Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej my też meldujemy się w dwupaku...jeszcze!
Nic się nie dzieje juz mam dość
Gosiunia moje gratulacjewitamy Wojtusia
Ale nam zrobiliście niespodziankęjak się czujecie? Dużo zdrówka życzę :*
gosiunia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry:) u mnie nocka kiepska przez ból nogi na której w ciąży zrobił mi się paskudny żylak z boku kolana:( biorę magnez regularnie, nie wiem może się odwodnilam... Skurcze tez były słabe ale takie już w miarę regularne i niestety przeszły
zabawne ze marze o tym żeby coś mnie bolało i to najlepiej bardzo
Miłego dnia dziewczyny:) -
Oj co stron przybyło, a wszystko przez to że wczoraj tylko raz na forum weszłam.
Gosiunia gratulacje ogromne. Kika - śliczny synek:)
Ja się dziś melduję z początkiem 40 tc i proszę o kciuki, bo dziś o 13:00 wizyta. Ciekawe czy coś nowego się dowiem, a już na pewno mam w planie opieprzyć - oczywiście w żartach - doktora za złe prognozy, bo już sądził że się spotkamy wcześniej w szpitalu. Wczoraj na wieczór myślałam, że jest taka szansa, bo mały mi tak wywijał w brzuchu, czułam kopniaki prawie w biust a za chwile napór na szyjke, macica się do tego stawiała co chwile...masakra, ale przeszło. Wiem, że jeszcze któraś dziś też wizytuje, więc też trzymam kciuki i zyczę wszystkim pięknego i słonecznego weekendu.gosia86, Bluberry, MiM, WesołaMama, Anielka, beti97, PIGULSKA, gosiunia lubią tę wiadomość
-
Czesc
my tez w dwupaku. Czekamy na wizyte na godz. 13
ogladamy in vitro czekajac na dziecko 9 miesiecy pozniej
) ja tez ciezka noc bol okresowy sie pojawial a rano czysciolo... ogolnie obolala jestem
Widzialam watep styczniowek 2016raaaany a my za chwile bedziemy tulic swoje malenstwa
gosiunia lubi tę wiadomość
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
Powodzenia dorotko na wizycie
mi maz powtarza ze z dzisiejszej wizyty yo na porodowke pojedziemy prosto
ja juz sceptycznie do tego podchodze... a najbardziej mnie wkurzaja pytania " jeszcze nie urodzilas?" Albo "rodzisz?
" hahaha ku****a bardzo smieszne ubaw po pachy
dorota1987 lubi tę wiadomość
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
Witam!
Wszyscy mają Hemoroida - Mam i JaSkurczybyk musiał wyjść na sam koniec! Stosuję maść procto-glyvelon. Teściowa zna się trochę na zielarstwie więc zaleciła mi zerwaną babkę lancetową na tą przypadłość.
Wiem że pisałyście o tym nie raz ale problem mnie nie dotyczył więc nie zakodowałam a pytanie brzmi czy na którąś z Was coś pomogło? Co proponujecie byle było skuteczne....
Poza tym wczoraj spuchłam bardzo - nogi jak balerony, stopy, twarz , dłonie! Maskara jakaś. No tak, ale cała ciąża przebiegła bez najmniejszych problemów to na koniec musi coś się dziać...
Dziś idziemy z Emilką do jej koleżanki - będzie chwila spokoju
Miłego dnia!
Magic lubi tę wiadomość
-
W TV puszczają jeden odcinek po kilka razy więc też wolę iple, no i reklamy są krótsze
ja obejrzałam go rano, popłakałam się czyli bez zmian
Mnie wkur*** maz od rana. Najpierw zapytał kiedy urodzę. Kurde poszukam tylko mojej szklanej kuli i zaraz sprawdzę. Niech to moje maleństwo się juz urodzi bo mogę zamordować ojca w afekcieWiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2015, 13:16
aktyde85, Magic, Matik2012, gosia86 lubią tę wiadomość