WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Maj 2015 :)
Odpowiedz

Maj 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • Magic Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2015, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lama to faktycznie bomba pomysł :) może chce przyspieszyć sprawy? To niech Cię mocniej przytuli i może się uda :)
    aktyde ale Ci dobrze :) ja czuję się wymęczona :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2015, 11:02

Lama lubi tę wiadomość

Lilianka 1.05.2015
    Oliwierek 17.08 2016
    Kornel 23.06.2018
  • MiM Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2015, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja was podziwiam ze możecie oglądać porodY. mnie od razu wszystko bolI. I nie mogę patrzeć na cierpienie tych kobiet :)

Magic lubi tę wiadomość

03.02.2014
  • Magic Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2015, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MiM ja lubię bóóóóóól :D hiehieheihie

Wonderwall, MiM, szczesliwamama, gosiunia lubią tę wiadomość

Lilianka 1.05.2015
    Oliwierek 17.08 2016
    Kornel 23.06.2018
  • aktyde85 Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2015, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lama lubię za morderstwo w afekcie :D faceci mnie niekiedy rozbrajają ;)

Magic, Lama, paulinqa lubią tę wiadomość

f2w33e3kzy7745ry.png
    Karolinka <3
    l22np07wclwsxogu.png
  • olis88 Ekspertka

Wysłany: 25 kwietnia 2015, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja sie postanowilam w koncu ujawnic :) do tej pory probowalam nadrobic Wasze wpisy (nie jest latwo ;) ) i skoro juz Was troszke poznalam napisze tez cos o sobie. Mam popsuty suwaczek :P jestem w 36 (35 i 6) tc, spodziewam sie chlopca, pochodze z Grudziadza niedaleko Torunia, ale od 4 lat mieszkam w Belgii. Prowadzenie ciazy w Belgii to jakas masakra totalna, nic nie mowia, zawsze wszystko dobrze, wszystko jest normalne (bole wszelakie, sluzy itd) takze postanowilam trzymac sie wersji, ze jak cos by sie dzialo, to by powiedzeli :) ogolnie wszystko jak do tej pory idzie ksiazkowo, troche sie przerazilam ostatnio, bo bylam w poniedzialek na wizycie i moj synus wazyl wtedy juz 2750g (wszelkie obliczenia zmienily termin na 19 maja, przy czym wg Ovu termin byl 30/05, wg usg z 12tygodnia 25/05, wiec juz sama nie wie kiedy urodze, chcialabym 18 maja, bo to moje urodziny :D

Kika, Gabik - serdeczne gratulacje!! duzo zdrowka dla Was i Waszych pociech

Gosiunia - jeszcze raz serdeczne gratulacje! czekamy na zdjecia :)

dziewczyny, ktore juz na finishu, duzo wytrwalosci Wam zycze, jestescie naprawde twarde babki! Ja juz stekam i placze, ze chcialabym juz urodzic (chociaz boje sie jak diabli :/ ) a Wy tak sie ladnie trzymacie, tylko brac z Was przyklad :)

ale sie rozpisalam.. no nic, witam Was kochane bardzo serdecznie i zycze Wam cudownego weekendu :*

Magic, Anielka, nojaniewiem, Matik2012, dorota1987, gosia86, MiM, paulinqa, PIGULSKA, czarna panda, gosiunia lubią tę wiadomość

[f2w3j44jq3nsvz6c.png
    c55fs65glanu4ez2.png

• Magic Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2015, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olis88 witamy w naszym skromnym gronie :)
    Wiem, że prowadzenie ciąży w innych krajach niz Polska jest dziwne, ale tu sę zgodzę jeśli było by coś nie tak to by ktoś zareagował :) również życzymy powodzenia :) ja idę sie ogarniać do wizyty :)

Lilianka 1.05.2015
    Oliwierek 17.08 2016
    Kornel 23.06.2018
  • Anielka Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2015, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witamy się z początkiem 38 tc ☺. Od dzisiaj jesteśmy donoszeni. A w nocy znów pojawiły się bóle @. No to czekamy ☺.

