Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kika co spakowałaś dla synka?
Na brochowie kazały położne tylko ubranko na wyjście (to mąż ma naszykowane w foteliku) paczkę pampersów i paczkę chusteczek nawilżanych, na stronie szpitala jest napisane że 5 pieluch tetrowych więc też spakowałam
Do porodu chce wziąć krótką koszulę nocną ale nie rozpinaną za to z dużym dekoltem wiec jakby co to nawet cyca da sie wyciągnąć ale najbardziej to chciałabym dostać szpitalną bo one są sznurowane z przodu i latwy dostęp do wszystkiego -
Karolcia ja mówię w niedziele do męża obetnij mi paznokcie u nóg patrzy na te moje paznokcie i mówi "jeszcze nie trzeba" myślałam że mnie trafi teraz jak nie mogę sobie sama obciąć to jakoś bardziej mi przeszkadzają
Sporo dzisiaj wizytujących wiec trzymam kciuki -
No mi koleżanka co miała cc na Kamieńskiego kazała spakować dla małego coś do kąpieli wzięłam ziajke oczywiście,krem do pupy,3 body dł rek,3 krutki bo nie wiadomo jak pogoda 3 pary skarpet,2 niedrapki,3 polspiochy bo szybko i wygodnie przebrać 5 tetrowych, a i hektolitry wody i paczkę pampersow mokre chusteczki i płatki kosmetyczne kwadratowe gdyby mały miał przypadkiem uczulenie na mokre chusteczki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2015, 11:32
Dominik jest już z nami od 24.04.2015
https://www.maluchy.pl/li-70993.png -
No obiadek gotowy - spaghetti dawno nie jadłam mniam
Czarnapanda Kika to powodzenia na wizytachdajcie znać
Gosia kciuki za to auto! A co sobie mąż upatrzył??
Bo mój to ostatnio coś marudzi o nowym i mazda 5 mu się marzy...to jeszcze dzieciaków byśmy musieli napłodzić bo to auto 7 osoboweWiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2015, 11:36
gosia86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
zabierzcie mi dziecko z wątroby! o matko dlaczego Młody tak polubił moja prawa stronę brzucha? aaaaaaaaala boli!!!
ps. cytując klasyka z forum "maj 2015": epicko wyrzygalaM śniadanie
Anioł, PIGULSKA, gosia86, gosiunia, miscelle lubią tę wiadomość
03.02.2014 -
Pigulska takie auto jest super! moja siostra ma (co prawda mają 3 dzieci) ale jak gdzieś jadą to i tak auto wypchane po brzegi)
Dziewczyny to lista rzeczy dla dziecka z mojego szpitala
" RZECZY DLA DZIECKA :
kaftanik rozpinany / 3 szt.,
body z długim rękawem / 3 szt.,
pieluchy tetrowe / 5 szt.,
pampersy mała paczka,
chusteczki nawilżone / 1 szt.,
maść ochronna na pośladki np. Linomag1 szt. "
ale co, bez pajaców albo śpiochów?Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2015, 11:42
PIGULSKA lubi tę wiadomość
-
Witajcie!
Czytam Was i czytam, ale sama nie wiem co mam pisać. Jakiegoś dołka mam od wczoraj, brak weny na cokolwiek.
Dziś posprzątałam w kuchni trzy szafki i mam już dość... Chciałam zrobić takie generalne porządki w szufladach itd.
Torbę mam już spakowaną na 100%.
Dla dziecka wzięłam pół opakowania pampersów, mokre chusteczki, bepanten i linomag - na pośladki, kocyk i ubranka 2 pary body długi rękaw, do tego dwa śpiochy, jeden pajac. Skarpetusie i szydełkowe buciki gdyby stópki były zimne, no i niedrapki, 2 pieluszki tetrowe. Jakby co resztę dowiezie mąż.
Dla siebie mam znacznie więcej rzeczy...
Trzymam kciuki za wasze dzisiejsze wizyty!GabiK, gosiunia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry
Kciuki dla wszystkich wizytujących! Puella, trzeba być dobrej myśli. Może tak jak piszą dziewczyny w jelicie zaczyna zalegać smółka i wszystko wróci do normy po porodzie.
Odebrałam wczoraj wynik posiewu w kierunku gbsa (ujemny). W sumie to bardzo szybko, bo gin pobrała mi próbkę na posiew w czwartek, a wynik był już wczoraj.
Dziewczyny, po skończonym 37 tc co ile macie wizyty u gina?gosiunia, nojaniewiem lubią tę wiadomość