Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
beti97 wrote:Shlash może już my sobie coś w głowach tak porobiły że godzina zero nie wybije dopóki nie wróci tata. Czasami się zastanawiam właśnie czy to nie blokada psychiczna sprawia, że nie mam skurczy i nic się nie dzieje. Sama nie wiem co myśleć , chyba za dużo myślę z nadmiaru czasu. Filozof się ze mnie zrobił.
-
nick nieaktualny
-
Kochane ciocie 28.04 o godz 21:50 przyszla na swiat Liliana. 3400 g, 54 cm, 10 pkt. Jest piekna i ma taka delikatna skorke. wiecej napisze jak dojade do siebie. Bol byl niesamowity.
Powodzenia dla pozostalych.Bluberry, Catyyy, katalina, olis88, AGA 30, Karolcia88, GabiK, gosia86, Magda_16maj, jagoodka, olka24, dorota1987, Lama, beti97, Wonderwall, madziorek, czarna panda, nojaniewiem, slash, maribel, aktyde85, miscelle, Puella, Anielka, WesołaMama, Anioł, kika79, kic83, Magic, Agusia246 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Wcześniej poszłam wczoraj spać i rano dłużej spałam
Poza tym za dużo emocji i co się przekręcałam z boku na bok to zastanawiałam się czy dziewczyny już urodziły
Pewnie teraz będę koczować do 5 aż mąż do pracy będzie wstawał
Karolcia Ty też już wyspana?Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 kwietnia 2015, 02:56
-
Ofe gratulacje! Zdrowka dla Ciebie i Lilki :*
Blu, dawaj znac jak postepuje.. Powodzenia
Ja niestety zasile grono bezsennych... Po 6h skurczow regularnych, wszystko ucichlo pod grozba cieplej kapieliusnelam po polnocy, ale już się obudzilam po 2 bo oczywiscie musial dopasc mnie zły sen, a snilo mi się że poczulam że rusza mi się zab. Od razu się obudzilam i oczy jak 5zlotych. A teraz boje się usnac..