X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Maj 2015 :)
Odpowiedz

Maj 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 kwietnia 2015, 06:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga tez jak sobie nie podejde to nie zjem dobrej buleczki ;( dzis wyjatkowo mam auto a tak to z butando sklepu ponad 10 minut mam ale zebrac dupsko z nadbagazem brzusznym ciezko ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 kwietnia 2015, 06:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olka ja to wiecznie sama bo mój tylko na weekend do domu wraca więc jak nie pójdę to nie zjem.
    Ale lenistwo wygrywa i nie ruszam się z łóżka oj nie. ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 kwietnia 2015, 06:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To ja roznie ale z rana zawsze sama heeh ale moze pozniej ci sie zachce ruszyc dupke;) ja jade do banku i na ktg to po drodze kupie moge ci tez kupic i wysle kurierem ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 kwietnia 2015, 06:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To ja poproszę taka bułkę z dostawą do domu.

No potem to i ja muszę ruszyć się i jechać na jakieś zakupy . Ale to już będzie jak mi ochota przejdzie. ;)
    ach byle do porodu ;)

• czarna panda Autorytet

Wysłany: 29 kwietnia 2015, 06:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ofe mamusko wielkie gratulacje!;) czekamy na kolejne wiadomosci od Ciebie; )

dxom6iye3mh7f98x.png
  • madziorek Autorytet

Wysłany: 29 kwietnia 2015, 06:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ofelaine gratulacje. Czekamy zeby zobaczyc i poznać Lilusie :)
    Czyżby Bluberry następna?

Ja nawet dzis spałam, pomijam problemy z zaśnięciem i pobudki na siku. Ale juz po spaniu, mimo ze senna jestem nadal. Biodro mnie tak boli lewe, jakies otarcie czy cos mam wiec nie było mowy zeby spac na lewym boku. No i ten bol, nigdy nie miałam problemów z układem moczowym, a cewka mnie tak boli, ze czasem sie zastanawiam czy w ogole isc do toalety :/

201505111762.png
  • Ofelaine Autorytet

Wysłany: 29 kwietnia 2015, 07:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziekuje kochane, Probowalam wstawic fotke z tel ale mi nie wyszlo. Lili ciumkala troche cyca i spi obok mnie :)

Agusia246 lubi tę wiadomość

atdc8iikup31msj2.png
  • Karolcia88 Autorytet

Wysłany: 29 kwietnia 2015, 07:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to witam sie porannie;)
    Otworzylam okno,.sciagnelam spodnie od pizamy i dopiero jako tako udalo mi sie usnac. Teraz moglabym jeszcze dospac ale juz mam oczy jak 5 zl.

Ofe moze podam ci nr to podeslesz mmsem zdjecie swojej Krolewny? :)

Juleczka 04.05.2015 <3
    relg9vvjqldrmcme.png
    mama Aniołka 30.05.2014
    Raduś Aniołek 08.07.2016
  • Nejcik Autorytet

Wysłany: 29 kwietnia 2015, 07:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej kochane,
    Dziś zaczynamy 37 TYDZIEŃ! <3

Pierwsze co robię, to wchodzę na pierwszą stronę a tu znowu przybyło maluszków! :D Gratulacje mamuśki z całego serca!!!! <3

Dziewczyny, nie wiem, czy też tak macie, ale od jakichś 2-3 dni mam spore duszności, mały się tak gramoli i wypycha, że aż mi tchu brakuje, wczoraj było do tego stopnia, że mąż szybko musiał mi dać krzesło na balkon, żebym miała świeże powietrze, bo aż się wystraszyłam, dobrze, że pracował z domu.. Może to dlatego, że ja jestem niska a on już tak szybko rośnie i tak ma ciasno, sama nie wiem... Macie też takie akcje?

A tak of topic: dziewczyny, czy wiecie coś na temat opalania w solarium lub natryskowego podczas karmienia cycem? Albo stosowania samoopalaczy? Jestem blada jak ściana i po porodzie bym się chciała trochę zabrązowić, czytałam, że solarium można, tylko żeby osłaniać piersi i samoopalacze tak samo bez problemu, ale któraś z Was stosowała??

