Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
ja sie przestraszyłam, bo w moczu wyszło mi ślad krwi i białka. Ale lekarz kazał powtózyc badanie bo mogło sie dostać jakieś dodatki z pochwy
a bałam się, że mnie do szpitala odesle i będe musiała tam leżec
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
W moim tez nie odsyłają
Sama jestem przykładem że mnie zostawili na obserwacji a na wypisie mam kod O47.0 co oznacza poród fałszywy
Kładą na patologii ciąży lub na porodówce
Mąż dzisiaj znowu idzie na nockę i już się stresuję
Do tego Pola dzisiaj coś niemrawa i zgaga -
Kochana nie stresuj się. Bo Polusia wyczuje i co zrobisz? Nie strasz dziecka
wiadomo w szpitalu to zawsze jakaś lepsza opieka, ale kurcze...ja bym oszalała... z tymi noworodkami tammuszę sie Wam przyznać, że jestem uzależniona od wąchania noworodków
pachna jak...herbatniki
gosia86, dorota1987, gosiunia lubią tę wiadomość
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
nick nieaktualny
-
olka24 wrote:Ja Wam powiem ze do 6go miesiąca miałam leżące l4 i co 4-5tyg kontrola z zusu ale zasze rano koło 8-9 i tylko podpis i nara jak dostałam chodzące to ani rzu tych pind bos moim domem nie zobaczyłam! to jest wg mnie chore kontrolować ciężarną...ale zus na jeżdzenie do domach i na paliwo to ma ale zasiłek wypłacić to wielka łaska...
Magicpewnie tak będzie hehe że będą skakać :)aaale myślę że pod koniec tego tyg zaczniemy się sypać z dnia na dzień
Dobrze że piszesz, o których godzinach chodzą - cóż Młoda będzie musiała wcześniej wstać do przedszkola, żeby mamusia na 8 była w domu
Kurczę zapomniałam Pani z ZUSU zadać pytanie - a co w przypadku samotnej matki? Paranoja.
03.02.2014 -
Chyba i u nas coś zaczyna się rozkręcać w sensie na wątku:) Pewnie po 15 ruszy lawina,w końcu trochę z nas będzie już donoszone. Ale jestem ciekawa naszych majowych pociech. Kika sporo masz tych skurczy, może synek wyskoczy szybciej niż planowana cc. Ja leżę w wyrku i zaciskam nogi
Magic też lubię zapach noworodków, tak malutkiego dzieciątka to już 4 lata na rękach nie trzymałam, a tu lada chwila przyjdzie mi się takim zajmować. Może nie będzie tak źle.
Magic, gosia86 lubią tę wiadomość
-
poprostu patrzę na zegarek co ile się pojawiają
najgorsze jest to że jestem głodna i to bardzo wrrrr a do cc najlepiej być 6 godz bez jdzenia,a pewności na dziś na 100% nie maWiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2015, 18:14
Dominik jest już z nami od 24.04.2015
https://www.maluchy.pl/li-70993.png -
ja sobie aplikacje sciągnęłam ale zobaczymy czy sie przyda
ja kochane uciekam!męzus wrócił z pracy
Do zobaczenia jutro! Kochane zaciskamy jeszcze tylko chwilke nogi a potem na hura rodzimyLilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
nick nieaktualny
-
jak dla mnie zbyt nieregolarne i malo bolesne jeszcze wszystko może ustać nie ma pośpiechu,to jeszcze nie te skurcze narazie cierpliwie czekam na rozbujanie akcji
blu jakoś nie czuje że to już napewno to
może uznacie mnie za dziwną ale wiem że napewno nie pojadę za późno to sie czuje gdzieś w sobieWiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2015, 18:28
gosiunia lubi tę wiadomość
tak to prawda,choć nie do końca ja przy drugiej miałam co 3 min i po 15 sekund zbyt krótko dlatego podano mi oksy i po 10 min od podania urodziłam
no i po skurczach,pojawiają sie już sporadycznie ,czyli ide się njeśc:)
dziś nie rodzimy:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2015, 18:51
GabiK, gosiunia, Magic lubią tę wiadomość
Dziewczynki, wyskoczyłam z trzewików
Według usg Klucha waży 3650g, szyjka w ciągu 3 tygodni skróciła się z 4,5cm do 2cm i mamy rozwarcie na 1cm, szyjka miękka
Jutro ktg i ponowne usg w szpitalu (bo 3 tygodnie temu na usg wyszło 2500g...) i czekamy aż się zacznieDziś usłyszałam, że jestem stworzona do porodów naturalnych i dam sobie radę, więc cesarka na razie nie będzie potrzebna
Gosia, moja gin powiedziała, że nie widzi sensu w ponawianiu kuracji HeviranemMonika1357, kika79, WesołaMama, WesołaMama, madziorek, katalina, beti97, Bluberry, dorota1987, aktyde85, gosia86, czarna panda, AGA 30, GabiK, gosiunia, slash, PIGULSKA, Magic lubią tę wiadomość
-
Eklerka no to piekna waga tylko pozazdrościć
spokojnie już po skurczach monika
a miałam wam powiedzieć dziś weszłam na wagę i mam 19,600kg na+ masakraWiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2015, 19:03
kika79 wrote:Eklerka no to piekna waga tylko pozazdrościć
spokojnie już po skurczach monika
Też mam często skurcze i pomaga zmiana pozycji, a jak nie to dobrze ciepła kąpiel.Każda twoja myśl jest czymś realnym - jest siłą.
Danielek 03.05.2015r.
Sebastianek 27.08.2017r.