Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ofelaine gratulacje. Czekamy zeby zobaczyc i poznać Lilusie
Czyżby Bluberry następna?
Ja nawet dzis spałam, pomijam problemy z zaśnięciem i pobudki na siku. Ale juz po spaniu, mimo ze senna jestem nadal. Biodro mnie tak boli lewe, jakies otarcie czy cos mam wiec nie było mowy zeby spac na lewym boku. No i ten bol, nigdy nie miałam problemów z układem moczowym, a cewka mnie tak boli, ze czasem sie zastanawiam czy w ogole isc do toalety
-
No to witam sie porannie;)
Otworzylam okno,.sciagnelam spodnie od pizamy i dopiero jako tako udalo mi sie usnac. Teraz moglabym jeszcze dospac ale juz mam oczy jak 5 zl.
Ofe moze podam ci nr to podeslesz mmsem zdjecie swojej Krolewny? -
Hej kochane,
Dziś zaczynamy 37 TYDZIEŃ!
Pierwsze co robię, to wchodzę na pierwszą stronę a tu znowu przybyło maluszków!Gratulacje mamuśki z całego serca!!!!
Dziewczyny, nie wiem, czy też tak macie, ale od jakichś 2-3 dni mam spore duszności, mały się tak gramoli i wypycha, że aż mi tchu brakuje, wczoraj było do tego stopnia, że mąż szybko musiał mi dać krzesło na balkon, żebym miała świeże powietrze, bo aż się wystraszyłam, dobrze, że pracował z domu.. Może to dlatego, że ja jestem niska a on już tak szybko rośnie i tak ma ciasno, sama nie wiem... Macie też takie akcje?
A tak of topic: dziewczyny, czy wiecie coś na temat opalania w solarium lub natryskowego podczas karmienia cycem? Albo stosowania samoopalaczy? Jestem blada jak ściana i po porodzie bym się chciała trochę zabrązowić, czytałam, że solarium można, tylko żeby osłaniać piersi i samoopalacze tak samo bez problemu, ale któraś z Was stosowała??
Dajcie znać -
nick nieaktualnyczesc dziewczyny
dolaczam do majowek
gratulacje dla wszystkich swiezo upieczonych mamusiek
Termin wedlug miesiaczki i usg do 8 miesiaca mialam na 26 maja (piekny termin) potem na 21 maja nastepnie na 26 i teraz jakos dziwnie na 6 czerwiec:D
lecz od wczoraj cos sie zaczelo dziac.. wizyta u lekarza na jutro.. od wczoraj mam skurcze.. ale nie regularne. rano biegunka i dzis rano znowu.. brzuch boli jak na miesiaczke a przy tym pachwiny plecy i czasem uda... w brzuchu cos mu sie ciagle przelewa.. czop nie odszedl ale uplawy mam takie ze doslownie plywam ..
dziewczyny czy to juz?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBluberry .. Ktory to tydzien.. na kiedy masz termin? kochana mocne te bole?? ja mam na 26 maja od wczoraj... rano biegunka.. twardnienie brzycha caly dzien.. dzis znow to samo biegunka i maly mniej energiczny niz wczoraj.. dodam ze od wczoraj mam bole jak na miesiaczke powodzenia
-
Ofe, gratuluję córeczki
Witamy Liliankę na świecie.
Blu, może się jeszcze coś rozkręci. Bądź dobrej myśli. U mnie tydzień do porodu i też już jestem powoli zniecierpliwiona.
Dorotko, trzymam kciuki, żeby coś ruszyłodorota1987, Bluberry lubią tę wiadomość
-
Blu, wspolczuje Ci
mnie 6h wymordowalo a co dopiero Ciebie po calej nocy.. O ktorej masz dziś te wizyte? Mam nadzieje, że dziś już bedziesz tulic synka i wynagrodzi Ci to, te bole... A jeśli chodzi o tesciowa, to chyba wszystkie polozne tak maja, że czekaja do ostatniego momentu.. Do swojej nawet nie dzwonilam chociaż miala nocke akurat..
Dziś znow mnie cmi, ale szalu nie ma.. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny