Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Anioł a ja właśnie miałam Cie poprzeć z tą otyłością, też nie rozumiem jak dobrowolnie można się doprowadzić do takiego stanu żeby sobie nie móc później buta zawiązać, czy sie schylić swobodnie, szczerze im współczuje bo ja się czuje czasem jak kaleka...
-
GabiK niestety nie znalazłam żadnej fajnej
więc nie ściągałam.
No brzuszki mamy różne
Ofe ja właśnie bedąc wczroaj w Pepco z koleżanką kupiłam Lilce bluzke i legginsy i słyszę od niej "nie kupuj a jak będzie chłopak?" a zaraz laska zza kasy"no to jak u mnie, do ostatniego usg dziewczynka a potem chłopak sie urodził" alez mnie wkurzyły... chyba musze się oszpecić, żeby mi wierzyli, że spodziewamy sie córkiLilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
Mnie tez wqrwia to gadanie że nie wyglądam na dziewczynkę no doprowadza mnie do szału po prostu
A ludzi z nadwaga taka jak pisze Anioł tez nie zrozumiem
Sama kiedys mówiłam że nie da się schudnąć ale teraz wiem ze jak się chce to sie da
I wcale nie trzeba jakoś katować się fizycznie wystarczy mniej żarcia
Moj teść je na potęgę a potem mówi jaki to on biedny bo tyle waży i ruszać sie nie może i że pracował jako kierowca i zepsuł sobie żołądek i teraz wygląda jak wygląda
A realia są takie ze dla siebie i męża obieram cztery ziemniaki a jak teść przyjedzie to prawie pół wiadra -
Wiecie, jak trzymam małą na rękach (a przypominam, że jest malutka - 2,5kg i 50cm) to nie mogę wyjść z podziwu
1) jak ona się tam zmieściła???
2) jakim cudem ona stamtąd wyszła??????
A patrzę na kwietniówki a tam jedna ponad 60cm dziecka i 4,5kg O_o
U mnie dawali szpitalną koszulę do rodzenia - taką z fizeliny czy czegoś wiązaną na troczki. Dla mnie bomba, mimo, że miałam ze sobą t-shirt, koszula byłą lepsza, po porodzie dostałam drugą taką samąMężu też outfit dostał szpitalny i wziął sobie do domu na pamiątkę. I jeszcze dostał pochwałę od położnej, bo miał włąsne klapki ze sobą do rodzenia
A do wyjścia dla siebie miałam spodnie ciążowe w których przyjechałam i bluzkę przedciążową
Wody z dziubkiem też nie miałam, przez cały poród napiłam się może raz? Jeść mi się wcale nie chciało, za bardzo byłam zaaferowana tym co się działo.
gosia86, GabiK, PIGULSKA, Eklerka, dorota1987 lubią tę wiadomość
-
No ja teraz czuje się jakbym miała mega nadwage, bo mamy 20 kg na plusie... ale kurcze jestem w ciąży! Swoich nabytych dodatkowych kg mam z 5-6! reszta to ciążowy bagaż
Agusia ja właśnie się wciąż nad tym zastanawiam...jak te nasze dzieci sie tam mieszczą?Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2015, 14:42
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
Popieram, jak się chce to schudnąć można, sama odchudzałam się wiele razy i jak sie zawzięłam to biegałam od wiosny do lata po 4 km codziennie, w chłodne dni też i nie było zmiłuj się, efekt -15 kg
Po ciąży mam zamiar zaliczać tą trasę ale z wózeczkiemMagic, GabiK lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny u was tez juz ruszyla laktacja? Bo z moich sutkow zaczal sie wydobywac dziwny plyn raz przezroczysty raz bialy a raz zoltawy. Nie za wczesnoe?2015 córcia
Obecnie 3 lata starań
Wyniki nasienia w normie.
