Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Gosia pojde w maju do dermatologa, zobacze co powie. Ta lekarka ogolnie dziwna jest;) jak sie pytalam do kiedy Mala powinna sie obrocic to stwierdzila ze ona by chciala juz- konkret nie?
To razem zazdroscimy -
Jestem po wizycie, szyjka jeszcze długa, rozwarcie malutkie na pól palca.. Nic nie zapowiada szybkiego porodu.
Mała waży 3100.Mam nakaz gwałcenia męża!
Eeeeh to się jeszcze pomęczę... Powiem wam, że smutno mi po tej wizycie, bo myślałam że cos się rozkręci a tu dupa. A ja juz jestem tak zmęczona tą ciążą... No ale nic.. Skoro księżniczka życzy sobie wynajmować apartament to muszę to uszanowaćKarolcia88, gosia86, GabiK, AGA 30, Wonderwall, Eklerka, gosiunia, katalina, dorota1987, slash, czarna panda, PIGULSKA, Agusia246 lubią tę wiadomość
-
Karolcia jedyny plus luxmedu to większość bezpłatnych badań a tak to lipa
Nojaniewiem a z synkiem jak było dotrwałaś do terminu? Księżniczka już rządzi
Ciekawa jestem jak moja szyjka a do wizyty jeszcze 5 dni
Hehe Karolcia przynajmniej takie pocieszenie że nie jestem sama z tą zazdrością
Kobietom w ciąży powinni zakazać oglądać reklamy bo tylko smaka robią
Zjadłabym burger szefa z McDonalda ale mąż mi na bank nie przywiezie bo my nie uznajemy McDonalda poza lodami lub kawą
A wiecie mam przeczucie że u Bluberry coś się dziejehehe ciekawe czy mnie intuicja nie myli
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 kwietnia 2015, 21:10
-
Ja za takie pieniadze co place to narzekac za bardzo nie moge. Za mnie i meza niecale 10zl/mies a pakiet full (poza dentysta i chyba psychologiem).
Masz racje, w reklamach co i rusz jakies pysznosci proponuja a potem wielkie zdziwko, ze taaaak w biodra poszlogosia86 lubi tę wiadomość
-
CzarnaPanda ja kupowalam przejsciowke w MediaMarkt taka,ze sklada sie z 4 czy 5 na rozne kraje. Mysle,ze mozesz znalezc w sklepach typu EuroRtvAgd maja sklep online,a nawet w supermakecie typu Auchan,wiec spokojnie,nie wyrzucilas w bloto. W razie czego wygrzebie te swoja i Ci przesle te przejsciowke na usa
,bo ja z tego nie korzystam.
Tak pisalyscie dzisiaj o lodach,ze pochlonelam dwa!
Pokoiki sliczne,takie wysprzatane,a u nas po prostu sklad gadzetow roznych dla synunia,ktory teraz ma.czkawke.
W weekend maz obiecal poprzesuwac meble w sypialni,zeby pomiescic lozeczko i stolik z przewijakiem zanim synusia wyeksmitujemy do jego pokoju. Ja mam fotel do karmienia, ale nie kupowalam specjalnie,wczesniej sluzyl do czytania ksiazek,dokupilam nowe obicie w Ikea i bedzie jak znalazl.
gosiunia, czarna panda lubią tę wiadomość
-
Przepowiedzialam,ze w tym tyg nikt nie rodzi,dopiero od poniedzialku
Ciekawe czy sie sprawdzi
bo Dzastina niepokojaco zamilkla
Blu tez,ale moze buszuje gdzies po forach? Albo spiocha zlapala,bo dzis wszystkie bylysmy mocno ospale,a mowila,ze glowa ja strasznie boli.
gosiunia lubi tę wiadomość
-
Moj maz mial jutro robic szafe.. ma po mnie przyjechac po 18, ciekawe co zastane w domu. A w niedziele go pogonie zeby zlozyl lozeczko
a w poniedzialek ma urodziny. Kupilam mu szczoteczke elektryczna( w lutym bo mialam kase ale przechwycil paczke..) wiec teraz mu kupilam 8 ostrzy do maszynki i ferero roche. Ladnie zapakuje. Powinien sie ucieszyc
GabiK, gosia86, gosiunia lubią tę wiadomość
-
Co do pomponow to widzialam na allegro po 18zl/szt
Dla dziewczyn z okolic Wwy moze Was zainteresuje fotobella.eu Fajne fotki u laski w studio,ale w Gorze Kalwarii. A moze pozostalym dziewczynom przyda sie jako pomysl na sesje. Mnie podoba sie zdjecie taty na hantlach z bobasem na plecach,niecodzienne.gosiunia lubi tę wiadomość
-
Gosiu przyjmuje w poniedziałki od 13:00 i jest wtedy położna i we wtorki od 10:00 wtedy jest sam ,zawsze chodziłam we wtorki teraz idę wyjątkowo w poniedziałek i to ostatni raz przed porodem
choć powiedział mi we wtorek że już w poniedziałek się nie spotkamyWiadomość wyedytowana przez autora: 17 kwietnia 2015, 21:53
Dominik jest już z nami od 24.04.2015
https://www.maluchy.pl/li-70993.png -
Ja też mam taką szafę Ofe, tylko że czarna i do tego nocny stolik
naprawdę super się sprawdza już teraz
W nocnym stoliku mam cały przybornik dla Małej w sypialni
Muszę się pochwalić, że zaszalałam w Lidlujuż żadna mnie nie skusi!
-sorbet mango
-sorbet malina
-sorbet truskawka
-lody premium truskawka
-lody premium czekolada
-5 migdałowych patyków
-5 truskawkowych w białej czeko patyków
-2 czekoladowe patyki
Aaaaa mam zapas na tydzień (chyba, że trafię na porodówkę to pewnie dwa)
Kurcze Dżastina zamilkła.. A Blu to trzyma nas teraz specjalnie w niepewności, bo podczytuje, że się martwimy i będzie czekać do jutra by powiedzieć, że w domu siedzi
gosia86, czarna panda, GabiK, Karolcia88, Eklerka, gosiunia lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny ale mnie dziś córcia wymeczyła, ja nie wiem czy robiła tam jakies akrobacje czy obracała się w odwrotną stronę, normalnie az mi sprawiało to ogromny ból. Raz nawet to mi łzy poleciały, kopała mnie tak solidnie jak nigdy dotąd. Skurczy nie miałam zadnych, jej ruchliwość była dzis mega, a wieczorem nasiliła się jeszcze bardziej. Teraz ciutkę jakby się uspokoiła.
Nejcik dzięki za info o pomponach. Jutro obejrze filmik i pomysle czy robic sama.
Fakt - Bluberry jakoś zamilkła.
Blu!!!! odezwij sie!!! Juz szybko!!!!!
Karolcia, moze ten naczyniak się wchłonie jakos. Jesli nie to pewnie po porodzie trzeba będzie coś z tym zrobić.