Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Gosia ja tez myślę, że ta torba od wózka byłaby ok, a ja dziś na targu widziałam taka fajna torbę podręczną z daleka i tak sie zastanawiałam czy nie kupić ale stwierdziłam, ze nie bo po co a teraz żałuje bo idealna by była na rzeczy dla małej do szpitala... chyba w piątek po nią pojadę i się przepakuję.
gosia86 lubi tę wiadomość
-
beti no to samo szczęście
mieć blisko ukochane osoby
Ofe ja też myślałam o jakieś zwykłej torbie do szpitala, ale zapomniałam, że tą kosmetyczkę mama to czarno-rózowej torby pasuje idealnie
bo jest różowa w czarną zebrę
i mam wszystko spakowane, jedynie szlafrok używam na codzień
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
Mąż pojechał do znajomego od którego mamy mieć łóżeczko więc go proszę żeby już przywiózł i co usłyszałam?
"jeszcze czas"
Brak komentarza
Ja muszę dorzucić klapki i biustonosze ale mam wrażenie że czegoś i tak nie spakuję
Muszę mężowi powiedzieć żeby wziął dla siebie jakieś klapki bardzo cenna uwaga Agusia
A jak tam w nocy daje Ci Zosia pospać? -
nick nieaktualny
-
Ale fajnie dziewczyny ze u was juz zielone swiatelko u coraz wiekszego grona
ja tez juz bym bardzo chciala przytulic malutka. A wizyta dopiero w poniedzialek ostatnia mialam 3 tyg temu to wazyla 2300g ciekawe ile urosla. A teraz juz mam planowane wizyty co tydzien.
2015 córcia
Obecnie 3 lata starań
Wyniki nasienia w normie.
01.03.2021 sono hsg ( jajowody drożne, nie uwidoczniono żadnych cech zmiennych)
Progesteron:
7 dpo 5,91
9 dpo 8,49
13 dpo 12,7 duphaston 3x1, luteina 100 dopochwowa 2x1
Beta HCG
22.03.2021 - 53,6 🥰
24.03.2021 - 97,0
26.03.2021 - 270,0 🙀( już mam nie sprawdzać)
06.04.2021 - 17920 😍
13.04.2021 mamy ♥️
20.05.2021 🎂 prenatalne
15.07.2021 II prenatalne mamy 350g
18.08.2021 960g
30.09.2021 III badanie prenatalne 1860g
02.11.2021 2800g
08.11.2021 3400g
16.11.2021 przyjęcie na odział CC.
17.11.2021 Anielka ♥️
3100g, 55cm szczęścia 😍 -
nick nieaktualnygosia86 wrote:Mąż pojechał do znajomego od którego mamy mieć łóżeczko więc go proszę żeby już przywiózł i co usłyszałam?
"jeszcze czas"
Brak komentarza
Ja kupilam lozeczko juz w 3mcu ciazy zebja juz musze miec i maz sie smial tylko ze troche wczesnie
Ale mysle ze czasu macie coraz mniej i maz Twoj powinien sie zmobilizowac ;)nie ma na co czekac teraz wszystko moze juz sie wydarzyc -
Ale naskrobalyście
Ja juz po fryzjerze obcinał mnie facet i o dziwo całkiem nieźle mu wyszłozrobiłam sobie także henne na brwi a co!
Nikoś jakiś pobudzony dzisiaj wierci się bardzo aż mnie wszystko w środku boli
Oj chodzenie juz mnie męczy i kręgosłup pękaciekawa jestem ile ten mój malec będzie ważył po porodzie
Eklerka czyli z Karola jednak kawał chłopato dlatego chcą już we wtorek wywoływać???
Dziewczyny śliczne macie brzuszki!i jak tak patrzę na zdjęcia to każdy jest inny, nie ma dwóch takich samych brzuszków więc każdy jest wyjątkowy
Juz niedługo zaczniemy się chwalić zdjęciami naszych MaleństwMagic, gosia86, Eklerka, gosiunia lubią tę wiadomość
-
Ładne brzuszki mamuśki
A co do spakowanej torby to u mnie tego jest dużo... mam torbę podręczną z rzeczami dla siebie (kapcie, klapki, koszula, ręcznik, ręcznik papierowy, podkłady poporodowe itp.) i mam średnią walizkę mega wypchanąa prawie nic w niej nie mam... najwięcej zajmują pampersy i rogal do karmienia, oprócz tego rożek, chusteczki nawilżone, szlafrok, koszule po porodzie itp. mam nadzieję, że nie wyjdę na idiotkę, że tyle tego biorę bo w sumie mało biorę tylko miejsca tyle to zajmuje...ahhh
-
dzastina2005 ja mam co dwa tygodnie, ale na poprzedniej lekarz nie robił usg
i jestem zła... bo chciałabym wiedzieć, ale stwierdził, że 25 kwietnia jak zrobimy usg to wtedy będziemy już znać w przybliżeniu wagę do porodu
Catyyy ja mam tylko dwie koszulejedną do porodu, drugą do karmienia
o resztę poprosze męża żeby mi dowiózł
chyba muszę rozpakowac i ponownie spakować żeby zobaczyc z listą w ręku czy mam wszystko
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2015, 16:02
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
Juz po spacerku
jak weszłam na to trzecie piętro jeszcze z zakupami to tak się zsapałam ze masakra.. tez się dziwnie jak te mega otyłe osoby dają radę na codzień... tez nigdy do najchudszych nie nalezalam ale nie byłam spaslakiem ;p mam nadzieje, że po porodzie uda mi się schudnąć ciut więcej niż przytyłam w trakcie ciąży. . Tez planuje biegać po połogu
Gin mi wczoraj powiedział też ze może mi dać zwolnienie max do 3 dni po TP później musze juz brać macierzyński jak nie urodzenia do tego czasu.
