Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Lama to faktycznie bomba pomysł
może chce przyspieszyć sprawy? To niech Cię mocniej przytuli i może się uda
aktyde ale Ci dobrzeja czuję się wymęczona
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2015, 11:02
Lama lubi tę wiadomość
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
a ja sie postanowilam w koncu ujawnic
do tej pory probowalam nadrobic Wasze wpisy (nie jest latwo
) i skoro juz Was troszke poznalam napisze tez cos o sobie. Mam popsuty suwaczek
jestem w 36 (35 i 6) tc, spodziewam sie chlopca, pochodze z Grudziadza niedaleko Torunia, ale od 4 lat mieszkam w Belgii. Prowadzenie ciazy w Belgii to jakas masakra totalna, nic nie mowia, zawsze wszystko dobrze, wszystko jest normalne (bole wszelakie, sluzy itd) takze postanowilam trzymac sie wersji, ze jak cos by sie dzialo, to by powiedzeli
ogolnie wszystko jak do tej pory idzie ksiazkowo, troche sie przerazilam ostatnio, bo bylam w poniedzialek na wizycie i moj synus wazyl wtedy juz 2750g (wszelkie obliczenia zmienily termin na 19 maja, przy czym wg Ovu termin byl 30/05, wg usg z 12tygodnia 25/05, wiec juz sama nie wie kiedy urodze, chcialabym 18 maja, bo to moje urodziny
Kika, Gabik - serdeczne gratulacje!! duzo zdrowka dla Was i Waszych pociech
Gosiunia - jeszcze raz serdeczne gratulacje! czekamy na zdjecia
dziewczyny, ktore juz na finishu, duzo wytrwalosci Wam zycze, jestescie naprawde twarde babki! Ja juz stekam i placze, ze chcialabym juz urodzic (chociaz boje sie jak diabli) a Wy tak sie ladnie trzymacie, tylko brac z Was przyklad
ale sie rozpisalam.. no nic, witam Was kochane bardzo serdecznie i zycze Wam cudownego weekendu :*Magic, Anielka, nojaniewiem, Matik2012, dorota1987, gosia86, MiM, paulinqa, PIGULSKA, czarna panda, gosiunia lubią tę wiadomość
-
olis88 witamy w naszym skromnym gronie
Wiem, że prowadzenie ciąży w innych krajach niz Polska jest dziwne, ale tu sę zgodzę jeśli było by coś nie tak to by ktoś zareagowałrównież życzymy powodzenia
ja idę sie ogarniać do wizyty
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
Cześć Olis88:)
Magic przytulanie MOŻE i to tylko może ale dopiero wieczorem bo teraz u mnie żądza mordu wygrywa nad innymi
Aktyde mój ogólnie jest cudowny i mimo moich humorów nic mi nie mówi.
Ja też mam jakieś skłonności sado maso i nawet lubię oglądać te porody:) największy hardcore to odcinek 17 i Asia, naprawdę dla kobiet o mocnych nerwach
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 sierpnia 2015, 14:53
gosia86, MiM lubią tę wiadomość
-
Hej Olis a jaki ok 12 tyg termin Ci mówili ??
Bo mowi się że tego powinno sie trzymać bo pózniej każde dziecko indywidualnie rośnie .
Wspolczuje ale w Hiszpani jest taki sam luz, blus wszystko pieknie a jak sie o cos zapytam to wielkie zdziwienie , że ja wiem o czymś takim jak długość szyjki , rozwarcie .
Moja ciąża jest bardzo długo wyczekiwana, wystarana i sama wywalczyłam u lekarzy branie progesteronu i tabletek typu acard . Znalazłam 2 Dr ktore potwierdziły moje obawy i zaakceptowały przyjmowanie tych leków .
