Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
beti97 wrote:Gratulacje Gosiu U mnie dzisiaj dzień do bani ;/ Humoru zero, mdłości prawie brak przez co się martwię, ale odstawiłam witaminy bo wydaje mi się że one były głównym sprawcą mojego złego samopoczucia. Zaczęło boleć mnie gardło i tu już z odsieczą jest Prenalen syrop plus tabletki. Czasami mam taki dzień że martwię się czy z Maleństwem ok, a wizyta dopiero 8.10. Dzisiaj spałam po obiedzie tylko 3 godz Idę coś zjeść bo mnie muli z głodu, mało dzisiaj jadłam.
-
nick nieaktualny
-
Dzieki dziewczyny
Karolcia mam zrobić badania założy mi na kolejnej wizycie
Mój Ciastek nieśmiały i gdy lekarz chciał zrobić mu zdjęcie to ona sie wtedy chował
Paulinqa stres z powodu plamienia ale już jest mniejsze i nie zagraża CiastkowiWiadomość wyedytowana przez autora: 26 września 2014, 18:22
madziorek lubi tę wiadomość
-
Poszłam dzisiaj na jeszcze jedną betę. Wczesniej miałam mały przyrost z 77 na 119, zobaczymy dzisiaj. Dodatkowo zrobiłam sobie progesteron
Jak szaleć to szaleć.
AnnaMaria89 wlasnie mam tak jak mówisz, zero mdłości, zero zmęczenia, lekko pobolewa podbrzusze - tyle.
No może jeszcze zaparcia. -
Ja mam duży problem z zaparciami
Załatwiam się codziennie ale z dużym bólem
Dlatego pije codziennie wodę z sokiem ze śliwek w proporcji pól na pól
A lekarz powiedział że to dobrze i gdyby to nie pomogło to jedynie pozostają mi jeszcze czopki glicerynowe
Kasia a robiłaś mniej więcej o tej samej godzinie tą betę? -
gosia i po co te nerwy?? jak dzielny ciastek siedzi i rośnie jak na drożdzach! teraz - SPOKÓJ I RELAKS
ja uciekam bo weekend się zaczął, ja właśnie skończyłam pracę i lecę się kąpać udanego weekendu!!!! wypoczywajcie i dbajcie o Wasgosia86 lubi tę wiadomość
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
Karolkaa będziemy trzymać kciuki Chyba każda ma ten stres czy na wizycie będzie serduszko , czy dzidziuś urósł. To się nazywa matczyne serce i bezwarunkowa miłość od 2 kreseczek na teście
gosia86 lubi tę wiadomość
-
U mnie termin prawdopodobnie końcem maja 2015, więc witam majóweczki. Jeszcze nie byłam na pierwszej wizycie u mojej pani dr, wybieramy się 6-go października razem z mężem na pierwszą wizytę i już nie możemy się doczekać, czekamy z niecierpliwością i mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze i zobaczymy nasze upragnione serduszko..
A póki co... mdłości, mdłości, mdłości i obolałe piersi.
Powodzenia dla Was mamuśki i dużo dobrego!Ewelcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Aga spokojnie każdemu beta przyrasta różnie
Czadem to mam ochotę udusić (o ile jeszcze żyj) osobę która wymyśliła bhcg
Dla lekarza to w sumie mało istotne no wszystko sobie sprawdza na usg a ciężarne tylko steruje
Powinni zakazać robić to badanie
Ja znów nie śpię obudziłam się na siusiu i problem z zaśnięciem:(
Widzisz Kasia nie ma co się martwić obecny przyrost śliczny:*
Witaj Nejcik -
Hej Dziewczyny,
aghata ja też nie mogłam usnąć. Próbowałam od 20 a męczyłam się chyba do 23:30.. i było mi strasznie niedobrze, myślałam, że zwariuje.
Jeszcze mąż mnie obudził bladym świtem bo zaspał do pracy, później dzwonił bo zapomniał telefonu bo nie wiedział czy zgubił czy zapomniał z domu...
Więc jestem niewyspana, nie mam ani krzy sił.