Zakupiłam w aptece olej z wiesiołka tez czytał ze pomaga przy 2 fazie porodu i od dziś zaczynam łykać
Moja torba do szpitala juz spakowana, wszystko się zmieścilo;) tylko klapki pod prysznic musze dokupić
W sumie bym już chciała urodzić i zobaczyć mojego synka ale na razie nic się nie zapowiada.. mam nadzieje, ze nie będzie taki duży bo nie zdarzę mu wszystkich ubranek pozakladac ;p chociaż moja teściowa twierdzi ze od razu będę zakładać takie na roczek i wiązać kokony na nóżkach i rączkachi ciągle gada ze te inne są takie maciupcie ze to dla lalki... ze na pewno dziecko nie będzie takie małe bo jej takie nie były. .
chyba już zapomniała jak noworodek wygląda. .
-
hej ! nadrobiłam do wpisu Eklerki, resztę nadrobię potem , bo teraz wychodzę
Eklerko !! mój mąż mówi to samo z tym podobieństwem do Indili(?)!! a ja nie widzę żadnego podobieństwa:D chociaż teraz jak spuchłam to może trochę
proszę bardzo do oceny ;d :
proszę nie cytować, bo później usunę fotęWiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2015, 18:15
PIGULSKA, Catyyy, Anioł, Ofelaine, GabiK, Eklerka, Wonderwall, gosia86, paulinqa, MiM, gosiunia lubią tę wiadomość
-
kika79 wrote:Wkoncu dotarliśmy do domu ale mam już dosyć nogi mi odpadna zaraz... Z małym wszystko ok:-) główka nisko rozwarcia brak szyjka już gotowa,także możemy rodzić w każdej chwili mamy zielone światełko od p.doktora.dostałam pochwałę ze przyszłam dziś a nie za tydzień no i ważne że GBS ujemny
także teraz czekamy co i kiedy się wydarzy
-
Mąż wrócił, koleś z ubezpieczalni stwierdził, że koszty naprawy są porównywalne do wartości samochodu (wg niego około 11tys a my 1.5 roku temu ze wszystkimi opłatami daliśmy prawie 20!). Mąż mówił, że spoko gościu, dużo pozaznaczał, zaznaczył też, że "naprawa może być ekonomicznie nieuzasadniona", ale że jeszcze ktoś nad nim musi ocenić i mamy czekać na decyzję.
No i mamy jeszcze w aso sprawdzić czujniki cofania i klimę.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2015, 16:12
Eklerka, GabiK lubią tę wiadomość
-
Ja to aż musiałam wygooglować tą indile bo pojęcia nie miałam kto to
teraz już wiem i mogę jednogłośnie stwierdzić że ty Nojaniewiem jesteś od niej o wiele ładniejsza
zresztą wszystkie polki są piękne
Eklerka, gosia86, nojaniewiem, gosiunia lubią tę wiadomość
-
PIGULSKA wrote:Ale naskrobalyście
Ja juz po fryzjerze obcinał mnie facet i o dziwo całkiem nieźle mu wyszłozrobiłam sobie także henne na brwi a co!
Nikoś jakiś pobudzony dzisiaj wierci się bardzo aż mnie wszystko w środku boli
Oj chodzenie juz mnie męczy i kręgosłup pękaciekawa jestem ile ten mój malec będzie ważył po porodzie
Eklerka czyli z Karola jednak kawał chłopato dlatego chcą już we wtorek wywoływać???
Dziewczyny śliczne macie brzuszki!i jak tak patrzę na zdjęcia to każdy jest inny, nie ma dwóch takich samych brzuszków więc każdy jest wyjątkowy
Juz niedługo zaczniemy się chwalić zdjęciami naszych Maleństw
Nojaniewiem, może ślepa jestem, może niedowidzę, ale macie sporo wspólnego jak dla mniePIGULSKA, nojaniewiem lubią tę wiadomość
-
Karolcia to chyba dobre wieści?
Olka najwyżej sam poskłada i ubierze łóżeczko to w końcu nic trudnego (szkoda że wyprasowałam te prześcieradła z gumką to miałby weselej) ogólnie to nie tylko łóżeczko mamy dostać więc chciała bym już wiedzieć co to jest i jak wygląda no ale muszę się uzbroić w cierpliwość
Dżoana uśmiałam się z teściowej że masz ubranka wiązaći że koszule trz chce Ci dać
olka24 lubi tę wiadomość