Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnydzastina2005 wrote:Kochane co myslicie o żelu Dianatal?
a Ty gdzieś była jak Cię nie było? ;)dawno się u nas nie odzywałaś
co do żelu na wątku o porodach dziewczyny coś pisałyWiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2015, 17:25
gosiunia, czarna panda lubią tę wiadomość
-
PIGULSKA no właśnie ja sie nie wypowiedziałam, bo nie wiem co to w ogóle jest
Blu co to za żel?? na co on jest?
kika to może jest to? Bo skoro nie przechodzi, a jest gorzej?
aktyde85 no to pewnie tak jak z ta Ogórek ;PWiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2015, 17:26
gosiunia lubi tę wiadomość
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
Kika nie gadaj że to już?? Rety
A szpital masz daleko? Może spróbuj z prysznicem
Ja od początku L4 leżące ani razu kontroli nie miałam
Uff całe szczęście bo nie raz pół dnia poza domem spędziłamMagic, gosiunia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMagic wrote:PIGULSKA no właśnie ja sie nie wypowiedziałam, bo nie wiem co to w ogóle jest
Blu co to za żel?? na co on jest?
kika to może jest to? Bo skoro nie przechodzi, a jest gorzej?
aktyde85 no to pewnie tak jak z ta Ogórek ;P
jak się nie mylę to żel do porodu, kiedyś czytałam dziewczyny pisały o takowym ale nie dam ręki uciąc czy akurat o tym co pyta DżastinaMagic, gosiunia lubią tę wiadomość
-
narazie nic wiecej nic mniej podobnie z młodą miałam dlatego na spokojnie czekam bo albo się rozkręci albo minie i prysznic do sprawdzenia nie będzie potrzebny
jak kiedyś pisałam wody mi nie odeszły az do samego końca a doskonale wiedziałam że to już
do szpitala kawałek bo z centrum na kamieńskiego ale przecież są taksówki:)
ja nawet bym autobusem pojechała ale małż mi nie pozwoli:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2015, 17:34
Dominik jest już z nami od 24.04.2015
https://www.maluchy.pl/li-70993.png -
nick nieaktualnyKika to trochę się już u Ciebie dzieje od 15 nie odpuszcza, to nie żarty może rzeczywiście coś się rozkręca, ale jak czytałam na kwietniówkach jedna dziewczyna już 2 razy chyba wracała ze szpitala bo jej akcja porodowa ustała i to jest chyba najgorsze tak się wymęczyć
-
Żel do porodu?? Rany czego to nie wymyślą, aby tylko kasę nabić
gosia ja nie rodzę
kika hahahah autobusem!ahahaha prosze Cię
kierowca zawału by dostał
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2015, 17:35
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
Kika jednak nie borowska?
No to wygląda na to że wszystkie wrocławskie mamusie zdecydowały się na kaminskiego a tylko ja na Brochów obym nie żałowała
Kika jakim autobusem nie żartuj
Mój brat jest maszynistą i kiedyś mu kobieta w pociągu urodziła chyba w zeszłym roku w Oławie to byłoWiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2015, 17:37
Magic, czarna panda lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kika to obserwuj bo może tylko fałszywy alarm
No Bluberry też czytałam, męczarnia straszna i dla matki i dziecka, dziwię się że jej nie zostawili
Kupiłam olej z wiesiołka w kapsułkach, zobaczymy jakie będą skutkigosiunia lubi tę wiadomość
-
Kika autobusem, no co Ty?! Chcesz żeby Twój potomek miał darmowe przejazdy komunikacją miejska
Blu, to akcja porodowa może ustać na tyle żeby odesłali do domu? Myślała, że jak się już zacznie,a ciąża donoszona to nawet jak coś się wycisza to już rozkręcają na dobre lekami.gosiunia, Magic lubią tę wiadomość
-
magic bynajmniej szybciej by jechał haha:)
dlatego czekam spokojnie na rozkręcenie akcji,bo po co mam jechać jak mi za np.3 godz minie
no co z mlodą do porodu tramwajem jechałam tylko 4 przystanki miałam:)
Gosiu Kamieńskiego bo na borowskiej nie ma planowanych cesarek(tylko jak masz lekarza prowadzącego z tamtąd) a ja potrzebowałam mieć pewność że nawet jak pojadę jak się zacznie akcja a do terminu cc będzie jeszcze zapas to mnie nie odeślą do innego szpitala,zresztą mój gin powiedział że bardzo dobrze wybrałamWiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2015, 17:43
Magic, gosiunia lubią tę wiadomość
Dominik jest już z nami od 24.04.2015
https://www.maluchy.pl/li-70993.png -
nick nieaktualnyPugulska dokładnie raz że już po terminie a dwa ona chyba sporawe to dzieciątko ma.
Magic powiedz a czego to jeszcze nie wymyślili? na wszystko coś jest tylko żeby to działanie jakiekolwiek miało
Aktyde ona w Angli chyba mieszka nie wiem jakie tam maja zwyczaje co do porodu.
Pigulska będziesz to stosować dopochwowo??Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2015, 17:41
gosiunia, Magic lubią tę wiadomość
-
Blu niezła historia
kika no z pewnością był by jak Kubica90 lewo zakręt ;P
a ten olejek to na cos działa czy to bujda? Bo ja ostatnio zjadłam dwa świeże ananasy i jestem tu nadal z wami a Rika mi kiedys opowiadała, że jej znjaomej akcja szybko sie rozkręciłaja myśle, że te wszystkie specyfiki działają, ale jeśli nadszedł TEN czas. Ostatnio czytałam, że to dziecko wybiera sobie odpowiedni moment i nie można niczym zmusić go do wcześniejszego odpuszczenia brzuszka
więc ja postanowiłam odbyć poważną rozmowę z Lilianką
PIGULSKA ta kwietniówka to która to? ta co ja odsyłali?Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2015, 17:47
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
Mi moja przyjaciółka powiedziala, że w tym szpitalu co my go wybralismy to jakby cos tam się działo, ale nie do końca to juz Cie zostawiają i robia próbe na oksy
uuuuu to może i ja go zacznę brać???Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2015, 17:49
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
nick nieaktualny
-
Magic wrote:Mi moja przyjaciółka powiedziala, że w tym szpitalu co my go wybralismy to jakby cos tam się działo, ale nie do końca to juz Cie zostawiają i robia próbe na oksy
uuuuu to może i ja go zacznę brać???
W moim szpitalu raczej tez nie odsyłają jak ewidentnie coś się dzieje