie że mam celebrowac spokoj, a jaki tu spokoj? Ciagle cos boli, a to jest duszno, a to ruchy powolne ciezej zalatwic wszelkie sprawy, chocby wyprawa na SR... Kiedys to by było biegusiem przejazdzka, a teraz musze wyjsc ponad godzine wczesniej by się nie spoznic, potem odpoczywam do rana :p no luuudzie... Żaden spokoj. Jeszcze jak czlowiek z zusem i innymi fanaberiami się uzera :/

Karolcia, ja swojego nie widzialam jeszcze, ale generalnie lekarka powiedziala że przy tachykardii ktora mam stwierdzona, nie ma wskazan do cc, chyba że wlasnie nagle się cos w ciazy pogorszy. U mnie nawet tetno bez tabletek oscyluje w ciazy wokół 100 wiec uwazam że sukces. Gin prosil zebym poszla jeśli jest opcja, ale swistka nie wymaga, nie wspominal o tym przynajmniej..

Agusia zazdroszcze pozytywnie dzidzi po drugiej stronie brzuszka :D spacer z nia to już musi być frajda i duma ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2015, 22:27

GabiK lubi tę wiadomość

• DżoanaA Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 22:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PIGULSKA wrote:
    To się nie powstrzymuj tylko pisz! Choćby o dupie marynie :P
    To może napisze krótko, co u nas ;p ciąża przebiega prawidłowo bez żadnych komplikacji.. nic się normalnie nie dzieje :D ostatnie Usg mieliśmy 2 marca - Mateuszek ważył wtedy 1470g.. teraz nie mam pojęcia ile może mieć. . W poniedziałek mamy wizytę ale raczej bez usg.. mój lekarz tylko sprawdza serduszko a na usg kieruje do specjalisty...

Wyprawkę mamy juz całą skompletowana ;) wózek jak sporo z nas tako omega moonlight kolor bezowo- brązowy ;)

Na tym etapie juz mam podobne dolegliwości jak wy - twardnienie brzucha, bóle jak na @ i skurcze łydek... na szczęście nie pachnie i nie mam zgagi ;p

Rozstępy pojawiły mi się niestety na udach i prawej łydce, co mnie trochę smuci... ; ( ale odkryłam krem na rozstępy z ziaja i widzę już super efekty - polecam wam ten produkt jest super a kosztuje tylko 9zl ;)

PIGULSKA, gosiunia, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

relghdge5lg0owut.png
  • DżoanaA Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 22:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Planuje rodzic w szpitalu oddalonym od mojego miejsca zamieszkania o 100km i nie wiem jak to rozegrać ;p

Boje się, że nie poznam ze to już... i boję się mojej teściowej, że będzie się wtrącać za dużo. . Ona ma takie staroswieckie podejście, czasem tak mnie wkurza... a mieszkamy teraz razem :/ co prawda my na gorze oni na dole ale wiadomo jak to jest...

relghdge5lg0owut.png
  • DżoanaA Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 22:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A i jeszcze mogła bym na okrągło jeść pączki i lody :D

gosiunia, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

relghdge5lg0owut.png
  • GabiK Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 22:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzoana to szacun za ten szpital 100km od siebie 0_0 A moge spytac dlaczego tak? Masz tam swojego gina? Czy po prostu lepszy szpital, referencyjnosc itd?

2r8ri09ksg9rle49.png
  • Eklerka Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 22:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agusia, po przeczytaniu tego co naskrobałaś powiem jedno: KAROLEK, WYŁAŹ JUŻ! :D

5fjzaeq.png
    6d4a1fa03ada290f9163e68d0b61b673.png
  • Eklerka Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 22:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolcia88 wrote:
    a nie potrzebujesz zaświadczenia od kardiologa o braku przeciwwskazań do sn? Bo ja np muszę mieć. i od okulisty i od kardiologa.
    mi w holterze wyszło 139 pobudzeń komorowych, 7 nadkomorowych i tachykardia. Ale lekarka powiedziała, że i tak nie jest źle ;)
    Masz na myśli dodatkowe skurcze serca? Też miałam problem z tą cholerną arytmią :/ Ale u mnie to szło w tysiącach, bo miałam dodatkowy skurcz np. co 3 prawidłowe uderzenia serca :/ ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2015, 22:44

5fjzaeq.png
    6d4a1fa03ada290f9163e68d0b61b673.png
  • dorota1987 Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 22:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fajnie że się odezwałaś Dżoana. Ja mam coś dziś spadek apetytu, chyba zgaga mnie bierze a momentami mdłości. Ucięłam sobie przed chwilą drzemkę i nie wiem jak to będzie teraz w nocy. Jaś raczej dziś nie wyjdzie, a mąż chyba widzi we mnie nosorożca i nic sobie nie robi z zielonego światła na przytulanie.

dqprj44jymj31xvy.png
‹‹ 1320 1321 1322 1323 1324 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Męska płodność – kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problemy z zajściem w ciążę dotyczą coraz większej liczby par na całym świecie, także w Polsce. Styl życia, stres, zanieczyszczenie środowiska, opóźnianie decyzji o rodzicielstwie – wszystko to wpływa na pogarszające się parametry płodności, również u mężczyzn. W niemal połowie przypadków trudności z płodnością wynikają z czynników męskich. Mimo to temat męskiej płodności wciąż jest marginalizowany, a badanie nasienia – niepotrzebnie kojarzone z czymś wstydliwym. Tymczasem seminogram, czyli analiza nasienia, to podstawowe i bardzo ważne narzędzie diagnostyczne. Sprawdź, kiedy warto je wykonać i co może powiedzieć o Twojej płodności.

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