Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Witajcie Cioteczki!
Ależ piękna pogodazaraz pogonie męża żeby mi leżak na taras wyniósł a jak zajdzie słonko to pomyślę może o prasowaniu.
Jadę dziś do apteki wykupić zastrzyki...trzymajcie mocno kciuki, żeby recepta była refundowana! Bo różnica w cenie przeogromna. (z refundacją 10 ampułek max 15zł a bez około 140-150zł za taką samą ilość...)
Gosia zauważyłam, że ostatnio coś mniej aktywna jesteś.. coś się podziało czy ogólnie zmęczenie/brak chęci?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2015, 10:06
-
nick nieaktualnyCo za pogoda! aż chce się z łóżka zwlec i cokolwiek zrobić
Dobrze by było żeby przypadkiem śnieg już nie zaskoczył któregoś ranka
Po południu wybieram się do męża na działkę za miasto (on siedzi tam już od rana warzywka miał sadzić i drzewka owocowe zakupione z rana na targu) pojadę do niego to zrobię grilla
Dorota!! Jak po nocy? Sen się spełnił? Sny niepozorne a jak czasem potrafią zaskoczyć w rzeczywistości, coś mi na ten temat już wiadomogosiunia, dorota1987 lubią tę wiadomość
-
Myślałam, że pośpię tak do 11 ale o 9 mnie mój szanowny obudził kładąc się do łóżka, tak ja wstaję on idzie spać... No ale nic, wstanę, zrobię kolejne pranie, ppźniej spacer, szkoda dnia na zaleganie w wyrku
zaczynają mnie boleć więzadła w pachwinach, znaczy że co, już coraz bliżej?
-
Karolcia88 wrote:Witajcie Cioteczki!
Ależ piękna pogodazaraz pogonie męża żeby mi leżak na taras wyniósł a jak zajdzie słonko to pomyślę może o prasowaniu.
Jadę dziś do apteki wykupić zastrzyki...trzymajcie mocno kciuki, żeby recepta była refundowana! Bo różnica w cenie przeogromna. (z refundacją 10 ampułek max 15zł a bez około 140-150zł za taką samą ilość...)
Gosia zauważyłam, że ostatnio coś mniej aktywna jesteś.. coś się podziało czy ogólnie zmęczenie/brak chęci?
A na recepcie nie masz napisane czy refundowane? Z boku powinno być ile % płatna.gosiunia lubi tę wiadomość
-
Karolcia przez to leżenie jakas taka nie do życia jestem może dlatego mniej się udzielam a poza tym nic takiego sie nie dzieje
Ooo Bluberry tak sobie myślę że jutro w ramach obiadku można by grilla rozpalić
Karolcia to wszystko zależy teraz chyba od apteki oby udało się kupić refundowane
Nadal szukamy auta ale coś marnie to idzie i boję się żeby kasa sie nie rozeszła na pierdoły -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
to ja będę myć w jakoś w połowie maja, może przyśpieszę poród?
ale tak jak kiedyś pisałam, mam tą myjkę karchera i przy niej mycie zajmuje 20minut wszystkich okien. Ale firanki zostawiam mężowi
Gosia a jakbyś tak wpłaciła pieniążki na lokatę? Wtedy nie będą się miały jak rozejść a nawet jak wcześniej wypłacicie to nic na tym nie stracicie. -
nick nieaktualny
-
Witajcie.
A ja od rana umyłam mopem wszystkie podłogi w domu i jestem całą mokra - tak sie spociłam. Nic juz dzis wiecej nie robie. A w nocy miałam takie silne skurcze łydek na zmiane raz lewa raz prawa, myslałąm ze bede wyc z bolu.
Odpoczne i zmykam na powietrze bo słonko swiecie.
Chyba ze mi bedzie za goraco to uciekne -
Karolcia mam nadzieję ze uda sie szybko znaleźć jakieś auto i obejdzie się bez wpłacania na lokaty
Właśnie dzwonił mąż i mnie obudził ale może pojedziemy dzisiaj lub jutro po staniki dla mnie bo sam tego mi nie kupi
Shaja niech malutka szybciutko przybiera na wadze
Agusia pisała że Zosia nie spadła z wagi po porodzie -
Gosia ale masz dobrego męża
mój to tylko powtarza, żebym nie urodziła zanim wszystko nie będzie gotowe (czyli dopóki sama wszystkiego nie zrobię
)
gosia86, gosiunia lubią tę wiadomość