Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Karolcia88 wrote:Pigulska takie auto jest super! moja siostra ma (co prawda mają 3 dzieci) ale jak gdzieś jadą to i tak auto wypchane po brzegi)
Dziewczyny to lista rzeczy dla dziecka z mojego szpitala
" RZECZY DLA DZIECKA :
kaftanik rozpinany / 3 szt.,
body z długim rękawem / 3 szt.,
pieluchy tetrowe / 5 szt.,
pampersy mała paczka,
chusteczki nawilżone / 1 szt.,
maść ochronna na pośladki np. Linomag1 szt. "
ale co, bez pajaców albo śpiochów?
Mi też się podoba to auto i to bardzo ale niestety teraz mamy inne wydatki, budowa w trakcie
Na mojej szpitalnej liście też są kaftaniki (ja mam może ze 2 wiec nie biorę) wiec podobnie jak Kika mam zapakowane body krótki i długi rękaw ale zamiast pólśpioszkow mam 2 pajaceWiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2015, 11:50
-
cześć laski
cieszę się, że macie same dobre wieści z wizyt. Puella będzie dobrze, zobaczysz. Jak sie urodzi Malutka to lekarze zobaczą co to za powiększenie.
Mi końcówka daje jedynie w kość tymi opuchnięciamistopy to mam chyba ze dwa rozmiary większe
hehehe. Ja dziś już odkrzurzyłam pokój, salon i kuchnię, wstawiłam dwie pralki prania, rozwiesiłam, ogarnełam z kurzu sypialnie i łazienki. Teraz zbieram siły bo musze iśc do sklepu i apteki po witaminy
po powrocie chcę jeszce zmyc podłogę
męzus ogarnie odkurzaczem sypialnie i łazienki i pozymwa podłogi
choć znam życie zanim on się za to weźmie to ja już to zrobię
niestety nasza Kotka tak gubi sierść, ze codziennie musze odkurzać
A czy Was też tak bolą biorda-miednica po nocy? Mnie czasami tak napieprza, że w nocy musze chwilę posiedieć.Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
Magic - tak bolą. Dlatego przekręcam się z boku na bok bo wszystko mi cierpnie... Ale żeby się przewrócić z jednego boku na bok to też nie lada kombinacja...
Ja też mam opuchnięte stopy, kostki i łydki... Mam nadzieję, że ten miesiąc szybko zleci... -
nick nieaktualny
-
Hejka
u nas po wczorajszej wizycie wszystko ok, szyjka niestety jeszcze zamknięta. .. usg nie było bo gin ma w gabinecie słaby sprzęt ale skierował mnie na lepsze i za tydzień zobaczymy naszego syneczka
Ja jestem teraz u rodziców, mieszkają na 3 piętrzewiec może trochę też pobiegać po schodach i się zrobi jakieś rozdarcie
a teraz lecę do apteki i na jakiś spacerek
Kciuki za dzisiejsze wizyty
PIGULSKA, gosia86, GabiK, gosiunia lubią tę wiadomość
-
Ja miałam wizytę 24 marca i kazał mi przyjść dopiero 20 kwietnia 4 dni przed cesarką to zrobiłam sobie dziś dodatkowa bo różnie bywa zależało mi na wyniku gbsa a on u niego jest
Anielka lubi tę wiadomość
Dominik jest już z nami od 24.04.2015
https://www.maluchy.pl/li-70993.png -
nick nieaktualnyhej mamuski noc przespana u mnie i bez zgagi wiec sukces he a ja znowu z nudow zabralam sie z mezem do pracy i jezdzimy razem ciezarowka mam nadzieje ze nic mi nie bedzie jak mna troche wytrzesie
ost jezdzilam i nic mi nie bylo jutro mam tez wizyte doczekac sie nie moge milego dnua wszystim
PIGULSKA lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kika koniecznie powiedz o skurczach i bólu brzucha
Karolcia najpierw cały czas mówił o alfie Romeo (jedną już mamy 9 lat obecnie czeka na naprawę ale M jest fanatykiem alf) no ale szuka czegoś oszczędnego w dizlu więcej najpierw było renault clio, peugot 206 lub 306 a obecnie jest na tapecie vw bora w sedanie i jeszcze wybrzydza co do koloru no cycki już opadają
Ja juz nie muszę powtarzać hiv mam z października
Wizyty teraz mam co dwa tygodnie 22.04 i 06.05 a potem po tp co tydzieńWiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2015, 12:12
-
Olka widzę ze nasi mężowie podobne fachy mają
Ja z moim nie jeżdżę bo czasem jeździ do firm gdzie nieuprawnionym wstęp wzbroniony. No i fakt nieźle trzęsie po naszych polskich drogach
To szerokości wam życzę
Puella ja miałam raz badania na HIV i nie muszę powtarzaćWiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2015, 12:12
olka24 lubi tę wiadomość
-
Mnie biodra też bolą w nocy i po nocy. Szczególnie lewe jak śpię na lewym boku.
Puella, ja też mam zrobić drugi raz badanie na HIV.
Kurcze, mam umówioną ostatnią wizytę w 39tc i się zastawiam czy moja lekarka będzie mnie chciała jeszcze oglądać w 40 tc (o ile dotrwam). Z drugiej strony wydaje mi się, że na tym etapie ciąży to już tylko KTG robią, a na to to już chyba najlepiej do szpitala gdzie się chce rodzić. Sama nie wiem.
U mnie do szpitala dla dziecka tylko pampki i chusteczki nawilżane trzeba. Muszę tylko naszykować mężowi ciuszki na wyjście dla Filipka i dla mnie. I z tym drugim mam dylemat, bo myślałam o sukience, ale nie wiem czy będę w stanie rajstopy założyć. No i jest dylemat. A Wy co planujecie dla siebie na wyjście?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2015, 12:16
-
Anielka na pewno jeszcze umowi cie na wizytę blisko terminu chociażby żeby wypisać skierowanie do szpitala w razie przenoszenia ciąży. Tak mi się wydaje
A co do ubioru to ja chyba naszykuje mężowi legginsy i jakąś tunike w której smigalam w ciąży bo nie spodziewam się od razu po porodzie płaskiego brzuchaAnielka, gosiunia lubią tę wiadomość
-
hej dziewczyny u nas też dziś wizyta i ewentualna decyzja co do cc
mały własnie sobie czka w brzuszku
a jurto będziemy się chwalić ciążą donoszoną
kciuki za wizytujące.
a u nas wizyty też co dwa tyg.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2015, 12:28
Anielka, GabiK, gosia86, WesołaMama, Bluberry lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-72656.png
https://www.maluchy.pl/li-72658.png
https://www.maluchy.pl/ci-72954.png
ANIOŁEK 21.06.13 [*] -
Byłam na spacerze, ale krótkim bo zimno i wiatr pizga. Wolę nie mieć gila do pasa. Ja na wyjście biorę spodnie z okresu ciązy gdzie byłam mniejsza w pasie, są na gumkę więc nie powinno być źle i luźną tunikę na krótki rękaw. Moje torby do szpitala są spakowane w 99% , mam nadzieję że zdąrzę wszystko skompletować na czas. Też bym poszła do fryzjera, ale do takich w okolicy nie chodziłam, a moja fryzjerka mega daleko. Może jak na jutrzejszej wizycie będzie ok to się skuszę i wydrapię jeszcze kasę i pojadę, bo po narodzinach Malutkiej takiej opcji już na pewno nie będzie.