01.03.2021 sono hsg ( jajowody drożne, nie uwidoczniono żadnych cech zmiennych)
Progesteron:
7 dpo 5,91
9 dpo 8,49
13 dpo 12,7 duphaston 3x1, luteina 100 dopochwowa 2x1
Beta HCG
22.03.2021 - 53,6 🥰
24.03.2021 - 97,0
26.03.2021 - 270,0 🙀( już mam nie sprawdzać)
06.04.2021 - 17920 😍
13.04.2021 mamy ♥️
20.05.2021 🎂 prenatalne
15.07.2021 II prenatalne mamy 350g
18.08.2021 960g
30.09.2021 III badanie prenatalne 1860g
02.11.2021 2800g
08.11.2021 3400g
16.11.2021 przyjęcie na odział CC.
17.11.2021 Anielka ♥️
3100g, 55cm szczęścia 😍 -
Ja mam zamiar podrzucać Pole do Babci i biegać ale nie wiem kiedy możemy zacząć po porodzie
No bo chciałabym jakoś wyglądać na tym weselu wrześniowyma tak na serio to dla samej siebie bym chciała być atrakcyjna
Dzastina spokojnie dziewczyną jeszcze przed 20t leciał już pokarm
Jednym leci a u drugich pustynia
A zaczelam od dzisiaj to siemię lniane stosowaćWiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2015, 14:45
-
dzastina2005 wrote:Dziewczyny u was tez juz ruszyla laktacja? Bo z moich sutkow zaczal sie wydobywac dziwny plyn raz przezroczysty raz bialy a raz zoltawy. Nie za wczesnoe?
gosia podobno można po połogu, ale myślę, że lekarz nam na bieżąco będzie mógł cos powiedziećteż chce biegać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2015, 14:44
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
Anioł na zadupiu
65 km od Wrocławia, nie wiem czy coś ci mówią Ząbkowice Śląskie, niedaleko mam do Kłodzka lub Dzierżoniowa jeśli chodzi o większe miasta
Dzastina spokojnie, ja ma wycieki od 7 miesiąca
Ale moja pięknotka mnie bije po prawym żebrzeWiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2015, 14:46
Magic lubi tę wiadomość
-
Wkoncu dotarliśmy do domu ale mam już dosyć nogi mi odpadna zaraz... Z małym wszystko ok:-) główka nisko rozwarcia brak szyjka już gotowa,także możemy rodzić w każdej chwili mamy zielone światełko od p.doktora.dostałam pochwałę ze przyszłam dziś a nie za tydzień no i ważne że GBS ujemny
także teraz czekamy co i kiedy się wydarzy
Magic, Puella, gosia86, GabiK, beti97, PIGULSKA, Eklerka, nojaniewiem, dorota1987, gosiunia, madziorek lubią tę wiadomość
Dominik jest już z nami od 24.04.2015
https://www.maluchy.pl/li-70993.png -
Kika super wieści
Chciałam jechac z mężem obejrzeć samochód to jeszcze mnie opierniczył że mam leżeć a ciągle łażę po domu
To jak z tą torbą od wózka myślicie że można w tym rzeczy dziecka wziąć do szpitala?Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2015, 15:01
kika79 lubi tę wiadomość
-
to jak już się chwalimy to i ja się pochwalę swoim bębenkiem
Chociaż ostatnio, pod koszulą to naprawdę słabo widać
Też ostatnio stado babć mi powiedziało, że to musi być chłopiec, bo dziewczynka by mi nie pozostawiła takiej nieskazitelnej twarzy! Ledwo to powiedziały na drugi dzień już na czole mam pierwszy raz w życiu kilka takich kropek.. nawet nie wiem czy to syfki
Wyglądacie w ciąży pięknieOfelaine, gosia86, beti97, GabiK, Magic, PIGULSKA, slash, Wonderwall, paulinqa, nojaniewiem, dorota1987, gosiunia, madziorek, Bluberry lubią tę wiadomość