Kciuki za wizytujace dzisiaj!

Miłego dnia!

dorota1987, Matik2012, Wonderwall, gosia86, PIGULSKA lubią tę wiadomość

o148i09k1ixi8pfq.png
  • Lama Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2015, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Olis88:)
    Magic przytulanie MOŻE i to tylko może ale dopiero wieczorem bo teraz u mnie żądza mordu wygrywa nad innymi ;)

Aktyde mój ogólnie jest cudowny i mimo moich humorów nic mi nie mówi.

Ja też mam jakieś skłonności sado maso i nawet lubię oglądać te porody:) największy hardcore to odcinek 17 i Asia, naprawdę dla kobiet o mocnych nerwach ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 sierpnia 2015, 14:53

gosia86, MiM lubią tę wiadomość

km5stv7321mp2ntw.png
  • dorota1987 Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2015, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj Olis:)

dqprj44jymj31xvy.png
  • Matik2012 Przyjaciółka

Wysłany: 25 kwietnia 2015, 11:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Olis a jaki ok 12 tyg termin Ci mówili ??
    Bo mowi się że tego powinno sie trzymać bo pózniej każde dziecko indywidualnie rośnie .
    Wspolczuje ale w Hiszpani jest taki sam luz, blus wszystko pieknie a jak sie o cos zapytam to wielkie zdziwienie , że ja wiem o czymś takim jak długość szyjki , rozwarcie .
    Moja ciąża jest bardzo długo wyczekiwana, wystarana i sama wywalczyłam u lekarzy branie progesteronu i tabletek typu acard . Znalazłam 2 Dr ktore potwierdziły moje obawy i zaakceptowały przyjmowanie tych leków .
    Dlatego juz do końca do nich chodzę ale po za tym nic więcej mi nie powiedzą , prosze tego ze wszystko pieknie , ładnie ;)

Ale to juz sama końcówka wiec oby do przodu :)
    I juz nie długo będziemy tulić maleństwa

marzenia się spełnią
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 kwietnia 2015, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej olis witamy;) hej ciotki ;) ja na te porody patrzec nie moge podziwiam! Odziwo przespalam dzis cala noc moj synek malo sie rusza od 3dni mam nadzieje ze miejsca po prostu nie ma bo podrosl sporo 15kwietnia mial 3200 prawie a nie ze sie dusi pepowina czy cos...moje chore wizje to standard ehh milego dnia ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2015, 11:47

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 kwietnia 2015, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    slash wrote:
    Matko jak patrze na suwak to dostaję wielkich oczu - to juz tylko 12 dni !!!!!
    Zleci kochana wiekszosc tak ma z nas ta koncowka to dramat ;)

• gosia86 Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2015, 11:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny kciuki za wizyty

dorota1987 lubi tę wiadomość

8p3os65gknud0twt.png
    iv09tgf6v8u0j0rv.png
  • beti97 Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2015, 12:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale mi się dzisiaj nudzi, zaliczyłam już spacerowanie, leżenie do góry brzuchem i sama nie wiem co mam już ze sobą zrobić. Może się zdrzemnę jak się uda :)

❤️Córcia2015
    ❤️Córcia2018
    💙Synek2021
    preg.png
  • Ofelaine Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2015, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja posprzatalam troche ale zaraz chyba ide na laweczke na dwor wygrzewac sie w sloneczku. Mezus będzie dopiero po 14.

atdc8iikup31msj2.png
  • olis88 Ekspertka

Wysłany: 25 kwietnia 2015, 12:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Matik, no tu dokladnie to samo, ja moja lekarke informuje, ze czas na szczepionke, badanie na paciorkowce i ze moze by szyjke zbadala, a ona zdziwiona i tak nie do konca zadowolona, moj to sie wstydzi juz ze mna chodzic :D ale pociesza mnie mysl, ze przy porodzie nie bedzie takiej rzezi jak sie slyszy w Polsce, moja kuzynka rodzila 2 lata temu, to do dzisiaj placze i sie trzesie na samo wspomnienie, a tu wanna, masaz, a kolezanke to wrecz prosili, zeby wziela znieczulenie, bo sie meczyla, a chciala na zywca :D zawsze sa dobre i zle strony

dziekuje Wam kochane za mile powitanie :*

Olka, moj maly tez od wczoraj jakis leniwy, ale jak strzelilam sobie kawke to zaraz podzebrowca dostalam :D

Matik2012 lubi tę wiadomość

[f2w3j44jq3nsvz6c.png
    c55fs65glanu4ez2.png

• MiM Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2015, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olka24 wrote:
    Hej olis witamy;) hej ciotki ;) ja na te porody patrzec nie moge podziwiam! Odziwo przespalam dzis cala noc moj synek malo sie rusza od 3dni mam nadzieje ze miejsca po prostu nie ma bo podrosl sporo 15kwietnia mial 3200 prawie a nie ze sie dusi pepowina czy cos...moje chore wizje to standard ehh milego dnia ;)

No to witaj w klubie "Chorej głowy" :D

olka24 lubi tę wiadomość

03.02.2014
  • paulinqa Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2015, 12:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie ;) ja wczoraj miałam dwa porzadne skurcze wieczorem i w nocy, do tego czasem pobolewa mnie brzuch jak na @.. byle do poniedziałku;) do wizyty i dowiedzieć się kiedy konkretnie to cc;) brzuch mam nisko już zaczyna mi przeszkadzac a mały kopie po szyjce jakby mu ciasno było ;)

zrobiłam wczoraj pyszny deser oszukane toramisu z truskawkami ;D pychaaa;) oszukane bo zamiast żółtek do mascarpone dałam śmietane 30 ubitą;)

wczoraj odwiedziły mnie tez koleżanki i siedziałysmy prawie do północy ;) Szanowny stwierdził że był to zlot czarownic ;P

Karolcia88, Matik2012 lubią tę wiadomość

Mikołaj ♡
    relgupjypxcecsm1.png

22.04.2014 [*]
  • PIGULSKA Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2015, 12:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorota Magic powodzenia na wizytach :)

Olis witamy :)

U mnie też piękna pogoda więc szkoda siedzieć w domu :)

Przyjemnego dzionka :)

dorota1987 lubi tę wiadomość

https://www.maluchy.pl/li-70850.png
    8p3ovfxm10p58typ.png
  • Karolcia88 Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2015, 13:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powodzenia na wizytach! :)
    Paulinqa korzystaj póki czas, potem przez chwilę będziemy uwiązane ;)
    ode mnie z pracy koleżanka się zwolniła i wyjeżdża do Anglii i ma robić pożegnanie- póki co wersja, że się wybieram ale zobaczymy jak się będę czuć ;) do poniedziałku to już tuż, tuż :) ciekawe co ja usłyszę w środę ;)

Wiecie oglądam w sumie dwa seriale (hous-a i grey's anatomy) i dzisiaj oglądałam najnowszy odcinek grey'sów i umarł jeden z głównych bohaterów. Ubeczałam się jak głupia.
    Potem posiedziałam na balkonie, trochę się wygrzałam a Mała albo bardzo polubiła albo wręcz przeciwnie bo taaaaaaak się wypychała ;)

wycenili nam auto na 7098zł mąż kręci nosem, że mało, właśnie pojechał do znajomego lakiernika żeby zobaczył i wstępnie ocenił ile by kosztowała robota. Zobaczymy co powie.

U nas przygotowania w pełni do wesela szwagra- teściowa zagoniła dziadków do malowania ogrodzenia.. ("bo to dobra rehabilitacja dla nich" :D )

Juleczka 04.05.2015 <3
    relg9vvjqldrmcme.png
    mama Aniołka 30.05.2014
    Raduś Aniołek 08.07.2016
‹‹ 1489 1490 1491 1492 1493 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