Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja też mam rosół już wczoraj zrobiłam z lanymi kluskami Pychaaa ja też ma takiego strasznego lenia... mogła bym leżeć i nic nie robić ;p jeszcze tylko dwa dni do pracy i potem i już laba
U mnie się zaczęły zaparcia ale jem śliwki suszone i już jest lepiej robiłam wyniki, raczej wszystko ok tylko chyba, żelazo mam niskie, co może być powodem braku energii...
A jak u was dziewczyny z poziomem żelaza?
Kupiłam sobie witaminy mam nadzieję, że pomogą..
U was taka ładna pogoda a w Trójmieście jakoś szaro wyślijcie trochę słońca!! -
CZeść dziewczyny. U mnie też piękna pogoda. Niestety z dwulatkiem polenić się nie da ;)Od rana na pełnych obrotach. Dopiero teraz doceniam pierwszą ciążę i ten świety spokój :p Mamusie korzystajcie, bo ten czas nigdy już nie wróci
-
Mi też jest cały czas zimno.. Mąż mi ciągle chce okno otwierać a ja mu zamykam ;p hehe Dzięki dziewczynki za słońce doszło i do mnie idę wieszać pranie, a potem lecimy na rodzinny obiadek do teściów z moim rodzicami
Już za 3 dni USG! Nie mogę się doczekaćKotMisia lubi tę wiadomość
-
Witam i ja Was w niedzielny dzień.
Podczytywałam Was przez ostatnie dni ale czasunie było nawet by napiasać.
A więc gratuluję kolejnych serduszek i dalej mocno trzymam kciuki za was.
W czwartek wróciłam do pracy. Poprostu masakra. Ludzie to nie znaja litości i współczucia- co niektórzy to beszczelni poprostu. Pracuję w bardzo dużej firmie bo jest ponad 1500 osób, więc wyobraźcie sobie jaka sensacje zrobilam swoim powrotem. Czułam się poprostu strasznie. Jeszcze mój kierownik nie omieszkał mi powiedzieć że on z żona też staraja się o dziecko i jak tak patrzy na mnie to wszystkiego mu się odechciewa. Normalnie tak mnie zdenerwował że wyszłam z płaczem na dwór.
Ale jakoś przeżyłam. Wsumie to 2 dni nic nie robiłam, tylko papiery mu szykowałam do audytu, a jak przyszłam do domu to pierwszy raz spałam bez tabletek i bez problemu.
Teraz czekam na wizytę w środe i zobaczymy co dalej. Mam narzieje że lekarz da nam zielone światło zaraz po pierwszej @ i znów będę mogła dzielić się z Wami szczęściem, dolegliwościami i przeżyciami.
Ps. Czekam na nowiny o nowych serduszkach i nowinach z wizyt.
Mocno ściskamMagic lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny. Mam mały problem, mam nadzieję, że coś doradzicie. Zapisałam się na jutro do gina na nfz, bo chiałabym, żeby mi chociaż część badań refundowali. Ale nie chcę, żeby robił mi usg, bo prywatnie byłam zaledwie w środę i 2 tygodnie temu w poniedziałek, więc to byłoby już za dużo tego promieniowania. Tylko jak mu powedzieć, że nie chcę kolejnego usg? Mogę mu pokazać to usg ze środy, ale jak się w razie czego uprze?