Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Rozwarcie na 5 palcow, zaraz zabieraja mnie na sale porodowa. Trzymajcie kciuki.
Lama. GratulacjeWiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2015, 18:12
Rika, Catyyy, katalina, madziorek, Anioł, gosia86, MiM, AGA 30, WesołaMama, Magic, Karolcia88, kika79, dorota1987, maribel, jagoodka, czarna panda, miscelle lubią tę wiadomość
-
Hej my jeszcze w szpitalu bo malej nasilila sie zoltaczka i obenie opala ssie w inkubatorze pod lampami. Straszznie to uciazliwe nie podoba jej sie ja musze ja ciagle obserwowac, bo oppaske sobie zsuwa z oczek, a cala noc przed nami. Jak biliburyne spadnie to jutro wyjdziemy do domku:)
-
Gratulacje dla.pozostałych świeżo rozpakowanych mamusiek
Ofe trzymam kciuki. Dajesz dajesz)
Czuję się przynajmniej na razie świetnie,.trochę dziwne uczucie przy chodzeniu ale nie boli a to najważnajważniejsze. Nawet nie.leci ze nie tak bardzo, jeden podkład jak dotąd zuzylam może.przez to lyzeczkowanie... A podczas porodu lało się ze mnie strumieniami! Mimo tego że sporo wód zdazyło odejść.
Trzymam kciuki za resztę, nie osiągać się kobietkiAgusia246 lubi tę wiadomość
-
Lama Gratulacje
tylko chwilę nie zaglądałam a tu takie wieści ! Ofe gogo do boju
Kurczę dziewczyny przeżywam z Wami te porody, a opisy czytam z zapartym tchem. Piszecie o kupkach a dla mnie to mega abstrakcja, ale już niedługo. Moja Młoda w ramach protestu wypina mi dupkę z lewej strony pod żebrami. Wszyscy mówią że czeka na tatę. Jutro wizyta więc doprowadziłam Bożenkę do porządku, ale muszę przyznać że jest to sport wyczynowy w 9 miesiącu. Jeszcze czekają mnie nogi ale to już lajcik.
Cieszę się z Wami dziewczyny -
nick nieaktualny
-
Shlash może już my sobie coś w głowach tak porobiły że godzina zero nie wybije dopóki nie wróci tata. Czasami się zastanawiam właśnie czy to nie blokada psychiczna sprawia, że nie mam skurczy i nic się nie dzieje. Sama nie wiem co myśleć , chyba za dużo myślę z nadmiaru czasu. Filozof się ze mnie zrobił.
-
Lama ogromne gratulacje
Ofeline kibicujemy
Agusia, Madziorek mi sie udało dostać do fryzjera całkiem przypadkiem bo mąż miał wolne i go uprosiłam żeby mnie zawiózł bo komunikacja juz nie dla mnie
A przy moich krótkich włosach to trzeba je częściej przycinać a jak pojawi sie młoda to nie wiem jak będzie z czasem
Kika Marlencia życzę Wam szybkich powrotów do domu
Karolcia gdzie sie dzisiaj podziewasz?Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2015, 18:51
Magic, kika79 lubią tę wiadomość