Dlatego juz do końca do nich chodzę ale po za tym nic więcej mi nie powiedzą , prosze tego ze wszystko pieknie , ładnie
Ale to juz sama końcówka wiec oby do przodu
I juz nie długo będziemy tulić maleństwa
marzenia się spełnią -
nick nieaktualnyHej olis witamy;) hej ciotki
ja na te porody patrzec nie moge podziwiam! Odziwo przespalam dzis cala noc moj synek malo sie rusza od 3dni mam nadzieje ze miejsca po prostu nie ma bo podrosl sporo 15kwietnia mial 3200 prawie a nie ze sie dusi pepowina czy cos...moje chore wizje to standard ehh milego dnia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2015, 11:47
-
nick nieaktualny
-
Matik, no tu dokladnie to samo, ja moja lekarke informuje, ze czas na szczepionke, badanie na paciorkowce i ze moze by szyjke zbadala, a ona zdziwiona i tak nie do konca zadowolona, moj to sie wstydzi juz ze mna chodzic
ale pociesza mnie mysl, ze przy porodzie nie bedzie takiej rzezi jak sie slyszy w Polsce, moja kuzynka rodzila 2 lata temu, to do dzisiaj placze i sie trzesie na samo wspomnienie, a tu wanna, masaz, a kolezanke to wrecz prosili, zeby wziela znieczulenie, bo sie meczyla, a chciala na zywca
zawsze sa dobre i zle strony
dziekuje Wam kochane za mile powitanie :*
Olka, moj maly tez od wczoraj jakis leniwy, ale jak strzelilam sobie kawke to zaraz podzebrowca dostalam
Matik2012 lubi tę wiadomość
-
olka24 wrote:Hej olis witamy;) hej ciotki
ja na te porody patrzec nie moge podziwiam! Odziwo przespalam dzis cala noc moj synek malo sie rusza od 3dni mam nadzieje ze miejsca po prostu nie ma bo podrosl sporo 15kwietnia mial 3200 prawie a nie ze sie dusi pepowina czy cos...moje chore wizje to standard ehh milego dnia
No to witaj w klubie "Chorej głowy"
olka24 lubi tę wiadomość
03.02.2014 -
Witajcie
ja wczoraj miałam dwa porzadne skurcze wieczorem i w nocy, do tego czasem pobolewa mnie brzuch jak na @.. byle do poniedziałku;) do wizyty i dowiedzieć się kiedy konkretnie to cc;) brzuch mam nisko już zaczyna mi przeszkadzac a mały kopie po szyjce jakby mu ciasno było
zrobiłam wczoraj pyszny deser oszukane toramisu z truskawkamipychaaa;) oszukane bo zamiast żółtek do mascarpone dałam śmietane 30 ubitą
wczoraj odwiedziły mnie tez koleżanki i siedziałysmy prawie do północySzanowny stwierdził że był to zlot czarownic ;P
Karolcia88, Matik2012 lubią tę wiadomość
-
Powodzenia na wizytach!
Paulinqa korzystaj póki czas, potem przez chwilę będziemy uwiązane
ode mnie z pracy koleżanka się zwolniła i wyjeżdża do Anglii i ma robić pożegnanie- póki co wersja, że się wybieram ale zobaczymy jak się będę czućdo poniedziałku to już tuż, tuż
ciekawe co ja usłyszę w środę
Wiecie oglądam w sumie dwa seriale (hous-a i grey's anatomy) i dzisiaj oglądałam najnowszy odcinek grey'sów i umarł jeden z głównych bohaterów. Ubeczałam się jak głupia.
Potem posiedziałam na balkonie, trochę się wygrzałam a Mała albo bardzo polubiła albo wręcz przeciwnie bo taaaaaaak się wypychała
wycenili nam auto na 7098zł mąż kręci nosem, że mało, właśnie pojechał do znajomego lakiernika żeby zobaczył i wstępnie ocenił ile by kosztowała robota. Zobaczymy co powie.
U nas przygotowania w pełni do wesela szwagra- teściowa zagoniła dziadków do malowania ogrodzenia.. ("bo to dobra rehabilitacja dla nich")