Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Bluberry wrote:Do czerwca??
No chyba ze czegoś nie wiemy i słoniątka mamy w brzuchach :p
Gosia ja taka ekspresowa robie przygotowanie 20 min mi zajmuje później tylko pieczenie
jak szaleć, to szaleć
ale tak serio, jak wczoraj miałam "przeczucie", że coś w nocy mnie ruszy, tak teraz mi się wydaję, że jeszcze się trochę powkurzam zanim mała uparciucha zechce wyjść -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Właśnie rozmawiałam ze swoim B. i widzę że ta moja chłopina żyje w błogiej nieświadomości. Coś czuję że czeka go niezły szok, już mu powiedziałam żeby nie robił dużych oczu i nie komentował jak prócz dziecka zobaczy kupę albo mnie sikającą. Normalnie zdziwiony był , ale dobrze ze już wie. Po powrocie już w sobotę planuje wizytę u kolegów, ja go chyba ze skóry obedrę, jak mi na porodówce będzie po kielichu. Oby się nie wstrzelił w poród , ja rozumiem że nie widział ich 2 miechy , ale dla niego najważniejsze że przyjedzie czysty i schludny no ludzie ręce opadają. Jeszcze narzeczony mojej przyjaciółki pyta kiedy pępkowe, a że u nas nie ma gdzie to on chętnie do niego pojedzie. Ot i dupa blada , ja w domu sobie mogę zakwitnąć. Niech on mi tylko wróci z tej delegacji to ja mu dam czadu.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Lama gratuluje!!!
Ofe Lilusia już nie długo pewnie będzie z Tobą -zazdroszczę!!! Pierwsza Lilusia z naszych majówek na świecie będzie;) Trzymam kciuki!
Ja po wizycie -mała waży 3,5 kg podobno a tak to wszystko ok, skurczy brak, szyjki mi nie sprawdził, za tydzien mam kolejna wizyte.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2015, 21:17
Bluberry, gosia86, katalina, nojaniewiem, Karolcia88, dorota1987, MiM, Magic, Anielka, slash lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny