Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
czarna panda wrote:Dziewczyny może macie kogoś kto sie na tym zna. Kupiłam monitor oddechu sprowadzany z USA. Niestety nie mam konwertera do niego( podpiecie z napiecia USA do polskiego)Gdzie mogę taki kupic i jaki?
-
Ja cały dzień leżę w łóżku
Juz mnie nie czyści ale słaba jestem strasznie
Dzwoniłam do ginki poradziła łykać węgiel, dużo pić no i odpoczywać. Z apetytem gorzej bo wszystko rośnie w ustach ale jestem na sucharkach i wciągnęłam ryż z jabłkami. Do szpitala jak się nie poprawi, ale u nas to by mnie położyli na wewnętrznym więc wolę w domu się kurować.
Beti a Ciebie gdzie położyli wtedy na to zatrucie??
Nejcik Ofelaine pięknie urzadzilyscie pokoiki
Okazało się ze mam identyczne ochraniacze do łóżeczka -
madziorek wrote:Poszukaj na Allegro, moj maz kupował jakaś przejściówkę chyba do angielskich
Dziewczyna u ktorej kupowałam ten monitor oddechu mowila zebym uwazala na allegro bo ona tak kiedys spalila laktator. Kurwa chyba sie wkopalam z tym monitorem oddechu bo teraz sama nie wiem skad ten konwerter wziasc. Z angielska nie ma problemu - sama mam w domu, bo mam duzo rzeczy z Anglii ,kiedys tam mieszkalam.Moze popytam w elektronicznym sklepie -
Pigulska ja leżałam na oddziale ciąży i patologii. Dobrze źe pojechałam bo wyniki miałam nieźle rozjechane. Wtedy już nie wymiotowałam i nie miałam biegunki ale dojść do siebie nie mogłam i czułam że będę mdleć. Dostałam ochrzan że tak długo czekałam. Lekarka powiedziala że mogłam zakazić dziecko. Dopiero bym sobie w brodę pluła.
Dziewczyny macie śliczne pokoiki, my jak w październiku odbierzemy nasze mieszkanko też Wikusi urządzimy ładny pokoik.
Moje dziecię torpeduje mi prawą pachwinę, przy myciu zębów jak mnie nie strzeliła to aż kolano mi się ugięlo. Teraz ma czkawkę dla odmiany.PIGULSKA lubi tę wiadomość
-
Faktycznie cos u nas cisza zapanowala. Myslalam, ze z 10 stron bede miec do nadrabiania a tam ledwie 3
Gosia lekarka powiedziala, ze to jakis naczyniak, ale "tak sie czasem robi" nic nie mowila zeby pojsc z tym do dermatologa. Natomiast z kostka kazala pojsc do ortopedy. Bo powiem ze poki siedzialam w domu i moje "wycieczki" ograniczaly sie do wc, kuchni i na podworko to dawalam rade. Ale dzisiaj jak zrobilam sobie 40minutowy spacer to juz kulalam. A teraz po zakupach to ledwo stawiam stope na ziemiznajac moje szczescie do wizyty mi przejdzie
Dziewczyny pokoje macie sliczne dla Maluszkow! Moj to nawet sypialni nie chce pomalowaca akurat w kaciku w ktorym bedzie stalo lozeczko sciana jest troche brudna
no ale nie przegadam...
Pigulska dobrze ze chociaz troszke lepiej. Pamietaj zeby duzo pic.PIGULSKA lubi tę wiadomość
-
Pigulska odpoczywaj i dużo pij
Karolcia kijowo że nie powiedziała co z tym naczyniakiem zrobićale tacy są lekarze w luxmedzie mało który wykazuje większe zainteresowanie pacjentem
My też nic nie robimy w kąciku dla Poli i jak tak patrzę na zdjęcia pokoików dziewczyn to aż mi przykro i trochę im zazdroszczę
Jakaś płaczliwa od wczoraj jestemWiadomość wyedytowana przez autora: 17 kwietnia 2015, 20:50
PIGULSKA lubi tę wiadomość