Dajcie znać ;-)

Antoś! <3
    mhsv4z17gj8u0s1w.png
  • dorota1987 Autorytet

Wysłany: 29 kwietnia 2015, 07:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wybrałam się do szpitala bo noc nie dawała mi spokoju no i tak zostałam na oddziale ale jeszcze nie rodze.

dqprj44jymj31xvy.png
  • Karolcia88 Autorytet

Wysłany: 29 kwietnia 2015, 07:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorotka a co Ci powiedzieli?

Nejcik teraz dno macicy ustawione jest najwyzej wiec wszystko jest najbardziej zgniecione. Mysle ze to przez te dusznosci

Juleczka 04.05.2015 <3
    relg9vvjqldrmcme.png
    mama Aniołka 30.05.2014
    Raduś Aniołek 08.07.2016
  • dorota1987 Autorytet

Wysłany: 29 kwietnia 2015, 08:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czekamy czy coś się rozkręci bo przez noc miałam konkretne i regularne skurcze a teraz nie.

dqprj44jymj31xvy.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 kwietnia 2015, 08:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czesc dziewczyny :) dolaczam do majowek :) gratulacje dla wszystkich swiezo upieczonych mamusiek :)
    Termin wedlug miesiaczki i usg do 8 miesiaca mialam na 26 maja (piekny termin) potem na 21 maja nastepnie na 26 i teraz jakos dziwnie na 6 czerwiec:D
    lecz od wczoraj cos sie zaczelo dziac.. wizyta u lekarza na jutro.. od wczoraj mam skurcze.. ale nie regularne. rano biegunka i dzis rano znowu.. brzuch boli jak na miesiaczke a przy tym pachwiny plecy i czasem uda... w brzuchu cos mu sie ciagle przelewa.. czop nie odszedl ale uplawy mam takie ze doslownie plywam ..
    dziewczyny czy to juz ;D?

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 kwietnia 2015, 08:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2015, 20:56

dorota1987 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 kwietnia 2015, 08:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bluberry .. Ktory to tydzien.. na kiedy masz termin? kochana mocne te bole?? ja mam na 26 maja od wczoraj... rano biegunka.. twardnienie brzycha caly dzien.. dzis znow to samo biegunka i maly mniej energiczny niz wczoraj.. dodam ze od wczoraj mam bole jak na miesiaczke powodzenia

• maribel Autorytet

Wysłany: 29 kwietnia 2015, 08:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ofe, gratuluję córeczki :) Witamy Liliankę na świecie.

Blu, może się jeszcze coś rozkręci. Bądź dobrej myśli. U mnie tydzień do porodu i też już jestem powoli zniecierpliwiona.

Dorotko, trzymam kciuki, żeby coś ruszyło :)

dorota1987, Bluberry lubią tę wiadomość

atdc9vvjg5na5b6o.png
  • katalina Autorytet

Wysłany: 29 kwietnia 2015, 08:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blu, wspolczuje Ci :( mnie 6h wymordowalo a co dopiero Ciebie po calej nocy.. O ktorej masz dziś te wizyte? Mam nadzieje, że dziś już bedziesz tulic synka i wynagrodzi Ci to, te bole... A jeśli chodzi o tesciowa, to chyba wszystkie polozne tak maja, że czekaja do ostatniego momentu.. Do swojej nawet nie dzwonilam chociaż miala nocke akurat..
    Dziś znow mnie cmi, ale szalu nie ma..

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 kwietnia 2015, 08:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny bola mnie uda i brzuch jak na miesiaczke... termin na 26 maja

• dorota1987 Autorytet

Wysłany: 29 kwietnia 2015, 08:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem po obchodzie. Czort przysłał ordynatora. Nie lubię go. Mój doktor jest ale tylko mi pomachał. Super. Mam skurcze co 10minut ale są do przeżycia. Delektuje się śniadaniem i za 2h kolejne ktg. Myślę że w nocy może się rozkulam.

dqprj44jymj31xvy.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 kwietnia 2015, 08:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorota1987
    wczesniej tez mialas takie bole??
    obawiam sie ze u mnie zaczyna sie cos dziac

‹‹ 1530 1531 1532 1533 1534 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