Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Katarzyna87 wrote:ja jeszcze nie mam etapu spania po południu, ale dzisiaj popłakałam się na serialu - prawo agaty ;p
a u mnie to standard, ciągle pochlipuje na jakimś serialu -
Och ledwo Was doczytałam
Inesse odpoczywaj i oby mdłości w drodze Cię nie męczyły W razie czego guma miętowa daje radę
Marlencia wszystkie skierowania na badania, recepty i taki etam ważne sa tylko miesiąc od daty wystawienia.
Agga cieszę się że Cię tu widzę
Dziewczyny a ja dzisiaj odebrałam wyniki badań i dostałam zawału bo zobaczyłam że cytomegalię mam dodatnią! Na szczęście chwilkę ochłonęłam i zobaczyłam że IgM(-) IgG(+) więc to znaczy że już ją przeszłam - kurdę nawet o tym nie wiedziałam Reszta wyników ok, pH moczu 7 - zobaczymy co mi przyniesie los... czekam teraz z niecierpliwością na kolejną wizytę - już 2.10 -
Hej dziewczyny. U mnie mdlosci, wymioty, brak mocy ciag dalszy. Ja anstepna wizyte rowno za tydzien na szybkir podejrzenie czy ze smerfem wszystko ok. Widzialam ze tu kilka was z okolic pruszkowa. Ja wlasnie tez stad na razie chodze do komorowa prywatnie ale zzynaja ostro bo 250 za wizyte a chce sie umowic na nfz do lekarza jeszcze przrd 10tyg zeby z becikowym sie wyrobic to nozr kyoras z Was albo z warszawy moze kogos polecic? Plus jakby pracowal w szpitalu w warszawie gdzies. Do wrzesinka mam uraz.
-
Jestem laski
Spałam
MAMY SERDUSZKO bije 160 na minutę
Maluch nie dał się zmierzyć bo ciągle gdzieś się ukrywał wg om powinien być 8,5 t a jest 7,5 t
Kolejna wizyta w luxmed 16.10 wtedy wystawi kartę ciąży
A na nfz 1.10
Cały się trzęsłam przed wizytą ale usłyszeć serduszko bezcenne i to spojrzenie mężaBluberry, Ewelcia, Magic, Ulka84, Anooosiak86, czarna panda lubią tę wiadomość
-
gosia86 wrote:Jestem laski
Spałam
MAMY SERDUSZKO bije 160 na minutę
Maluch nie dał się zmierzyć bo ciągle gdzieś się ukrywał wg om powinien być 8,5 t a jest 7,5 t
Kolejna wizyta w luxmed 16.10 wtedy wystawi kartę ciąży
A na nfz 1.10
Cały się trzęsłam przed wizytą ale usłyszeć serduszko bezcenne i to spojrzenie mężagosia86 lubi tę wiadomość
-
Gratulacje Gosiu U mnie dzisiaj dzień do bani ;/ Humoru zero, mdłości prawie brak przez co się martwię, ale odstawiłam witaminy bo wydaje mi się że one były głównym sprawcą mojego złego samopoczucia. Zaczęło boleć mnie gardło i tu już z odsieczą jest Prenalen syrop plus tabletki. Czasami mam taki dzień że martwię się czy z Maleństwem ok, a wizyta dopiero 8.10. Dzisiaj spałam po obiedzie tylko 3 godz Idę coś zjeść bo mnie muli z głodu, mało dzisiaj jadłam.
gosia86 lubi tę wiadomość