Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
A moje spanie wygląda tak: 1,3,6 rano siku ,7:40 pobudka na pomiary cukru, ketonow, insulina, ciśnienie i obowiązkowe śniadanie. Funkcjonuje tak już trzeci miesiąc i już przywyklam. Przecież przy dziecku będzie gorzej
nie pamiętam nocy przespanej w całości, to bardzo dawno było temu. A wszyscy mówią odpoczywaj, zbieraj siły.... Jak się nie da nawet zdrzemnac w ciągu dnia bo albo posiłek albo pomiar cukru
czasem złapie mnie miesiączkowy ból brzucha, brzuch twardnieje i mam przepowiadacze już od miesiąca. Ciśnienie mi wariuje, mierze cztery razy dziennie, w razie wyższego mam podjechać po leki do szpitala.
-
Dorrisek, to moze być poczatek, a moze nie. Kazda z nas ma inna fizjologie, ale to co opisujesz to moze być rownie dobrze przygotowanie organizmu dopiero..
Dorotka trzymam kciuki za rozkrecenie akcji
Czyzbysmy mogly dziś dwoch Jasiow powitac?
Blu, trzymam mocno kciuki, daj znac jak bedziesz po wizycie! :*Bluberry lubi tę wiadomość
-
Jak Was czytam to coraz bardziej mam wątpliwości skąd tu wiedziec kiedy jechac do szpitala
jak siebie znam to zacznę panikować
Coraz bardziej mnie to przeraża, a chyba juz powinnam luzowac, a jeszcze tyle majowkowych porodów przed moim... -
O rany....teraz to nasz majowe forum to jak film akcji!
Blu, Dorota.....wypędzajcie już dzieciaki! Kciukam oby szybko poszło!
Ofe....zazdroszczę, zazdroszczę, zazdroszczę!!!!! Trzymajcie się dziewczynki! I szybko wracajcie do domu!
Pamiętam, że dzisiaj sporo wizyt, więc trzymam kciuki za dobre info - dużo rozwarć, zgładzonych szyjek i skurczy!
Jak tak dalej pójdzie, to ja sama będę (prawie do końca maja) tutaj siedzieć w dwupaku :pKarolcia88, Anioł, Bluberry lubią tę wiadomość
-
Ofeline - gratuluję! Fajnie Ci że już możesz tulić swoją córeczkę
Blu i Dorotka - trzymam kciuki aby i wasze bobasy dziś wyskoczyły
Puella - będę się bujać z Tobą w majuTakże nie będziesz sama!
U nie noc tradycyjnie - 3 razy siku i potem wiercenie aby zasnąć o 5:30 córka starsza coś w pokoju u siebie zaczęła się wiercić i smarkać nos więc ja już przebudzona... Odprowadziłam ją do przedszkola, potem zakupy spożywcze - dziś chińszczyznę robię. Pączuś z kawką już wtrąciłam jako drugie śniadanieDo obiadu to i pewnie jeszcze trzecie śniadanie zaliczę
Miłego dnia!!!dorota1987 lubi tę wiadomość
-
Nie chce straszyć dziewczyny ale nie da sie przygotować na nocne wstawanie. Wczirah glowa mi się kiwala ale mały człowiek miał głód. I 3 h ciągnęła cycuchy. Opróżnila do zera
a teraz cycki ciężkie bo rozkrecila Ola fabrykę. A sutki bolą ale serce rośnie bo wczoraj na wadze 2910
Ofe gratulacje!!!!!!!gosia86, aktyde85, GabiK, madziorek, beti97, Catyyy, Agusia246 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOfe gratulacje
Oj dzieje się dzieje
Dorisek witaj
Ja skurczy zadnych nie mam - jutro znow KTG. Mała się rozpycha, wierci a poza tym cisza i spokój.
Apelacja złożona. Moja prawniczka to pinda straszna - wszystko na ostatnia chwilę, aż się z mężem pokłóciłam o to bo ja miękka jestem i nie potrafię huknąć na ludzi. W każdym razie pismo daje rade i jesli madry sedzia bedzie to piwinna wygrać,a le wiecie ....kolesiostwo w sądach i wszędzie jest
-
Dorota Blu życzę Wam szybkich akcji
Ofeline czekamy na opis :*
Katalina mam nadzieję że się troszkę uspokoiłaś, ja zasnęłam dosłownie przed budzikiem męża ale nie wstawałam i udało się zasnąć do teraz
Jeju ale teraz się u nas dzieje
Powodzenia na wszystkich wizytach
Magic a jak u Ciebie?dorota1987 lubi tę wiadomość