Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySlash- teraz śląsk bielsko-biała kilka razy byliśmy we wrocku i mąż ssię zakochał nie wiem jak wygląda tam zycie jak z praca itp ale będzie pewnie chciał bo często o tym gada to fajnie że macie takie plany żeby tam wrócić :)czas wszystko zweryfikuje i u nas i u was
-
Gosiunia Ty cholero mialas todzic ze mna
zartuje :* gratulacje :* super :* zaczynamy rodzic
to ktora nastepna?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2015, 16:52
gosiunia lubi tę wiadomość
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kika, Gosia - gratulacje!!!! Majowe chłopaczki nam się posypały. Zdrówka i szybkiego powrotu do domu!
Ja od kilku dni mam wrażenie, że Mała mi zaraz wypadnie.Czują ją bardzo nisko. Chodzę jak kaczka, która ma jakieś ciężary przyczepione do podwozia. Na dodatek często mam uczucie parcia. Ja jeszcze nie chcę teraz, więc ustępuję Wam w kolejce :p
Kosogłos....ja chcę na Madalińskiego rodzić. Jeżeli chodzi o Zofię, to też słyszałam, że raczej nie odsyłają. Jak nie ma miejsc na porodówce to biorą do Domu Narodzin.gosiunia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Gosiunia Gratulacje
po ciszy jednak ruszamy pełną parą, teraz dla odmiany przybyło nam chłopców. Super czytać takie wiadomości. Ja właśnie wyprałam swój podkład na materac i zainstalowalam ponownie na wypadek powodzi w nocy. Leżę sobie i odpoczywam , za godzinę z psiurkiem na spacerek. U mnie póki co cisza, zastanawiam się czy przyjdzie to niespodziewanie czy może jednak będę mieć jakieś przepowiadacze. Mogę sobie pogdybać.
-
Gosiu gratuluję synka
Opiszę wam wszystko jak już dojde do siebie
Mały zassal odrazu tylko teraz trzeba poczekać na mleczko,niezły z niego zlosnik jak cyca zgubidziewczynki trzymam za was mocno kciuki i czekam na następne rozpakowane mamusie
Wonderwall, gosia86, beti97, alma, gosiunia, Agusia246, PIGULSKA, dorota1987 lubią tę wiadomość
Dominik jest już z nami od 24.04.2015
https://www.maluchy.pl/li-70993.png -
Czy ja dobrze widzę? Gosiunia i kika urodziły? Nie było mnie na forum cały dzien a tu tyle się dzieje!!
Szok Gratuluję Wam dziewczyny!!
Mi obniżył się brzuszek, czuje mała bardzo nisko, czuje ze to juz nie długo...Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2015, 19:26
Anioł, gosiunia lubią tę wiadomość
-
Wrocilam z ktg. Dzięki tym biegom marszom czy co tam dzisiaj się dzieje w Wawie zabrakło mi biletu 75 min na powrót
na pewno będę dobrze spała
Serduszko Niny bije pięknie i mocno, skurcze tak jak myślałam zaliczać się mogą tylko do przepowiadaczy bo sięgały ledwo co 20szkoda, jednak miałam gdzieś tam nadzieje usłyszeć ze akcja się zaczęła. Dzisiaj chyba dopadnę męża;)
Dziewczyny pytałyscie o czop. Ogólnie może być bardzo różniemożecie go znaleźć na papierze toaletowym, wkładce, w czasie kąpieli itp. Może odpaść dopiero podczas porodu, a możecie go najzupełniej przegapić. Tez myślałam ze mogę go pomylić ze śluzem ale nie, to dość konkretna porcja gluta
zobaczcie sobie grafikę na google to daje dobre wyobrażenie
-
Gosiunia, Kika, Gabik gratulacje Mamusie :-* dużo zdrówka dla Was i słodkich maluszków. czekamy na więcej fotek i opisy porodu. Dziewczyny, która teraz się pisze? Bo ja już bym mogła, czuję się już zmęczona i cholernie bolą mnie żebra, ale jednocześnie trochę trzęsę gaciami
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2015, 20:31